* 7η αγωνιστική.

* Over 2,5 τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους, τα 7 με G/G.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους.

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-0 εντός την Κίμπισεν για το κύπελλο, με τα γκολ των Τζάλο (11’, 37’) και Πάανανεν (73’). Στο 67’ έχασε πέναλτι με τον Πάανανεν.

Καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σαφές πως δεν μπορεί να την… κοιτάξει στα μάτια και υστερεί στα πάντα. Ίσως και να μπορούσε να φτάσει σε περισσότερα γκολ, δεν εκβίασε κάτι, αν και αγωνίστηκε με βασικούς σε γενικές γραμμές.

Στη δεύτερη εξάδα της βαθμολογίας, γεγονός που δεν γίνεται να μην προκαλεί προβληματισμό, πόσο μάλλον όταν έχει μία νίκη συνολικά, επί της “ουραγού” Μαριεχάμν με 3-0. Τώρα υποδέχεται την πρωτοπόρο και φαβορί, Ίντερ Τούρκου και παρ’ όλο που έχει πετύχει νίκες απέναντί της στο Σεϊναγιόκι, ενδεχομένως να προσπαθήσει πρωτίστως να μείνει τέταρτο σερί αήττητη, έπειτα από τις τρεις ισοπαλίες με Γιάρο (1-1) και Ίλβες (1-1) εντός και με την Κουόπιο εκτός (0-0).

Στατιστικά

* Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της, κέρδισε τα 2.

* Αήττητη στα 7 τελευταία εντός, κέρδισε τα 3.

EUROVISION720 ΠΡΟΣΦΟΡΑ 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ*
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε με 8-0 εντός έδρας τη Χέρκουλες για το κύπελλο, με χατ-τρικ του Τάουριαϊνεν (10’, 32’, 77’) και τα γκολ των Μποτουέ (9’), Χουόβιλα (54’), Ουλούντου (57’), Κανγκασνιέμι (63’) και Ζέφτα (83’).

Περιττός ο οποιοσδήποτε σχολιασμός σε ένα παιχνίδι με τη Χέρκουλες για το κύπελλο, στο οποίο έκανε και ροτέισον. Φέτος είναι φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτονόητο να νικήσει με 8-0.

Της λείπει προς το παρόν η πειστικότητα, το τελευταίο 2-0 επί της Γιάρο στο πρωτάθλημα το πέτυχε εύκολα με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά πάλι δεν έκανε τη νίκη-δήλωση υπεροχής, απέναντι την προτελευταία της κατηγορίας. Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει ένα ενδεχόμενο διπλό στη Σεϊναγιόκι, όπου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Στατιστικά

* Under 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, τα 4 με N/G.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία.

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ-ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ