Θεωρία στοιχήματος: Ποντάρισμα σε Ημίχρονα

Θεωρία στοιχήματος

Αντί για να συνδυάζετε το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, μπορείτε να ποντάρετε στο αποτέλεσμα μόνο του πρώτου ημιχρόνου. Ειδικά όταν εντοπίζετε αγώνες, στους οποίους οι ομάδες που αναμετρώνται είναι ισοδύναμες ή είναι γνωστές για τις δυνατές τους άμυνες. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη αξία όταν γνωρίζετε τις τάσεις.

Επίσης, στοιχηματικές επιλογές με αξία είναι το ποντάρισμα στα αουτσάιντερ, τα οποία είναι αξιόμαχα και μπορούν να κρατήσουν την ισοπαλία μέχρι την ανάπαυλα. Τις αγορές για ποντάρισμα σε Ημίχρονα θα τις βρείτε σε όλες τις αδειοδοτημένες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Το στοίχημα στην έκβαση και των δύο ημιχρόνων, το γνωστό Ημίχρονο/Τελικό είναι επίσης πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Αλλά φυσικά εμπεριέχει αυξημένο ρίσκο και δύσκολα επιβεβαιώνεται. Οι βασικές αρχές είναι προφανώς οι ίδιες με το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή οι επιλογές είναι 1Χ2. Όμως, στο στοίχημα Ημίχρονο / Τελικό ο παίκτης πρέπει να είναι σωστός στις προβλέψεις του και για τα δύο ημίχρονα για κερδίσει το ποντάρισμα.

Τι να προσέξετε

Για να πετύχει ο παίκτης σε τέτοιου είδους πονταρίσματα, θα πρέπει να γνωρίζει καλά τις δύο ομάδες και να έχει μία καλή διαίσθηση για το πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Να γνωρίζει τις τάσεις των αντιπάλων, δηλαδή τι αγωνιστικό τέμπο επιλέγουν να παίξουν, αν συνηθίζουν να σκοράρουν νωρίς ή αργούν να πάρουν ρίσκα μέσα στους αγώνες.

Για παράδειγμα, μία ομάδα μπορεί να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί σε έναν αγώνα απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Αλλά επίσης μπορεί αυτή η ομάδα να έχει την τάση να ξεκινά νωχελικά τα παιχνίδια της και να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτή την περίπτωση, το πλέον κατάλληλο στοίχημα είναι το Ισοπαλία Ημίχρονο / Άσος Τελικό. Το οποίο αυξάνει σημαντικά και την απόδοση στο μεγάλο φαβορί του αγώνα.

Όταν ένα μεγάλο φαβορί αγωνίζεται εντός έδρας η απόδοση στον άσο συνήθως δεν ξεπερνά το 1.50. Με τις επιλογές για Ημίχρονο/Τελικό η απόδοση στο φαβορί μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Στην περίπτωση που ο παίκτης θεωρεί πως το φαβορί θα κερδίζει από νωρίς, δηλαδή από το 1ο ημίχρονο, η επιλογή 1 Ημίχρονο/ 1 Τελικό θα ξεπεράσει τις δύο μονάδες. Ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η απόδοση στο παραπάνω παράδειγμα. Η επιλογή Χ Ημίχρονο/ 1 Τελικό εκτοξεύεται κοντά στις 4 μονάδες!

Η επιλογή αυτή συνίσταται για αγώνες που το φαβορί θα αντιμετωπίσει αντίπαλο που αναμένεται να αμυνθεί μαζικά και μπορεί να διατηρήσει το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα. Καθώς και για ομάδες που έχουν προπονητές που αργούν να πάρουν ρίσκα, δηλαδή να προχωρήσουν σε αλλαγές που θα ενισχύσουν την επίθεσή τους.

Ο ρόλος των ανατροπών

Οι μεγαλύτερες αποδόσεις στα Ημίχρονα/Τελικά φυσικά προκύπτουν από τις γνωστές σε όλους ανατροπές. Δηλαδή όταν μία ομάδα ηττάται στο πρώτο ημίχρονο και καταφέρνει να ανατρέψει το σκορ στην επανάληψη. Σε αυτή την περίπτωση η απόδοση ξεπερνά τις 20 μονάδες!

Αυτή η επιλογή επίσης συνίσταται για μεγάλα φαβορί που έχουν την τάση να μην μπαίνουν συγκεντρωμένα στα παιχνίδια και έχουν παρατηρηθεί αμυντικές αδυναμίες, αλλά και επιθετικός πλουραλισμός.

Συμπερασματικά, το στοίχημα σε Ημίχρονα/Τελικά μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα προσοδοφόρο, αλλά δεν συνίσταται για οποιονδήποτε αγώνα. Ο παίκτης που επιλέγει αυτά τα ειδικά στοιχήματα θα πρέπει να γνωρίζει καλά τις ομάδες που αναμετρώνται. Να γνωρίζει την ειδησεογραφία, τις τάσεις των ομάδων, τις φιλοσοφίες των προπονητών εκατέρωθεν και φυσικά τη  βαθμολογική στόχευση των ομάδων.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα