Κουπόνι Κυριακής (06/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Tο κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (06/09) περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά ματς. Το Nations League δεσπόζει στο πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν αγώνες και για εγχώρια πρωταθλήματα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Bet365 και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ισπανία – Ουκρανία

Η Ισπανία είναι με την Γερμανία το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, δεν επιτρέπεται απώλεια βαθμών κόντρα στην Ουκρανία, η οποία άφησε καλές εντυπώσεις στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Ελβετία, περνάει καλή φάση με τον Σεφτσένκο στον πάγκο και δε θα αποτελέσει εύκολα εμπόδιο για τη “φούρια ρόχα”.  (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Κόσοβο – Ελλάδα

Tο Κόσοβο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στο παιχνίδι με τη Μολδαβία, είναι σαφές ότι έχει περισσότερο το μυαλό του στο παιχνίδι με τη Β. Μακεδονία για τον ημιτελικό των πλέι οφ του Euro. Η Ελλάδα, από την άλλη, είχε καλύτερη εικόνα από τη Σλοβενία, έδειξε όμως ότι χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της δημιουργίας και στα τελειώματα των φάσεων. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Ουαλία – Βουλγαρία

Η Ουαλία δεν μας έπεισε με την εμφάνισή της την Πέμπτη, ωστόσο εντός έδρας δυναμώνει αισθητά, έχει στόχο την πρώτη θέση και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βουλγαρίας που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της το παιχνίδι με την Ουγγαρία για τα πλέι οφ του Euro. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιρλανδία – Φινλανδία

Η Ιρλανδία απέφυγε την ήττα μεσοβδόμαδα στη Σόφια, δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών και οφείλει να ξεπεράσει εύκολα ή δύσκολα το εμπόδιο της Φινλανδίας, η οποία θα στηριχθεί και πάλι στην άμυνά της για να πάρει κάτι θετικό στο Δουβλίνο. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Σερβία – Τουρκία

Η Σερβία αδικείται από το 3-1 στη Μόσχα, πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα της και δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η Τουρκία, από την άλλη, ηττήθηκε από την Ουγγαρία και αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση, οφείλει να φύγει με αποτέλεσμα απ’ το Βελιγράδι. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Σλοβενία – Μολδαβία

Με προφανές πρόβλημα στο γκολ η Σλοβενία, είναι το φαβορί κόντρα στη Μολδαβία, η οποία έρχεται από θετικό αποτέλεσμα και θα στηριχθεί στην άμυνα της για να φύγει με αποτέλεσμα απ’ τη Λιουμπλιάνα. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Για το 2Χ2 Εξέλσιορ, Μπρέντα

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η 2η αγωνιστική στη Β’ Ολλανδίας. Η Εξέλσιορ υποδέχεται την Αλμέρε Σίτι, η Ντεν Μπος φιλοξενεί τη Ντόρντρεχτ και η Μπρέντα δοκιμάζεται στην έδρα της Χέλμοντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Με απουσίες η Ούμεα

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η 16η αγωνιστική στη Β’ Σουηδίας. Η Ούμεα υποδέχεται την Μπράγκε και η Βαστέρας φιλοξενεί τη Ντάλκουρντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)