Κουπόνι Κυριακής (28/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Φουλ πρόγραμμα στο Κυριακάτικο κουπόνι πάμε στοίχημα με πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια. Πλέον έχουμε δράση σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι πολλές! Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Bet365 και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ντέρμπι στο “San Siro”

Η Μίλαν υποδέχεται στο “San Siro” την Ρόμα στο μεταξύ τους ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Αργότερα η Νάπολι υποδέχεται την ΣΠΑΛ και η Αταλάντα δοκιμάζεται στην έδρα της Ουντινέζε. Δύσκολο έργο θα έχει η Ίντερ στο “Ennio Tardini” με αντίπαλο την Πάρμα. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Πέφτει η αυλαία της 2. Μπουντεσλίγκα

Και οι εννέα αναμετρήσεις της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα διεξάγονται στις 16:30. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει αυτή της Χόλσταϊν Κίελ με την Νυρεμβέργη και της Γκρόιτερ Φιρτ με την Καρλσρούη. Για την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου παλεύουν Χαϊντενχάιμ και Αμβούργο, οι οποίες αντιμετωπίζουν Μπίλεφελντ (εκτός) και Σαντχάουζεν (εντός), αντίστοιχα. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος ο Γκούτι από την Αλμερία

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (28/06) η 36η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Αλμερία δοκιμάζεται στην έδρα της Μιραντές και θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Γκούτι. “Καίγονται” για βαθμούς Λούγκο και Εξτρεμαδούρα, η πρώτη φιλοξενείται από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και η δεύτερη από τη Φουενλαμπράδα. Η Μάλαγα υποδέχεται την Χιρόνα και η Νουμάνθια την Οβιέδο. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η ευκαιρία της Μπασακσεχίρ

Την ευκαιρία να ξεφύγει στο +4 από τη 2η Τραμπζονσπόρ έχει σήμερα η Μπασακσεχίρ, που υποδέχεται στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης τη “λαβωμένη” Γαλατασαράι. Την ουραγό Καϊσέρισπορ φιλοξενεί η 3η Σίβασπορ, ενώ η Αντάλιασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκαζιαντέπ και θέλει να αξιοποιήσει το καλό της μομέντουμ. Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Ρίζεσπορ που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και υποδέχεται την Ντενιζλίσπορ σε ένα παιχνίδι “must win”. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Μόνο νίκη θέλουν Έσμπιεργκ, Κοπεγχάγη

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 4η αγωνιστική στα πλέι οφ/πλέι άουτ της Δανίας. Στα πλέι άουτ, η Ράντερς υποδέχεται την Χόρσενς και η Χόμπρο την Έσμπιεργκ. Στα πλέι οφ, η Νόρντζελαντ φιλοξενεί τη Μπρόντμπι, ενώ το ντέρμπι Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ είναι αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Απογοήτευση στην Χάμαρμπι

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 4η αγωνιστική στην Α’ Σουηδίας. Η Χάμαρμπι δοκιμάζεται στην έδρα της Μιάλμπι, η Σίριους φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Κάλμαρ και η Έλφσμποργκ την Έρεμπρο, ενώ η Μάλμε φιλοξενείται στη Στοκχόλμη από την ΑΪΚ. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι κορυφής στο Ουλσάν

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική στην K-League 1. Ντέρμπι κορυφής στο Ουλσάν, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιεονμπούκ, ενώ η Σουγόν φιλοξενεί την επικίνδυνη Σανγκγιού. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)