Όσοι ασχολείστε επισταμένως με το στοίχημα, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη το εφήμερο κέρδος είναι κάτι ουτοπικό. Χρειάζεται υπομονή, μελέτη και επιμονή, προκειμένου μακροχρόνια να παρουσιαστεί κερδοφορία. Αρκεί φυσικά να έχετε θέσει ορισμένους κανόνες τους οποίους τηρείτε με ευλάβεια.

Το υπέρμετρο ρίσκο και η ψευδαίσθηση ότι το υψηλότερο ποντάρισμα θα φέρει περισσότερα κέρδη, είναι το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος. Δεν παίζουμε ποτέ για να ρεφάρουμε τη χασούρα. Διότι το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε «θολωμένοι» και οι επιλογές μας θα είναι απόρροια μη καθαρής σκέψης και μελέτης.

Δουλειά μας είναι να αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, τις ιστοσελίδες που προσφέρουν συστηματικά αθλητικά γεγονότα με χαμηλή γκανιότα. Αν υποθέσουμε ότι ένας παίκτης θα κάνει 10 σερί στοιχήματα, το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει μοιρασιά στις νίκες και τις ήττες.

Χρειάζονται πάνω από 6/10 κερδισμένα στοιχήματα για να θεωρήσει κάποιος ότι έβγαλε κέρδος, κάτι που ασφαλώς σπάνια συμβαίνει. Άλλωστε, το πιθανότερο είναι ότι μετά από μια νίκη θα ακολουθήσει ήττα. Όπως επίσης, μετά από ήττα είναι πιθανότερο να ακολουθήσει νίκη.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Η ψυχολογία και το opposite stake

Μια τακτική που είναι δοκιμασμένη και φαίνεται να ταιριάζει στον μέσο παίκτη στοιχήματος, είναι το «αντίστροφο ποντάρισμα». Αγγλιστί opposite stake. Βασίζεται στην απουσία μεγάλων νικηφόρων ή χαμένων σερί. Λειτουργεί μόνο αν έχετε την πειθαρχία να χαλιναγωγήσετε τα πάθη και τις επιθυμίες σας. Η λογική είναι η εξής: Ο παίκτης μειώνει το ποντάρισμά του μετά από κάθε νίκη και το αυξάνει μετά από κάθε ήττα.

Μελέτες έχουν καταδείξει ότι σε σχέση με το επίπεδο ποντάρισμα, αυτή η αντίστροφη τακτική έχει περισσότερες πιθανότητες για κερδοφορία στο φινάλε μιας σεζόν. Αυτό σε απλά ποσοστά μπορεί να σημαίνει κάτι μικρό (3% ή 4%), ωστόσο αν το υπολογίσουμε με βάση μεγαλύτερο αριθμό αγώνων και υψηλότερα ποσά, μπορεί να αντιστοιχεί σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ. Στοίχημα ψυχολογία είναι έννοιες αλληλένδετες.

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες