Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (03.07.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας και της Λατινικής Αμερικής. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημερινά παιχνίδια παρακάτω.

Βγάζει αντίδραση η Λίλεστρεμ

Πέντε παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 12η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Λίλεστρεμ παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Κρίστιανσουντ, ενώ η ΧαμΚαμ υποδέχεται τη Μόλντε. Επίσης, η Βίκινγκ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ρόσενμποργκ, η Σάρπσμποργκ τη Σάντεφιορντ και τέλος, η Όλεσουντ τη Στρέμσγκουντσετ.

Σε κάμψη η Μιεντάλεν

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας για την 12η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μιεντάλεν ψάχνει αντίδραση εντός έδρας εναντίον της Στάμπεκ, ενώ η Σκάιντ αντιμετωπίζει τη Γκρόρουντ η οποία δεν έχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τέλος, η KFUM Όσλο υποδέχεται ξανά μετά το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, τη Σόγκνταλ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στη Στοκχόλμη

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 12η αγωνιστική της Α Σουηδίας. Η αρχή γίνεται στις 16:00, με το ντέρμπι της Στοκχόλμης, ανάμεσα σε Τζουργκάρντεν και Χάμαρμπι, ενώ την ίδια ώρα, Βάρμπεργκς και Βάρναμο μάχονται για τη νίκη που θα τις απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Στις 18:30, η πρωτοπόρος Χάκεν υποδέχεται την Έλφσμποργκ, την ίδια ώρα που είναι προγραμματισμένο και το Νόρκεπινγκ – Σίριους.

Τα βλέμματα στην ουρά της κατάταξης.

Η δράση στην 15η αγωνιστική της Α Βραζιλίας συνεχίζεται σήμερα, με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Στις 17:00 το απόγευμα, η Αβαΐ υποδέχεται την Κουιάμπα, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ενώ στις 22:00, η Σάο Πάολο δοκιμάζεται στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, κόντρα στην οποία έχει τον πρώτο λόγο. Δυο ώρες αργότερα, έχουμε δυο πολύ μεγάλες μάχες για τις τελευταίες θέσεις, με τα παιχνίδια Κοριτίμπα – Φορταλέζα και Αμέρικα Μινέιρο – Γκοϊάς.

Με εκτεταμένο rotation Ρίβερ & Λανούς

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική στην Αργεντινή και οι επερχόμενοι διεθνείς αγώνες αλλοιώνουν την εικόνα ομάδων. Η Λανούς ταξίδεψε με αρκετές απουσίες, ελέω Κόπα Σουνταμερικάνα, στην Σάντα Φε για να αντιμετωπίσει την Ουνιόν, ενώ με πολύ εναλλακτικό σχήμα θα αγωνιστεί και η Ρίβερ στην έδρα της Ουρακάν, αφού ο Γκαγιάρδο εστιάζει στη ρεβάνς της Τρίτης με τη Βέλεζ. Γεμάτη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και με ανεβασμένη ψυχολογία πάει στη Χουνίν για να αντιμετωπίσει την Σαρμιέντο η Ράσινγκ.

Η παράδοση ευνοεί τη Νόμε Κάλιου

Εύκολα ή δύσκολα η Νόμε Κάλιου αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κουρεσάρε στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εσθονίας.

Σκοράρει ακατάπαυστα η Φραμ

Στην έδρα της Κέφλαβικ δοκιμάζεται η Φραμ που σκοράρει και δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισλανδίας.

Απογοητεύει η Μέτα Λου

Χωρίς νίκη σε οχτώ αγωνιστικές παραμένει η Μέτα Λου, σήμερα φιλοξενείται στην έδρα της Τούκουμς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λετονίας.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινά την αντεπίθεση η Κατόλικα

Πρέμιερα στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος για την πρωταθλήτρια Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, που έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή απέναντι στην προτελευταία Κοκίμπο Ουνίδο. Νωρίτερα η Λα Σερένα υποδέχεται την Ο’Χίγκινς και τα ξημερώματα η Αντοφαγκάστα πάει με νέο προπονητή στο Ελ Σαλβαδόρ για να παίξει με την Κομπρεσάλ.

Γεμάτο πρόγραμμα στο MLS

Οκτώ αγώνες περιλαμβάνει το αποψινό μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα στο MLS και πολλές ομάδες καλούνται να διαχειριστούν την κούραση και από την εμβόλιμη αγωνιστική. Αντίδραση καλείται να βγάλει η Νιου Γιορκ Σίτι στη μετά-Ντέιλα εποχή υποδεχόμενη την Ατλάντα, ενώ οι έτεροι Νεοϋορκέζοι, Ρεντ Μπουλς, ταξιδεύουν στο Κάνσας Σίτι, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλύσεις για όλα τα σημερινά ματς εδώ