Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (07.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Τα φώτα πέφτουν στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ στο κουπονι οπαπ στοιχημα της Πέμπτης (07/07). Επιπλέον, φιλικό παίζει ο Άρης σήμερα κόντρα στον Άρη Λεμεσού, συνέχεια δίνεται στο πρόγραμμα με αγώνες για διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη και τη Λ. Αμερική. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Άρης Λεμεσού – Άρης

Το τρίτο του φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Άρης κόντρα στον Άρη Λεμεσού στη Σλοβενία. Από νίκη έρχεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης επί της Γάνδης, ήττα σημείωσε η κυπριακή ομάδα μόλις χτες κόντρα στη Σλάβεν Μπέλουπο, αμφότερες φιλικές αναμετρήσεις.

Σάντα Κολόμα – Μπρέινταμπλικ

Το απόλυτο φαβορί για νίκη στη σημερινή αναμέτρηση αποτελεί η Μπρέινταμπλικ με αντίπαλο την Σάντα Κολόμα που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Πανεβέζις – Μιλσάμι

Σημαντικό ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση θα παίξει το γεγονός πως η Πανεβέζις έχει αγωνιστικό ρυθμό έναντι της Μιλσάμι που ντεμπουτάρει για τη σεζόν 2022/23.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πογκόν – Ρέικιαβικ

Όπως φαίνεται κι από το σετ αποδόσεων, η Πογκόν αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο έναντι της Ρέικιαβικ.

Φλόρα – Σεϊναγιόεν

Η Φλόρα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της στη σημερινή αναμέτρηση με την Σεϊναγιόεν.

Ρουζομπέροκ – Κάουνο Ζαλγκίρις

Πολλά παιχνίδια έχει στα πόδια της η Κάουνο Ζαλγκίρις, γεγονός που μπορεί να την βοηθήσει ενόψει της δύσκολης αποστολής στην έδρα της Ρουζομπέροκ.

Ντιναμό Τιφλίδας – Πάιντε

Με σύμμαχο την ευρωπαϊκή εμπειρία της, η Ντιναμό Τιφλίδας υποδέχεται την Πάιντε στη Γεωργία για τη μεταξύ τους πρώτη αναμέτρηση.

Ντιναμό Μινσκ – Ντέσιτς

Στο Μαυροβούνιο και την έδρα της Ντέσιτς θα διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία στην οποία εμπλέκεται η Λευκορωσία.

Τρε Πένε – Τούζλα Σίτι

Δεν έχει φιλικά η Τρε Πένε του Σαν Μαρίνο, αίνιγμα η παρουσία της. Πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της Τούζλα Σίτι απ’ τη Βοσνία.

Ντέρι Σίτι – Ρίγα

Επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από δύο χρόνια η Ντέρι Σίτι. Στον αντίποδα, η Ρίγα έχει μικρή εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμμετέχει ανελλιπώς από τη σεζόν 2018-19 και έπειτα.

Ντουνάισκα – Κλίφτονβιλ

Η Ντουνάισκα δίνει το “παρών” στα προκριματικά του καλοκαιριού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συνολικά 8η στην ιστορία της. Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια η Κλίφτονβιλ.

bwin – Προσφορά* με καθημερινά έπαθλα στα Virtual Sports! 
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπούντουτσνοστ – Λάπι

Έμπειρη στην Ευρώπη η Μπούντουσνοστ, μπαίνει στα παιχνίδια με τη Λάπι ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Λέχια Γκντανσκ – Ακαδημία Πάντεφ

Δεν είναι έμπειρη στην Ευρώπη η Λέχια, αλλά θέλει σιγά-σιγά να δημιουργήσει ένα καλό όνομα. Στον αντίποδα, η Ακαδημία Πάντεφ δεν έχει παραστάσεις, μετρά μόλις μια συμμετοχή στην Ευρώπη, το 2019 στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπάλα Τάουν – Σλίγκο Ρόβερς

Η Μπάλα Τάουν δίνει τα τελευταία χρόνια συχνά το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόνο το 2020 κατάφερε να πάρει πρόκριση. Η Σλίγκο Ρόβερς δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην Ευρώπη, πέρυσι αποκλείστηκε με 2/2 ήττες απ’ τη Χαφναρφιόρντουρ.

Τόρσαβν – Νιουτάουν

Σταθερή η παρουσία της Τόρσαβν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτή είναι η τέταρτη διαδοχική της. Δεύτερη σερί χρονιά στην Ευρώπη για τη Νιουτάουν, ελπίζει να παρουσιαστεί πιο έτοιμη σε σχέση με πέρυσι.

Αλασκέρτ – Σπάρτανς

Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο η Αλασκέρτ, που πέρυσι συμμετείχε και στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, τη στιγμή που η Σπάρτανς επιστρέφει στις εκτός συνόρων διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Σε ουδέτερο γήπεδο η αναμέτρηση αυτή.

Μπάνια Λούκα – Τόρσαβν Β3

Να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε πλήρο αγωνιστικό ρυθμό θα προσπαθήσει η Τόρσαβν, έτσι ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης εις βάρος της Μπάνια Λούκα. Σταθερή η παρουσία και των δυο στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τα τελευταία χρόνια. Σε ουδέτερο γήπεδο η αναμέτρηση αυτή.

Σαμπουρτάλο – Παρτιζάν Τιράνων

Μπορεί να έχει το πλεονέκτημα λόγω αγωνιστικού ρυθμού η Σαμπουρτάλο, ωστόσο υστερεί σε εμπειρία από την Παρτιζάν Τιράνων, ενώ δεν θα παίξει και στη φυσική της έδρα. Αρκετά θετικό το πρόσωπο των Αλβανών στα φιλικά προετοιμασίας.

Μάγκπις – Κρουσέιντερς

Την πρώτη της συμμετοχή στην Ευρώπη θα πραγματοποιήσει απόψε η Μάγκπις, στα εννέα χρόνια ζωής. Γνωρίζει ότι είναι αουτσάιντερ κόντρα στη σαφώς πιο έμπειρη Κρουσέιντερς, θα κοιτάξει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι.

bwin – Προσφορά* με καθημερινά έπαθλα στα Virtual Sports! 
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφίντουλ Γκεόργκε – Μούρα

Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες και μάλιστα σε ουδέτερη έδρα, καθώς η φυσική της Σφίντουλ Γκεόργκε δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Ξεκάθαρο φαβορί η πιο ποιοτική και έμπειρη Μούρα.

Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Ντιφερντάνζ

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας υποδέχεται απόψε τη Ντιφερντάνζ (20:00), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με τον Άλμπερτ Ριέρα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Ο Ισπανός θέλει να ξεχάσει την επεισοδιακή παρουσίαση του και να δείξει από νωρίς θετικά στοιχεία με τη νέα του ομάδα.

Κουόπιο – Ντίλα

Πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Κουόπιο από τη Φινλανδία και τη Ντίλα από τη Γεωργία, για μια θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι στην πρώτη θέση της Βεϊκάουσλιιγκα.

Φλοριάνα – Πετροκούμπ

Πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Φλοριάνα από τη Μάλτα και της Πετροκούμπ από τη Μολδαβία, για μια θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο και όχι τη φυσική έδρα της Φλοριάνα.

Λάτσι – Ίσκρα

Πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Λάτσι από την Αλβανία και της Ίσκρα από το Μαυροβούνιο, για μια θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο στο Ελμπασάν και όχι τη φυσική έδρα της Λάτσι.

Ανοικτό ματς στο Σάο Πάολο

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της νοκ-άουτ φάσης για το Κόπα Σουδαμερικάνα. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε παίζει με την Ολίμπια Ασουνσιόν για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0, ενώ η Σάο Πάολο υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα μετά τη νίκη με 2-4 στο πρώτο ματς. Τέλος, η Λανούς φιλοξενεί την Ιντεπεντιέντε από το Εκουαδόρ.

Δοκιμασία για τη Μπραν

Οκτώ παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας για την 13η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν παίζει στην έδρα της Σταρτ, ενώ η Ράνχαϊμ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σκάιντ. Επίσης, η Σόγκνταλ παίζει με τη Φρέντρικσταντ και η Ράουφος φιλοξενεί τη Μιεντάλεν. Η Στάμπεκ αντιμετωπίζει τη Στιέρνταλς-Μπλινκ και η Γκρόρουντ τη Σάντνες. Η Μπρίνε υποδέχεται την Κονγκσβίνγκερ.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ

Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα

Τρία ματς έχει το πρόγραμμα της ημέρας στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας, είναι η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα. Η Ουνιόν Μαγδαλένα υποδέχεται την Όνσε Κάλδας, ενώ η Ντεπορτίβο Περέιρα φιλοξενεί την Αλιάνσα Πετρολέρα. Τέλος, η Πατριότας Μπογιακά αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζούνιορ.

Όλα τα ματς της Πέμπτης βρίσκονται με πολλά στοιχήματα στην betsson