+62

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 02 / 07 / 2022

Θεωρία στοιχήματος: Το σύστημα Miller και πώς εφαρμόζεται

Θεωρία στοιχήματος

Μία από τις γνωστές στρατηγικές στο στοίχημα είναι το σύστημα Μiller. Είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων που επιλέγουν συγκεκριμένο εύρος αποδόσεων και έχει σαφώς τα προτερήματά της.

Ο John Miller είναι ένας διάσημος παίκτης στοιχήματος εξ Αμερικής και συγγραφέας του βιβλίου «Επαγγελματίας παίκτης». Αρχικά, η στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για στοιχήματα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αλλά αργότερα πέρασε με επιτυχία και σε άλλα αθλήματα.

Το σύστημα στοιχημάτων του Miller εφαρμόζεται πιο επιτυχημένα σε γεγονότα με αποδόσεις από 1.85 έως 1.91, δηλαδή με πιθανότητα να επιβεβαιωθούν κοντά στο 50-50. Στην ιδανική περίπτωση, οι αποδόσεις θα πρέπει να είναι ακριβώς στο 2.00, αλλά η γκανιότα χαλάει το αποτέλεσμα. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό, πρόκειται για την προμήθεια του παρόχου, το ποσοστό του εγγυημένου κέρδους που έχουν για όλα τα αποτελέσματα.

Λόγω της ύπαρξης της γκανιότας, λοιπόν, ο παίκτης πρέπει να μαντέψει τουλάχιστον το 53% των γεγονότων, ώστε να μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν τη στρατηγική μακροπρόθεσμα.

Όσον αφορά το ύψος του πονταρίσματος, ο εμπνευστής της στρατηγικής συνιστά να στοιχηματίσετε ένα σταθερό ποσό 1% του αρχικού κεφαλαίου σας για κάθε γεγονός, έως ότου αυξηθεί κατά 25% .

Με απλά λόγια, αν η κάβα σας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού είναι 1000 €, τότε πρέπει να ποντάρετε 10 € για κάθε γεγονός. Όταν το ποσό πάει στα 1250 € (αύξηση 25%), τότε το ποσό κάθε μεριδίου θα είναι 12,5 $ (1% των 1.250 €). Εάν το κεφάλαιο του παίκτη ανά πάσα στιγμή αυξηθεί στα 1500 €, το στοίχημα για κάθε γεγονός θα είναι 15 € και ούτω καθεξής.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της στρατηγικής Miller

Σίγουρα το κύριο πλεονέκτημα του συστήματος αυτού είναι ότι μπορεί να αποφέρει πραγματικά κέρδη στον παίκτη. Ωστόσο, μια… γερή μπάζα μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε βάθος χρόνου και υπό προϋποθέσεις.

Πρώτον, για επιτυχία στο σύστημα στοιχημάτων Miller, είναι απαραίτητο να στοιχηματίζετε αποκλειστικά στις αποδόσεις που προαναφέραμε. Να κυμαίνονται αυστηρά από 1,85 έως 1,91, διαφορετικά, θα είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε κέρδος.

Έπειτα, ο παίκτης πρέπει να κάνει διεξοδική ανάλυση των γεγονότων που έχει επιλέξει για ποντάρισμα. Και αυτό επειδή πρέπει να υπολογίσει σωστά τουλάχιστον το 53% των αποτελεσμάτων για την επιτυχή έκβαση της στρατηγικής.

Τέλος, ο εφευρέτης του συστήματος δεν συνιστά την αλλαγή του ποσού πονταρίσματος έως ότου το κεφάλαιο αυξηθεί κατά 25%, όπως είπαμε πιο πάνω. Εάν δεν τηρείτε αυτόν τον κανόνα, μπορείτε πολύ εύκολα να χάσετε ένα σεβαστό μέρος της κάβας σας.

Όπως κάθε άλλη στρατηγική, έτσι και αυτή έχει και τα μειονεκτήματά της, πέρα από τα θετικά της. Περνώντας τώρα στα αρνητικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το σύστημα Miller δεν εγγυάται 100% κέρδος. Όπως τονίσαμε ήδη, εάν ο παίκτης δεν καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον το 53% των σωστών προβλέψεων στα αποτελέσματα, τότε θα έχει απώλεια χρημάτων.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ορισμένοι προτείνουν να στοιχηματίσετε σε αυτό το σύστημα όχι το 1% του αρχικού κεφαλαίου σας, αλλά το 2 ή και το 3%. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε την εκδοχή του ίδιου του Miller. Όταν ένας παίκτης αυξήσει το ποσοστό πονταρίσματος, μπορεί όντως να αποκτήσει μεγαλύτερο κέρδος εάν το παιχνίδι του είναι επιτυχές. Αλλά την ίδια στιγμή, θα μπορούσε να χάσει πολλά περισσότερα με μια παρατεταμένη σειρά αποτυχιών από ό, τι στην περίπτωση του 1%.

Διάβασε επίσης

Θεωρία στοιχήματος

Πώς παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Ολοένα και πιο δημοφιλές γίνεται το στοίχημα στο ίντερνετ παγκοσμίως, όπως φυσικά και στην Ελλάδα. Όμως, αρκετοί είναι εκείνοι...
τι ειναι το sure bet

Sure Bet: Τι είναι και τι σημαίνει

Το Sure Bet είναι ένας τρόπος στοιχηματισμού ο οποίος σας επιτρέπει να φτάσετε στη νίκη εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές που...