--> Αξίζει το ποντάρισμα στα φαβορί με μικρές αποδόσεις;
+25

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 16 / 01 / 2019
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Αξίζει το ποντάρισμα στα φαβορί με μικρές αποδόσεις;

Τι συμβαίνει πραγματικά με την αξία ων μικρών αποδόσεων στο αθλητικό στοίχημα.

Μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με το αθλητικό στοίχημα, διατηρείται μια «αιώνια» διαφωνία, σχετικά με το θέμα των πονταρισμάτων στα μεγάλα φαβορί. Γνωρίζουμε, ότι οι αποδόσεις σε τέτοιου είδους σημεία είναι ιδιαίτερα χαμηλές, και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν αξίζει να παίξεις τα χρήματά σου σε τέτοια σημεία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και αυτοί που δεν συμμερίζονται αυτήν την άποψη, και μάλιστα αυτοί φαίνεται να δικαιώνονται από τους αριθμούς.

Η προκατάληψη των παικτών σχετικά με τις μικρές αποδόσεις, είναι γνωστός στο στοιχηματικό λεξιλόγιο ως «Favourite Longshot bias». Επιπλέον, υπάρχει υπερτίμηση των υψηλών αποδόσεων, που προσφέρουν οι νίκες των αουτσάιντερ ή οι ισποπαλίες. Ωστόσο, μάλλον το ποντάρισμα στα φαβορί, έχει πραγματική αξία.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ας δούμε λοιπόν, τι λένε τα νούμερα. Π.χ., όσον αφορά τουλάχιστον τα εντός έδρας ματς που δίνουν τα φαβορί στα μεγάλα πρωταθλήματα, οι αποδόσεις στον «άσο» είναι κατά μέσο όρο 1,01 έως 1,50. Τις περισσότερες φορές λοιπόν, το αρχικό κεφάλαιο αυξάνεται κατά 2%-3%, στο τέλος των πρωταθλημάτων, αν ποντάρουμε συνεχώς σε αυτά τα φαβορί. Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα να βγούμε «λάθος» σε κάποια πρωταθλήματα, ωστόσο το αρνητικό πρόσημο υπερκαλύπτεται από τις διοργανώσεις στις οποίες το επιτυχημένο ποσοστό των προβλέψεων είναι μεγαλύτερο. 

Από την άλλη, βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει ποτέ να είμαστε απόλυτοι, γύρω από τον τρόπο που παίζουμε στοίχημα. Δεν είναι σωστό να βλέπουμε μικρές αποδόσεις και να… στρίβουμε. Αντίθετα, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στη μελέτη του κουπονιού και να αναζητούμε κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να αποβεί σωστό. Είναι πιθανό, ακόμα και μια απόδοση κάτω του 1.20, να συνιστά value bet. Είναι διαφορετικό το θέμα, του να βρούμε την εταιρία που μας προσφέρει την καλύτερη απόδοση, στο σημείο που έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε.

Γενικά, είναι σαφές ότι δεν πρέπει να αμελούμε τα φαβορί. Ναι μεν, δεν προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις, αλλά την πλειοψηφία των παιχνιδιών αυτά τα φαβορί επιβεβαιώνονται. Το σημαντικό είναι να μην είμαστε προκατειλημμένοι με κανένα σημείο, ανεξαρτήτως απόδοσης, και να ερευνούμε διεξοδικά κάθε πιθανή επιλογή.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365