Κουπόνι Τετάρτης (12/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα για σήμερα Τετάρτη (12/02). Σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, εύκολο έργο ο Ολυμπιακός

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η δεύτερη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχωρίζει η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, εκεί ο δικέφαλος έχει προβάδισμα μετά τη νίκη 2-0 της περασμένης εβδομάδας. Στο άλλο ματς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στη ρεβάνς του 0-0 και λογικά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ ντέρμπι στο Λυών

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Λυών – Μαρσέιγ, λίγο νωρίτερα η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί κόντρα στην Ντιζόν. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας

Την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση δίνουν Ίντερ και Νάπολι στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι “νερατζούρι” προέρχονται από θρίαμβο στο “Derby della Madonnina”, ενώ η Νάπολι από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Λέτσε. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Η Φίτεσε απειλεί τον Άγιαξ

Με δύο παιχνίδια ξεκινάει σήμερα η φάση των «8» του Κυπέλλου Ολλανδίας. Η Αλκμάαρ είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη Μπρέντα, ενώ ο Άγιαξ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φίτεσε. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Για την ανατροπή η Γαλατασαράι

Μεγάλο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την «τσιμ μπομ» να υποδέχεται την Αλάνιασπορ, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Λιέγη

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στη Jupiler League, η σημαντικότερη διεξάγεται στη Λιέγη, όπου η Σταντάρ υποδέχεται την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Βάασλαντ-Μπέβερεν και Κόρτραϊκ κοντράρονται με στόχο τη νίκη που θα τις βοηθήσει να πλησιάσουν στην επίτευξη των στόχων τους, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεφύγουν εκ νέου από την ουραγό Σερκλ Μπριζ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

“Δυνατή” κόντρα στο “Τσίρειο”

Στην προημιτελική φάση βρίσκεται το Κύπελλο Κύπρου, η ΑΕ Λεμεσού φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας. Αμφότερες έχουν στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα. Φέτος, στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, σκόραραν και οι δύο ομάδες, ενώ η ΑΕΚ νίκησε σε εκείνο στη Λάρνακα. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλό μομέντουμ η Πάφος

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, η Πάφος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 2ο λεπτό, όταν και διακόπηκε εξαιτίας προβλήματος στους προβολείς του σταδίου. Ο Απόλλωνας δεν έχει σκοράρει σε δύο ματς και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Kouponi stoiximatos