Κουπόνι Κυριακής (16/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Φουλαριστό είναι το κουπονι οπαπ της Κυριακής (16/05) με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα! Η Σούπερ Λιγκ ρίχνει αυλαία για φέτος με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Παράλληλα, μαίνεται η μάχη του τίτλου στη Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάχη για την 3η θέση στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακη (16/05) η 10η αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερλιγκ. Στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι “αιωνίων” και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης. Αδιάφορα ουσιαστικά και τα τρία παιχνίδια, μοναδική εκκρεμότητα η 3η θέση, την οποία διεκδικούν ΑΕΚ και Άρης.

Προτελευταία “στροφή”

Ολόκληρη η αγωνιστική στο πλαίσιο της 37ης και προτελευταίας “στροφής” στη Λα Λίγκα, σήμερα, το ενδιαφέρον στρέφεται αναμφίβολα στην κορυφή. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Οσασούνα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Επίσης, η Μπαρσελόνα φιλοξενεί τη Θέλτα. Όσον αφορά την παραμονή, η Άλαβές αντιμετωπίζει τη Γρανάδα και η Χετάφε τη Λεβάντε.

Ταξίδι στην Φλωρεντία για Νάπολι

Την ευκαιρία να “κλειδώσει” την έξοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει η Μίλαν υποδεχόμενη την Κάλιαρι που παλεύει για παραμονή. Στην έδρα της Φιορεντίνα δοκιμάζεται η Νάπολι, μονόδρομος αποτελεί η νίκη για Μπενεβέντο κόντρα στην Κροτόνε.

Κάνει άλλο ένα βήμα για τα “αστέρια”

Η Λίβερπουλ δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ταξιδεύει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μονόδρομος αποτελεί το “τρίποντο” για την Έβερτον κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δύσκολο έργο θα έχει η Γουλβς στο Λονδίνο με την Τότεναμ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Με σπασμένα φρένα η Ντόρτμουντ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η κυπελλούχος Γερμανίας Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της ανεβασμένης Μάιντζ, ενώ η Λειψία καλείται να βγάλει αντίδραση με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ.

Πιο κοντά στον τίτλο η Λιλ

Φουλ δράση σήμερα Κυριακή στην Α’ Γαλλίας με τη διεξαγωγή της 37ης αγωνιστικής. Η Λιλ υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν και με νίκη θα φτάσει μια ανάσα απ’ τον τίτλο. Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Ρεμς, η Μονακό παίζει εντός έδρας με τη Ρεν και η Λυών δοκιμάζεται στην έδρα της Νιμ. Στα άλλα πιο σημαντικά ματς, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ανζέ και η Λανς φιλοξενείται από τη Μπορντό.

Ενδιαφέρον για την οκτάδα και τα μπαράζ παραμονής

Πλήρης δράσης σήμερα Κυριακή (16/05) στην Α’ Ολλανδίας με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην 8η θέση (πλέι οφ), με τις Σπάρτα Ρότερνταμ, Χέρακλες και Φορτούνα Σιτάρντ (απειροελάχιστες πιθανότητες) να διεκδικουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ Ευρώπης. Για την απευθείας παραμονή, η Βίλεμ έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Έμεν (μια απ’ τις δύο θα πάει στα μπαράζ). Όλες οι υπόλοιπες θέσεις έχουν “κλειδώσει”.

Ξαφνική “απειλή” για την Κλαμπ Μπριζ

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Jupiler League του Βελγίου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλητή, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Άντβερπ με στόχο την πρώτη νίκη για να ξεφύγει από τη Γκενκ που μείωσε στους δύο πόντους. Επίσης, για τα πλέι οφ Ευρώπης, η Οστάνδη φιλοξενεί τη Γάνδη και η Μέχελεν τη Σταντάρ Λιέγης.

Μονόδρομος η νίκη

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των πλέι οφ στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Πάφο, που είναι πρώτη στο γκρουπ και είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Επίσης, το Παραλίμνι φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας, με τις ελπίδες παραμονής των γηπεδούχων να είναι πλέον ελάχιστες.

Ματς αποδείξεων για την περσινή πρωταθλήτρια

Επτά παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η περσινή πρωταθλήτρια Μπούντε/Γκλιμτ υποδέχεται τη Ρόσενμποργκ, ενώ η Μόλντε τη Μπραν που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν. Πρώτο παιχνίδι στη χρονιά για τα ζευγάρια Στρέμσγκουντσετ – Λίλεστρεμ, Σάρπσμποργκ – Χάουγκεσουντ και Σάντεφιορντ – Μιεντάλεν. Τέλος, η Βίκινγκ αντιμετωπίζει την Τρούμσε.

Δύσκολη αποστολή για Στεάουα

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο του της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Liga I της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλήματος, η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Σέπσι, αλλά σκέφτεται μόνο τη νίκη. Επίσης, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Αράντ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Γκαζ Μετάν και η Άρτζες τη Ντινάμο Βουκουρεστίου.

Μάχη για τη 2η θέση

Προτελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας, η Σάλτσμπουργκ κατέκτησε το πρωτάθλημα και αγωνίζεται χωρίς άγχος κόντρα στη Λασκ Λιντς, που θέλει διακαώς τη νίκη. Τη 2η θέση θέλει να “κλειδώσει” η Ραπίντ Βιέννης που δοκιμάζεται στην έδρα της Στουρμ Γκρατς, ενώ η Βάτενς υποδέχεται τη Βόλφσμπεργκερ.

Αναζητά αντίδραση η Γκιμαράες

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την 33η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με την ουραγό Νασιονάλ να δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης πλέον Φαμαλικάο. Αντίδραση αναζητά η Γκιμαράες που θέλει να διατηρηθεί στην 6η θέση, τη στιγμή που Μπελενένσες και Σάντα Κλάρα διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες για την 6η θέση δυο στροφές πριν το φινάλε.

“Τελικός” για παραμονή και Ευρώπη

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα Πολωνίας, με τη Λέγκια να αγωνίζεται χωρίς άγχος έχοντας κατακτήσει τον τίτλο. Εξασφάλισε τη 2η θέση η Ρακόβ, ενώ χωρίς άγχος αγωνίζεται και η 3η Πογκόν. Μάχη για την 4η θέση ανάμεσα σε πέντε ομάδες, τη στιγμή που κρίνεται και η παραμονή, με τη Σταλ Μίελετς να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς βρίσκεται στο +3 από την ουραγό Ποντμπεσκίτζιε και χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη σωτηρία.

Ρίχνει αυλαία το πρωτάθλημα Ρωσίας

Η τελευταία αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα Ρωσίας διεξάγεται σήμερα και οι οκτώ αναμετρήσεις είναι όλες προγραμματισμένες για τις 14:00. Εξασφάλισε ήδη τον τίτλο η Ζενίτ, οπότε και το ενδιαφέρον είναι στις ομάδες που θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και στο ποια από τις Άρσεναλ Τούλα, Ούφα και Ρότορ Βόλγκογκραντ θα ακολουθήσει την Ταμπόφ στον απευθείας υποβιβασμό.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ώρα για… “κλάσικο”

Δυο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την ημιτελική φάση του Κόπα ντε λα Σουπερλίγκα, με το σούπερ “κλάσικο” ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ να “κλέβει” την παράσταση. Σε εξαιρετική φόρμα η Βελέζ, υποδέχεται τη Ρασίνγκ Κλουμπ.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 16 05 2021