--> Η έννοια της αξίας
+21

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 15 / 11 / 2018
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο επιλεκτικοί. Πλέον δεν παίζουμε σημεία, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν οι παίκτες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά επιλέγουμε αποδόσεις, κάτι που σημαίνει ότι αν σεβόμαστε τον εαυτό μας και κυρίως την τσέπη μας, οφείλουμε να έχουμε πλήρη επίγνωση των δεδομένων.

Σε αρκετές περιπτώσεις, θα υπάρξουν αυτοί οι οποίοι θα επιλέξουν να πάνε σε χαμηλές αποδόσεις, είτε διότι εκτιμούν ότι υπάρχει αξία, είτε διότι έρχονται από μεγάλα χαμένα σερί και θέλουν να αλλάξουν την ψυχολογία τους. Όμως, οι θεωρητικά ασφαλείς αποδόσεις 1.20 και 1.30, αξίζουν τα λεφτά σας.

Είναι αυτό το νόημα του στοιχήματος; Όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα που προσφέρεται σε τόσο χαμηλή απόδοση είναι το φαβορί για να κερδίσει, αλλά η επιλογή της δεν εμπεριέχει αξία για την τσέπη μας. Όλη η λογική του στοιχήματος άλλωστε, είναι παντελώς διαφορετική.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αυτό που έχει σημασία στην στοιχηματική λογική είναι αν θεωρούμε ότι η αξία της απόδοσης είναι αυτή που πρέπει. Συνεπώς, δεν μπορούμε να λέμε ότι δε μας ενδιαφέρουν οι αποδόσεις, με την ίδια λογική που δε λέμε ότι δε μας ενδιαφέρουν οι τιμές των προϊόντων σε καταστήματα. Η τιμή στην οποία προσφέρεται μια απόδοση είναι η τιμή με την οποία αγοράζουμε μια πιθανότητα.

Για παράδειγμα, μπορεί να θεωρούμε ότι η Λάρισα θα κερδίσει εντός έδρας τον Πανιώνιο και να έχουμε καταλήξει στον άσσο, όμως οφείλουμε να εξετάσουμε την απόδοση. Αν ο άσσος προσφέρεται στο 1.70, τότε η λογική λέει ότι δεν πρέπει να τον επιλέξουμε, καθότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της αναμέτρησης.

Διάβασε επίσης

Ο δρόμος προς την επιλογή

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο, ωστόσο δε θα πρέπει...

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας του στοιχήματος στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...

Γκανιότα, σημειώσεις και μελέτη

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι πολυσύνθετος. Τα δεδομένα αναδιαμορφώνονται ανά δευτερόλεπτα και η κίνηση της αγοράς επηρεάζει την εξέλιξη...
Κορυφαία εταιρία