Κουπόνι Παρασκευής (23/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (23/10) είναι γεμάτο ενδιαφέροντα ματς. Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν, μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με κρίσιμες αναμετρήσεις.  Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ανεβασμένη η Στουτγκάρδη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Στουτγκάρδη υποδέχεται την απογοητευτική Κολωνία, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Ποιος μπορεί να σταματήσει την Σασουόλο;

Από νίκη, σε νίκη πηγαίνει η …πυραυλοκίνητη Σασουόλο! Απόψε υποδέχεται την Τορίνο που μετράει τρεις σερί ήττες για την 5η αγωνιστική της Serie A. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Με ψυχολογία η Καρλσρούη

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα: Η Νυρεμβέργη υποδέχεται την Καρλσρούη και η Ρέγκενσμπουργκ την Μπραουνσβάιγκ. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Προβάδισμα για Έμπολι

Την σκληροτράχηλη Πίζα αντιμετωπίζει η Έμπολι στο “Carlo Castellani” για την 5η αγωνιστική της Serie B. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστον Βίλα – Λιντς

Σε σούπερ φόρμα η Άστον Βίλα, θα προσπαθήσει να γράψει σήμερα ιστορία, κάνοντας το 5/5 στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά, κόντρα στη Λιντς που αναζητά αντίδραση μετά την ήττα από τη Γουλβς. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Κασίμπασα – Γκεζτέπε

6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Κασίμπασα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 8/9 τελευταία ματς. Την πρώτη της ήττα στη σεζόν γνώρισε η Γκεζτέπε, που δεν τα κατάφερε κόντρα στη Φενερμπαχτσέ και αναζητά σήμερα αντίδραση. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Εν μέσω Ευρώπης η Ρεν

Η Ρεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη και ακολουθεί το παιχνίδι με τη Σεβίλλη, με τον Στεφάν να είναι υποχρεωμένος να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Η Ανζέ, από την άλλη, δεν έρχεται από θετικά αποτελέσματα, σκόραρε όμως σε όλες τις φετινές εξόδους της και με την επιστροφή του Μπαοκέν αποκτά δυναμική στην επίθεση. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Πίεση στη Βαλένθια

Η Έλτσε έρχεται από μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Αλαβές, δεν έχει κερδίσει ακόμη στην έδρα της και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Από την άλλη, η κατάσταση στη Βαλένθια δεν είναι καθόλου καλή, γνώρισε δύο ήττες και έχει πίεση για αποτέλεσμα. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)