Κουπόνι Κυριακής (02/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Σούπερ Κυριακή με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα. Φουλ δράση και κομβικά παιχνίδια σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ντέρμπι στην Αθήνα

Τέσσερα ματς σήμερα στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 1. Ξεχωρίζει  το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ η ΑΕΚ θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. (Διαβάστε την ανάλυση)

Τα φώτα στο Λονδίνο

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι, ενώ λίγο νωρίτερα η Άρσεναλ πηγαίνει στην έδρα της Μπέρνλι. (Διαβάστε την ανάλυση)

Νίκη για να μειώσει θέλει η Μπάρτσα

Έξι παιχνίδια σήμερα στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Α’ Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα οφείλει να κερδίσει εντός έδρας τη Λεβάντε προκειμένου να μειώσει απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Λίγο νωρίτερα η Σεβίλλη υποδέχεται την Αλαβές και η Σοσιεδάδ πηγαίνει στην έδρα της Λεγανές. (Διαβάστε την ανάλυση)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα Ευρώπης στο Μπορντό

Με τρία παιχνίδια κλείνει η 22η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ματς Μπορντό – Μαρσέιγ, που είναι κόντρα με φόντο την Ευρώπη, λίγο νωρίτερα η Λυών ταξιδεύει για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες στην έδρα της Νις και η Σεντ Ετιέν παίζει εκτός έδρας με τη Μετς. (Διαβάστε την ανάλυση)

Ανεβασμένη ψυχολογικά η Πάντερμπορν

Μετά την σπουδαία νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, η Πάντερμπορν υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ για την 20η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Νωρίτερα, η Κολωνία αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ. (Διαβάστε την ανάλυση)

Ταξίδι στο Ούντινε για Ίντερ

Το κυρίως πιάτο της 22ης αγωνιστικής της Σέριε Α σερβίρεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Το μεσημέρι η Γιουβέντους υποδέχεται την Φιορεντίνα, ενώ λίγο αργότερα η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Τζένοα. Τον πρώτο λόγο έχουν Λάτσιο και Μίλαν κόντρα σε Σπαλ και Ελλάς Βερόνα, αντίστοιχα. Το βράδυ η Ίντερ δοκιμάζεται στην “Dacia Arena” με αντίπαλο την Ουντινέζε. (Διαβάστε την ανάλυση)

Προβάδισμα για Χαϊντενχάιμ

Στην έδρα της Ντάρμσταντ ταξιδεύει η Όσναμπρουκ για την 20η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Δύσκολο έργο θα έχει η Σαντχάουζεν σε αυτή της Νυρεμβέργης, τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Χαϊντενχάιμ κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης. (Διαβάστε την ανάλυση)

Όλα τα φώτα στο “Ciro Vigorito”

Με την σπουδαία αναμέτρηση της Μπενεβέντο κόντρα στην Σαλερνιτάνα στο “Ciro Vigorito” ολοκληρώνεται το σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Σέριε Β. Νωρίτερα, η Γιούβε Στάμπια αντιμετωπίζει την Περούτζια και η Κιέβο την Βενέτσια. (Διαβάστε την ανάλυση)

Τα βλέμματα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα»

Με τέσσερις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Α’ Ολλανδίας. Τα φώτα φυσικά θα πέσουν πάνω στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν, ενώ στα άλλα ματς η Βίλεμ υποδέχεται την Χέρακλες, η Ουτρέχτη φιλοξενείται από τη Φένλο και η Χέρενφεν δοκιμάζεται στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ. (Διαβάστε την ανάλυση)

Από τεράστια πρόκριση στο Κύπελλο η Μιραντές

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Φουενλαμπράδα υποδέχεται την Χιρόνα, η Κάντιθ φιλοξενεί στο «Καράνθα» τη Σαραγόσα, η Μιραντές φιλοξενεί τη Βαγιεκάνο, η Νουμάνθια την Αλμερία, η Οβιέδο την Αλμπαθέτε και η Σανταντέρ την Αλκορκόν. (Διαβάστε την ανάλυση)

Με νέους τεχνικούς Μαλάτιασπορ και Ανκαραγκουτσού

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 20η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας, με την Ανκαραγκουτσού να υποδέχεται την Κασίμπασα, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Με νέο τεχνικό και η Μαλάτιασπορ που έχει δύσκολο έργο στην έδρα της φορμαρισμένης Αλάνιασπορ, που θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Στην έδρα της Γκαζιαντέπ δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Σίβασπορ, που θέλει να διατηρήσει απόσταση από τις αντιπάλους της και αναζητά επιστροφή στις νίκες μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής. Στο τελευταίο παιχνίδι η Γαλατασαράι υποδέχεται την ουραγό Καϊσέρισπορ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. (Διαβάστε την ανάλυση)

Τα φώτα στο “Γιαν Μπρέιντελ”

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στη Jupiler League, ξεχωρίζει η κόντρα τη Κλαμπ Μπριζ με την Άντβερπ καθώς οι γηπεδούχοι είδαν τη Γάνδη να μειώνει τη διαφορά τους στους έξι πόντους. Η Άντερλεχτ έκανε αλλαγές στο ρόστερ και ξεκινά την τελική αντεπίθεση, με πρώτο στόχο τη νίκη επί της Μουσκρόν. Τέλος, η Ζούλτε Βάρεγκεμ έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βάασλαντ-Μπέβερεν. (Διαβάστε την ανάλυση)

Μεγάλο ντέρμπι στη Λεμεσό

Η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δέκα συνεχόμενες νίκες ο Απόλλωνας, αήττητος για δώδεκ αγώνες. Η ΑΕΛ κυνηγά την είσοδό της στην εξάδα των πλέι οφ. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει κοντά στην κορυφή. (Διαβάστε την ανάλυση)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)