Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (26.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Σε χαμηλό τέμπο η δράση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (26/05), με αγώνες πλέι οφ και τελικούς κυπέλλων να τραβούν το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας πιο κάτω.

Τελικός πλέι οφ Ευρώπης στην Ολλανδία

Η Φίτεσε και η Άλκμααρ κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους σκορ στον προηγούμενο γύρο των πλέι οφ Ευρώπης και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό. Απόψε, διεξάγεται το πρώτο από τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτό στην έδρα της Φίτεσε.

Οσέρ – Σεντ Ετιέν για μία θέση στην Ligue 1

H Oσέρ μετά την δραματική πρόκριση επί της Σοσό στα πέναλτι, υποδέχεται την έμπειρη Σεντ Ετιέν, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου στην Α’ Γαλλίας. Οι «Στεφανουά» τερμάτισαν στην 18η θέση του πίνακα στην Ligue 1.

Τελικός στην Κωνσταντινούπολη

Ολοκληρώνεται σήμερα η σεζόν στην Τουρκία με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στις Καϊσέρισπορ και Σίβασπορ! Το παρθενικό της τρόπαιο ψάχνει η ομάδα της Σεβάστειας, το δεύτερο Κύπελλο μετά το 2008 η ομάδα από το Καϊσέρι.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα σε Ρόσενμποργκ και Μόλντε

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 8η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Ρόσενμποργκ υποδέχεται στο “Λέρκενταλ” τη Χάουγκεσουντ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ η Μόλντε παίζει στην έδρα της Σάρπσμποργκ με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Φουλ δράση στην OBOS-ligaen

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας για την 8η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μιεντάλεν παίζει εντός έδρας με τη Ράνχαϊμ και η Μπραν κοντράρεται εκτός έδρας με την Κονγκσβίνγκερ. Επίσης, η Φρέντρικσταντ υποδέχεται την KFUM Όσλο και η Στέρνταλς-Μπλινκ τη Σόγκνταλ. Ακόμη, η Σκάιντ φιλοξενεί τη Σάντνες και η Οσάνε τη Γκρόρουντ. Η Μπρίνε παίζει με τη Στάμπεκ.

Πέντε τρόπαια σε έξι τελικούς η Οντένσε

Στο φετινό τελικό του κυπέλλου Δανίας, που θα διεξαχθεί στο “Brøndby Stadion”, η Οντένσε αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ (16:00). Πέντε κατακτήσεις μετράει η τυπικά γηπεδούχους, ωστόσο είναι αουτσάιντερ στο σετ αποδόσεων κόντρα στους “λύκους”, οι οποίοι έχουν πάρει μόλις μια φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο σε πέντε συνολικά προσπάθειες.

Για την υπεράσπιση του τίτλου της

Χάμαρμπι και Μάλμε διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα (16:00), στον τελικό του φετινού κυπέλλου Σουηδίας. Η Χάμαρμπι είναι η τωρινή κάτοχος του τίτλου και καλείται να τον υπερασπιστεί κόντρα στην πολυνίκη του θεσμού, με 14 κατακτήσεις σε 20 συνολικά παρουσίες στον τελικό.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Ώρα τελικού στο Μεξικό

Πράξη πρώτη στον τελικό των πλέι οφ, για το φετινό Κλαουσούρα του Μεξικού, με την Άτλας να υποδέχεται την Πατσούκα (05:00). Τα ξημερώματα της Δευτέρας η μεταξύ τους ρεβάνς.

“Τελικός” για την Μπόκα

Τελευταία αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες με τρεις ομάδες να διεκδικούν τις δύο θέσεις για τα νοκ άουτ. Εύκολο αναμένεται το έργο της Κορίνθιανς που υποδέχεται την ουραγό, αδιάφορη και με απουσίες Όλγουεϊς Ρέντι, ενώ στο “Μπομπονέρα” θα γίνει μάχη, με την Μπόκα να παίζει μόνο για τη νίκη υποδεχόμενη την Ντεπορτίβο Κάλι.

Βίντεο με Προγνωστικό Τελικού -> Λίβερπουλ – Ρεάλ