Κουπόνι Τετάρτης (05/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα για σήμερα Τετάρτη (05/02). Συνεχίζονται τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, με δυο αναμετρήσεις. Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Γαλλία, εξ αναβολής ματς στην Α’ Ιταλία, ενώ σε ρυθμούς κυπέλλου κινούνται Ισπανία και Γερμανία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Προημιτελικός «φωτιά» στην Τούμπα

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται μόλις τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία στο ΟΑΚΑ (2-0 για Παναθηναϊκό. Στο άλλο ματς, η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στο «Ζοφρουά Γκισάρ»

Φουλ δράση στη Γαλλία, εκεί που σερβίρεται σήμερα το κυρίως πιάτο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ, η Τουλούζ υποδέχεται τη Στρασμπούργκ, η Μονπελιέ φιλοξενεί τη Μετς και η Ρεμς τη Νις. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Σκαρφαλώνει στη 2η θέση η Λάτσιο

Η Λάτσιο υποδέχεται την Ελλάς Βερόνα στο «Olimpico», στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 17ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η Λάτσιο παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ελλας Βερόνα (8-1-0/ 33-15 τα γκολ). (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν Μονάχου

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Στουτγκάρδη και η Ουνιόν Βερολίνου ταξιδεύει στην έδρα της Βερλ. Τον πρώτο λόγο έχει η Μπάγερν Μονάχου με αντίπαλο την Χόφενχαϊμ. Τέλος, η Σααρμπρίκεν αντιμετωπίζει την Καρλσρούη. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Υποψιασμένη η Φενερμπαχτσέ

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας. Η απόλυτη έκπληξη της διοργάνωσης, η Κιρκλαρέλισπορ (Γ’ Κατηγορία) υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ και μετά τις Μπασακσεχίρ, Ανκαραγκουτσού και Γκαζιαντέπ, θα προσπαθήσει να αφήσει εκτός ακόμη έναν σύλλογο της Super Lig. Στο άλλο παιχνίδι η Αλάνιασπορ φιλοξενεί τη Γαλατασαράι, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Ποντάρει στην έδρα της η Ζούλτε Βάρεγκεμ

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στη ρεβάνς του 1-1 για το θεσμό του Κυπέλλου. Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί φέτος, στα δύο ματς πρωταθλήματος η Μπριζ σημειώσε ισάριθμες νίκες διατηρώντας ταυτόχρονα ανέπαφη την εστία της. Η ομάδα του Κλεμάν θέλει να αποδείξει ότι παραμένει η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο, όμως ακολουθεί ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης και θα έχει το μυαλό της εκεί. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Ματς «τελικός» για τον ΑΠΟΕΛ

Η εξ αναβολής αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου γύρου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας στην Κύπρο. Για τους «Γαλαζοκίτρινους» δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας αφού είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα και δε θα πουν «όχι» σε ενδεχόμενη ισοπαλία. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαδικαστικού χαρακτήρα ρεβάνς

Ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται το Διγενή Ακρίτα Μόρφου για το θεσμό του Κυπέλλου. Το 0-3, σκοτ με το οποίο επικράτησε ο Εθνικός στο πρώτο παιχνίδι, δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας στους φιλοξενούμενους που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία. Άλλωστε, το μυαλό τους είναι περισσότερο στη μάχη της παραμονής, όπώς και στο «στρατόπεδο» του Εθνικού. Αναμένεται ροτέισον και από τις δύο πλευρές, μιας και η αναμέτρηση μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)