Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (19.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με τα ματς στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (19/05) να παρουσιάζουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Δράση υπάρχει, μεταξύ άλλων, στην Πρέμιερ Λιγκ. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Εξ αναβολής κρίσιμες μάχες στην Πρέμιερ Λιγκ

Αναμετρήσεις εξ αναβολής έχει το μενού της Πρέμιερ Λιγκ σήμερα. Η δράση ξεκινάει με την Έβερτον να φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, καθώς με τρίποντο εξασφαλίζουν την παραμονή τους, αποφεύγοντας παράλληλα και τους μπελάδες της τελευταίας αγωνιστικής. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λέστερ, μόλις ένα βαθμό χρειάζονται οι “μπλε” στα δυο ματς που έχουν απομείνει για να εξασφαλίσουν και τυπικά την τρίτη θέση, την ίδια ώρα που οι “αλεπούδες” είναι αδιάφορες, έχοντας μείνει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο “Villa Park”, η ομάδα του Τζέραρντ σκέφτεται περισσότερο το κυριακάτικο ματς στο Έτιχαντ με την Σίτι, ενώ η Μπέρνλι δίνει μάχη για την επιβίωση και με ένα “Χ” σήμερα αποκτά πλεονέκτημα παραμονής για την αυλαία της σεζόν.

Πρώτη μάχη παραμονής/ανόδου στο Βερολίνο

Χέρτα και Αμβούργο διασταυρώνουν ξίφη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στον γερμανικό βορρά την Δευτέρα (23/5).

Με φόντο μία θέση στην Ευρώπη

Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ Ευρώπης στην Α’ Ολλανδίας με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Το απόγευμα, η Χέρενφεν φιλοξενεί την Άλκμααρ ενώ λίγες ώρες αργότερα η Ουτρέχτη υποδέχεται την Φίτεσε.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον στην “ουρά”

Προτελευταία αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας με το ενδιαφέρον αν επικεντρώνεται στη μάχη αποφυγής της 9ης θέσης. Η ανεβασμένη Λουκέρνη υποδέχεται την αδιάφορη Γιουνγκ Μπόις, με σύμμαχο την παράδοση η Σιόν στην ουραγό Λωζάνη, την Σεν Γκάλεν υποδέχεται η Γκρασχόπερς.

Συνεχίζεται η δράση στη Β Σουηδίας

Τέσσερα παιχνίδια είναι στο σημερινό πρόγραμμα, για την όγδοη και εμβόλιμη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, τα οποία ανοίγουν σέντρα στις 20:00. Η Μπρομαποϊκάρνα θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί κόντρα στην Έστερσουντ, την ώρα που η Εσκιλστούνα έχει το απόλυτο σε τρία εντός με αντίπαλο τη Νόρμπι. Στην έδρα της Έστερ δοκιμάζεται η Χάλμσταντ, ούσα σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπράγκε αντιμετωπίζει τη Ντάλκουρντ.

Κρούσματα Covid στην Ρίβερ

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ξεχωρίζει το ματς στο “Μονουμεντάλ”, όπου η χτυπημένη από τον Covid Ρίβερ Πλέιτ, με εξασφαλισμένη πρόκριση στα νοκ άουτ, υποδέχεται την πολύ ανεβασμένη Κόλο Κόλο. Μάχη με φαβορί στην Κολομβία, η Ντεπορτίβο Κάλι υποδέχεται την Όλγουεϊς Ρέντι με στόχο να πάει για δύο απότελέσματα στον “τελικό” πρόκρισης της επόμενης εβδομάδας στο “Μπομπονέρα”. Στη Βραζιλία, η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης με νίκη επί της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε.

Πέντε παιχνίδια, τέσσερα φαβορί

Ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα με πέντε παιχνίδια, τέσσερα εξ’ αυτών με ξεκάθαρα φαβορί. Τα φώτα πέφτουν στην Σάντα Φε, εκεί όπου η τοπική Ουνιόν υποδέχεται την Φλουμινένσε, σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την τελική έκβαση του 8ου ομίλου. Τελειώνουν με την πρόκριση Λανούς και Σάο Πάολο, στο ρελαντί η Ιντεμπεντιέντε. Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο έχει η Σάο Πάολο, παίρνοντας το τρίποντο από την αδιάφορη Βίλστερμαν.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Κλαμπ Αμέρικα – Πατσούκα

Στον δεύτερο ημιτελικό για τα πλέι οφ Κλαουσούρα στο Μεξικό, η Κλαμπ Αμέρικα υποδέχεται απόψε την Πατσούκα (04:00), ερχόμενη από αήττητο σερί. Την ερχόμενη Κυριακή η μεταξύ τους ρεβάνς.