--> Η υπομονή και στο στοίχημα είναι... αρετή!
+6

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Η υπομονή και στο στοίχημα είναι… αρετή!

Το στοίχημα δεν είναι μια κούρσα εκατό μέτρων, αλλά... μαραθώνιος.

Θα αναρωτιουνται πολλοί, και εύλογα, αν το στοίχημα μπορεί να προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα στον παίκτη. Η απάντηση είναι πως μπορεί. Εξάλλου, υπάρχουν όντως άνθρωποι που ποντάρουν σωστά τα χρήματά τους, και καταφέρνουν να έχουν κέρδη από το στοίχημα. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο, απαιτείται μεγάλη υπομονή και άρτια τακτική.

Είναι γεγονός, πως το κίνητρο του κάθε παίκτη είναι ξεχωριστό. Δεν πάιζουν όλοι στοίχημα για να βγάλουν χρήματα, με την έννοια του σταθερού εισοδήματος. Μεγάλο μέρος, στοιχηματίζει λίγα λεφτά από το περίσσευμά του για λόγους ψυχαγωγίας. Άλλοι, για να έχουν… κίνητρο παρακολούθησης των αθλητικών γεγονότων. Και φυσικά, υπάρχουν κι αυτοί που επιθυμούν να ζήσουν από το στοίχημα. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης οφείλει να ενημερώνεται έγκυρα, να συμβαδίζει με κανόνες, και να παίζει στην εταιρία που ταιριάζει στα «θέλω» του, εφόσον σκοπεύει να αποκομίζει τακτικά χρήματα.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Να ξεκαθαριστεί κάτι. Στο στοίχημα, είναι εξαιρετικά σηματνικός ο παράγοντας «τύχη». Ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Αντίθετα, οι παίκτες χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή και να μην αλλάζουν το μοτίβο που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν, αν τα αποτελέσματα… στραβώνουν. Το να υπομένεις τις αναποδιές όταν στοιχηματίζεις, χωρίς να πανικοβάλεσαι, σίγουρα είναι ένα σπουδαίο προσόν.

Μία απλή, αλλά καλή εξήγηση, για τη σημασία της υπομονής στο στοίχημα, μας προσφέρει το ακόλουθο παράδειγμα. Εκ των πραγμάτων, όταν ρίχνουμε ένα κέρμα, οι πιαθνότητες για να έρθει κορώνα ή γράμματα είναι 50% – 50%. Κανείς όμως, δεν εγγυάται ότι αυτές οι μοιρασμένες πιθανότητες θα επιβεβαιωθούν στις πρώτες 100 ρίψεις. Γίνεται αντιληπτό, ότι πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά για να επωφεληθούμε από το στοίχημά μας, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ακόμα κι αν έχουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, θα ήμασταν αφελείς αν πιστεύαμε ότι το κέρδος θα έρθει γρήγορα.

Αυτό βέβαια, είναι κα θέμα του τι στόχους έχει κανείς, ώστε να προσαρμόσει πάνω σε αυτούς και τη μέθοδο παιξίματος.  Κάποιοι, επιλέγουν να κερδίζουν μικρά ποσά, αλλά σε πιο σύντομο χρόνο. Υπάρχουν κι αυτοί, που προτιμούν να κερδίζουν μεγάλα ποσά, περιμένοντας όμως περισσότερο. Το θέμα είναι, ότι πάντα υπάρχει το ρίσκο. Όσα χρήματα κι αν παίζουμε, όποια τακτική κι αν υιοθετούμε, το ρίσκο θα μας συνοεδεύει σε κάθε βήμα.

Συχνό, είναι το φαινόμενο του να εντοπίζουμε καλύτερες αποδόσεις σε εταιρίες στις οποίες δεν είμαστε εγγεγραμμένοι. Στο πίσω μερός του μυαλού μας, πρέπει να έχουμε πως προσπαθούμε να αυξάνουμε το κέρδος μας και φυσικά να μειώνουμε τη χασούρα. Επομένως, αυτός είναι ο συνεχής μας οδηγός, σε κάθε μας κίνηση.

Είναι γεγονός, πως οι αποδόσεις παίζουν το ρόλο τους, και δεν είναι ασήμαντος. Με εχέγγυο την υπομονή μας, αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές και ποντάρουμε σε αυτές τα χρήματά μας, διώχνοντας μακριά το άγχος και την πίεση.

Τα τελευταία χρόνια, με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της ζωής, το στοίχημα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτή τη… λαίλαπα. Ναι μεν, οι ευκολίες  που παρέχονται είναι μεγάλες και λύνουν πολλά προβλήματα, όμως και εδώ κρύβονται παγίδες. Για παράδειγμα, τα έτοιμα δελτία που προσφέρουν οι εταιρίες, είναι μια κίνηση προς αποφυγή. Δεν πρέπει ο παίκτης να παρασύρεται από τη βιασύνη και την επιθυμία του να κερδίσει, βλέποντας ένα όμορφο παρολί με μεγάλη απόδοση που φαίνεται… καλό. Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.

Θα το επαναλάβουμε, χρειάζεται άπειρη υπομονή. Είναι πολύ πιθανό, μια τακτική που ξέρουμε πως είναι αποδοτική, στην αρχή να μας αποφέρει απώλειες. Παρόλα αυτά, η απογοήτευση δεν έχει θέση στο μυαλό μας. Τα χαμένα στοιχήματα κάποια στιγμή θα δώσουν τη θέση τους στα κερδισμένα. Αργά, ή γρήγορα. Αυτό που οφείλει να κάνει ο παίκτης, είναι να δείξει την απαραίτητη υπομονή και πίστη στη σταρτηγική του. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Το στοίχημα, δεν πάει πίσω. Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα αποθέματα υπομονής και επιμονής. Κιαα να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθείτε.

 

Διάβασε επίσης

Ο δρόμος προς την επιλογή

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο, ωστόσο δε θα πρέπει...

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο...

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας του στοιχήματος στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...

Γκανιότα, σημειώσεις και μελέτη

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι πολυσύνθετος. Τα δεδομένα αναδιαμορφώνονται ανά δευτερόλεπτα και η κίνηση της αγοράς επηρεάζει την εξέλιξη...
Κορυφαία εταιρία