10 Συμβουλές για να γίνεις καλύτερος στο στοίχημα!

Ανανεώθηκε:
Θεωρία Στοιχήματος

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά άρθρα με σίγουρες στρατηγικές για στοίχημα και πολλές επιτυχίες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν σίγουρες στρατηγικές. Το να γίνει κάποιος πετυχημένος στο στοίχημα χρειάζεται σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, γνώσεις και εμπειρία.

Για να αποκτήσει κάποιος την ικανότητα να βγάζει κέρδη από το στοίχημα θα πρέπει να γνωρίζει ποιες στρατηγικές να εφαρμόζει σε κάθε κατάσταση. Στο σημερινό μας άρθρο θα παραθέσουμε 10 γρήγορες συμβουλές/στρατηγικές που θα σε κάνουν καλύτερο παίκτη στοιχήματος.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1. Διαχείριση του Κεφαλαίου

Είναι κομβικής σημασίας να γνωρίζεις, ως παίκτης στοιχήματος, τι κεφάλαιο μπορείς να διαθέσεις για να ποντάρεις. Προφανώς αυτό εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση του καθενός. Βασικός κανόνας είναι να μην ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα αντέχεις να χάσεις.

Το Bankroll (Κεφάλαιο) το ορίζει ο καθένας ανάλογα τις δυνατότητές του. Το σωστό ποντάρισμα έπειτα είναι το 1-5% αυτού του bankroll σε κάθε στοίχημα.

2. Διάλεξε τρόπο πονταρίσματος

Διαφορετικοί παίκτες στοιχήματος ποντάρουν με διαφορετικό τρόπο. Όσο πιο γρήγορα αποφασίσεις τι είδους παίκτης στοιχήματος θέλεις να γίνεις, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις τις ιδανικές στρατηγικές για σένα.

Κάποιοι επιλέγουν να ποντάρουν σε μεγάλα αουτσάιντερ με μεγάλες αποδόσεις. Άλλοι συνηθίζουν να ποντάρουν σε μεγάλα φαβορί με μικρές αποδόσεις. Το να ποντάρει κανείς σε πολύ μεγάλα φαβορί μπορεί να μην αποφέρει μεγάλα δελτία, αλλά οι νίκες είναι πιο συχνές.

Κάποιοι άλλοι παίκτες σκέφτονται στρατηγικά, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα σε παίκτες ή ομάδες. Αυτοί ξοδεύουν αρκετό χρόνο και bankroll σε μελλοντικές αγορές.

Κάποιοι παίζουν μία φορά την εβδομάδα και άλλοι περνούν πολλές ώρες στο live ποντάροντας πολλαπλά στοιχήματα μέσα σε μία ημέρα.

Προφανώς όλοι οι παραπάνω τύποι παικτών συνδυάζονται.

Το να εστιάσεις σε έναν συγκεκριμένο τρόπο στοιχήματος είναι μία έξυπνη κίνηση, αν θέλεις να βελτιωθείς γρήγορα.

3. Βάλε ρεαλιστικές προσδοκίες

Ένας πετυχημένος παίκτης κερδίζει συνήθως 54% των στοιχημάτων του. Ένας πολύ καλός παίκτης μπορεί να φτάσει ως το 60%. Το να φτάσεις όμως σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο και θέλει χρόνο.

Ακόμη και να ξεκινήσεις το στοίχημα με 10 σερί ταμεία, οι πιθανότητες υποδεικνύουν ότι θα ακολουθήσουν κουβάδες. Το να γνωρίζεις ποιες είναι οι πιθανότητές σου σε βοηθά να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους και να μην ξεφεύγεις από το δρόμο σου. Μην αλλάζεις στρατηγική και μην αυξάνεις πολύ το ποντάρισμά σου ακόμη και όταν έχεις σερί νικών.

4. Κράτα αρχείο με τα στοιχήματά σου

Αυτή η στρατηγική ακούγεται βαρετή, αλλά είναι αρκετά σημαντική.

Δεν είναι ευχάριστο να ξαναβλέπεις τις ήττες σου, αλλά αν το κάνεις, ίσως αποτρέψεις τον εαυτό σου από παρόμοια λάθος πονταρίσματα στο μέλλον.

Κάποιες φορές πάλι θα χάσεις στοιχήματα ακόμη κι αν τα έχεις κάνει όλα τέλεια. Άλλες φορές γνωρίζεις ότι ρίσκαρες και πόνταρες με λάθος τρόπο. Το να διορθώσεις το λάθος τρόπο πονταρίσματος θα σε βοηθήσει τα μέγιστα στο μέλλον.

5. Πόνταρε με το μυαλό σου και όχι με το συναίσθημα

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, ποντάρουν επειδή είναι φίλαθλοι. Άρα έχουν και αγαπημένες ομάδες. Βασικός κανόνας λοιπόν είναι να αποφεύγεις τα πονταρίσματα στους αγώνες που παίζει η αγαπημένη σου ομάδα. Η πίστη στην ομάδα σου μπορεί να αλλοιώσει την κρίση σου. Το συναίσθημα επηρεάζει την σκέψη μας και μας οδηγεί σε λάθος πονταρίσματα.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

6. Μην προσπαθείς να ρεφάρεις

Όταν κάποιος επενδύει χρόνο και κεφάλαιο σε ένα εγχείρημα είναι δύσκολο γι αυτόν να το παρατήσει. Αυτό ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Από μία επιχείρηση μέχρι μία σχέση.

Οι αποφάσεις λοιπόν αλλοιώνονται όταν εμπλέκονται συναισθηματικά “δεσίματα” σε μία επένδυση. Πολλοί ξοδεύουν περισσότερα σε ένα project που είναι καταδικασμένο, επειδή έχουν ήδη επενδύσει πολλά. Δεν γνωρίζουν πόλλες να κόψουν τις απώλειες.

Αυτό λοιπόν ισχύει και στο στοίχημα. Αν έχει μία άσχημη μέρα, κόψε τις απώλειες. Και ότι κι αν κάνεις, μην προσπαθήσεις να ανεβάσεις το ποντάρισμα για να καλύψεις τη χασούρα. Μην ξεφεύγεις από το bankroll σου για να καλύψεις ένα αρνητικό σερί.

7. Πόνταρε σε ένα άθλημα

Επένδυσε σε αυτό που ξέρεις. Ειδικά αν είσαι νέος στο στοίχημα, πρέπει να μένεις σε ένα άθλημα, όποιο εσύ πιστεύεις ότι γνωρίζεις καλύτερα. Αν γνωρίζεις καλά το άθλημα θα καταλαβαίνεις και τις αποδόσεις που βγαίνουν και κατά συνέπεια που μπορείς να βρεις αξία. Αν ξέρεις να αξιολογείς σωστά τους παίκτες και τις ομάδες, τότε θα ξέρεις να αξιολογείς και τις αποδόσεις που σου προσφέρουν οι στοιχηματικές.

8. Σύγκρινε αποδόσεις

Στη σημερινή εποχή οι επιλογές για στοίχημα είναι πολλές και αξιόπιστες. Υπάρχουν ποιοτικές online στοιχηματικές που σου προσφέρουν ποικιλία αγώνων και αγορών. Κάνε λογαριασμό σε αρκετές, έτσι ώστε να μπορείς να συγκρίνεις τις αποδόσεις που δίνει ο κάθε book και να παίζεις εκεί που παίρνεις μεγαλύτερη τιμή για την επιλογή σου.

9. Κάλυψε τα πονταρίσματά σου όταν χρειάζεται

Με την κάλυψη ελέγχεις το ρίσκο των απωλειών. Με τις καλύψεις μειώνεις τις πιθανές απώλειες όταν κάτι δεν πάει καλά και “κλειδώνεις” κέρδη όταν το στοίχημα οδεύει στη σωστή κατεύθυνση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καλυφθείς. Είτε ποντάροντας στο αντίθετο αποτέλεσμα ένα μέρος του αρχικού ποσού είτε με το Cash Out, το οποίο είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές.

10. Μελέτησε και μίλα με άλλους παίκτες

Στην εποχή του ίντερνετ, το να μπεις σε μία κοινότητα με άλλους παίκτες στοιχήματος είναι πιο εύκολο από ποτέ. Μπες σε στοιχηματικά forums, μπες σε κανάλια, chat, discord που είναι κι άλλοι παίκτες στοιχήματος και επικοινώνησε. Όχι μόνο θα μάθεις περισσότερα για την ορολογία και τον τρόπο πονταρίσματος, αλλά πιθανώς θα μάθεις και αξιόλογα σημεία για να παίξεις.

Η υπομονή είναι αρετή

Κλείνοντας, το σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να έχεις για να πετύχεις στο στοίχημα είναι υπομονή. Για να πετύχεις σε οτιδήποτε χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Το ίδιο ισχύει και στο στοίχημα. Όπως εμβαθύνεις τις γνώσεις σου και νιώθεις άνετα στο χώρο του στοιχήματος, θα αρχίσεις να βλέπεις άνοδο στο bankroll σου.

Και τέλος, μην παρασύρεσαι. Όλοι μας έχουμε άσχημες μέρες στο στοίχημα, αλλά το να ποντάρεις υπεύθυνα και να μένεις πιστό στο πλάνο θα σε βοηθήσει να πετύχεις. Η πειθαρχία και η υπομονή θα σου φέρουν όμορφα αποτελέσματα.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ