Η υπομονή είναι αρετή… και στο στοίχημα!

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Θα αναρωτιούνται πολλοί, και εύλογα, αν το στοίχημα μπορεί να προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα στον παίκτη. Η απάντηση είναι πως μπορεί. Εξάλλου, υπάρχουν όντως αρκετοί που ποντάρουν σωστά τα χρήματά τους, και καταφέρνουν να έχουν σωστές προβλέψεις. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο, απαιτείται μεγάλη υπομονή και σωστή τακτική.

Είναι γεγονός, πως το κίνητρο του κάθε παίκτη είναι ξεχωριστό. Μεγάλο μέρος, στοιχηματίζει λίγα λεφτά από το περίσσευμά του για λόγους ψυχαγωγίας. Άλλοι, για να έχουν… κίνητρο παρακολούθησης των αθλητικών γεγονότων. Και φυσικά, υπάρχουν κι αυτοί που επιθυμούν να… ζήσουν από το στοίχημα. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης οφείλει να ενημερώνεται έγκυρα, να συμβαδίζει με τους κανόνες, και να παίζει στην ιστοσελίδα που ταιριάζει στα «θέλω» του.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Να ξεκαθαριστεί κάτι. Στο στοίχημα, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο παράγοντας «τύχη». Ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Αντίθετα, οι παίκτες χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή και να μην αλλάζουν το μοτίβο που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν, αν τα αποτελέσματα… στραβώνουν. Το να υπομείνεις τις αναποδιές όταν στοιχηματίζεις, χωρίς να πανικοβάλλεσαι, σίγουρα είναι ένα σπουδαίο προσόν.

Μία απλή, αλλά καλή εξήγηση, για τη σημασία της υπομονής στο στοίχημα, μας προσφέρει το ακόλουθο παράδειγμα. Εκ των πραγμάτων, όταν ρίχνουμε ένα κέρμα, οι πιθανότητες για να έρθει κορώνα ή γράμματα είναι 50% – 50%. Κανείς όμως, δεν εγγυάται ότι αυτές οι μοιρασμένες πιθανότητες θα επιβεβαιωθούν στις πρώτες 100 ρίψεις. Γίνεται αντιληπτό, ότι πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ακόμα κι αν έχουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, θα ήμασταν αφελείς αν πιστεύαμε ότι οι σωστές προβλέψεις θα έρθουν γρήγορα.

Οι αποδόσεις και η σημασία τους

Αυτό βέβαια, είναι και θέμα του τι στόχους έχει βάλει κανείς, ώστε να προσαρμόσει πάνω σε αυτούς και τη μέθοδο πονταρίσματος.  Κάποιοι, επιλέγουν να στοιχηματίζουν σε μικρές αποδόσεις, κάποιο άλλο σε μεγάλες. Το θέμα είναι, ότι πάντα υπάρχει το ρίσκο. Όποια τακτική κι αν υιοθετούμε, το ρίσκο θα μας συνοδεύει σε κάθε βήμα. Συχνό, είναι το φαινόμενο του να εντοπίζουμε καλύτερες αποδόσεις σε ιστοσελίδες στις οποίες δεν είμαστε εγγεγραμμένοι.

Είναι γεγονός, πως οι αποδόσεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, αν όχι το μεγαλύτερο. Άλλωστε όλοι μας αναζητούμε τη μεγαλύτερη αξία για μία επιβεβαιωμένη πρόβλεψη. Με εχέγγυο την υπομονή μας, αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές, διώχνοντας μακριά το άγχος και την πίεση. Τα τελευταία χρόνια, με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της ζωής, το στοίχημα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτή τη… λαίλαπα. Ναι μεν, οι ευκολίες  που παρέχονται είναι μεγάλες και λύνουν πολλά προβλήματα, όμως και εδώ κρύβονται παγίδες. Για παράδειγμα, τα έτοιμα δελτία που προσφέρουν οι ιστοσελίδες, είναι μια κίνηση προς αποφυγή. Δεν πρέπει ο παίκτης να παρασύρεται από τη βιασύνη και την επιθυμία του να κερδίσει, βλέποντας ένα όμορφο παρολί με μεγάλη απόδοση που φαίνεται… καλό. Ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.

Τι να προσέξετε

Θα το επαναλάβουμε, χρειάζεται υπομονή και στρατηγική για να βγεις κερδισμένος σε μακροχρόνιο ορίζονται από το στοίχημα. Είναι πολύ πιθανό, μια τακτική που ξέρουμε πως είναι αποδοτική, στην αρχή να μας αποφέρει απώλειες. Παρόλα αυτά, η απογοήτευση δεν έχει θέση στο μυαλό μας. Τα χαμένα στοιχήματα κάποια στιγμή θα δώσουν τη θέση τους στα κερδισμένα. Αργά, ή γρήγορα. Αυτό που οφείλει να κάνει ο παίκτης, είναι να δείξει την απαραίτητη υπομονή και πίστη στη στρατηγική του, αλλά και να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις της αγοράς. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Το στοίχημα, δεν πάει πίσω. Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα αποθέματα υπομονής και επιμονής. Και να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθείτε.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική