Κουπόνι Παρασκευής (09/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (09/10) περιλαμβάνει αγώνες από διάφορες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Ξεχωρίζουν ματς στην Ευρώπη, όπως το Σούπερ Καπ Πολωνίας, αλλά και στη Λατινική Αμερική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Λέγκια Βαρσοβίας – Κρακοβία

Σούπερ Καπ Πολωνίας με τις δυο ομάδες να αναζητούν αντίδραση αλλά και το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που αποχαιρέτησαν από νωρίς και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Αμφίβολος ο Νεϊμάρ

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 1η αγωνιστική για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Η Βραζιλία υποδέχεται τη Βολιβία, με τη συμμετοχή του Νεϊμάρ να παραμένει αμφίβολη. Στο άλλο ματς η Κολομβία υποδέχεται τη Βενεζουέλα, με τους “καφετέρος” να έχουν τον πρώτο λόγο. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλές απουσίες η ΦΚ Αϊντχόφεν

Με το παιχνίδι της ΦΚ Αϊντχόφεν κόντρα στην Εξέλσιορ ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας. Η ΦΚ Αϊντχόφεν έρχεται από βαριά ήττα, είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και η απώλεια του Ντε Ρόοι είναι τεράστια στην επίθεση. Συν τοις άλλοις, προέκυψαν σημαντικές απουσίες, ενώ θα αναγκαστεί να παίξει με τον τρίτο της γκολκίπερ. Από την άλλη, η Εξέλσιορ βρίσκεται σε κακή φόρμα, πάλεψε πάντως στο τελευταίο της παιχνίδι και έχασε στο φινάλε τον βαθμό. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Πλήρης δράση στα U21

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της Παρασκευής από αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro U21 2021. Έχοντας τεράστιο κίνητρο η Πολωνία ταξιδεύει στην έδρα της Σερβίας, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στο 7Χ7 στον 2ο όμιλο στοχεύει η Ελβετία με αντίπαλο την Γεωργία, ξεκάθαρο φαβορί για το “τρίποντο” αποτελεί η Γερμανία που φιλοξενείται στην έδρα της Μολδαβίας. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Ισλανδίας με την Ιταλία στο Ρέικιαβικ. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)