Θεωρία Στοιχήματος: Tips για ποντάρισμα στο μπάσκετ

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

To στοίχημα δεν σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο. Και το ποντάρισμα στο μπάσκετ μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστικό, αλλά και επικερδές με τη σωστή τακτική. Προφανώς η τύχη παίζει ρόλο στο στοίχημα, αλλά αν κάποιος εφαρμόσει μία καλά οργανωμένη στρατηγική μπορεί να έχει θετικό πρόσημο στον απολογισμό του. Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε μερικά tips για καλύτερο ποντάρισμα στους αγώνες μπάσκετ.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Μάθε τους κανονισμούς

Όταν παίζουμε στοίχημα, σε οποιοδήποτε άθλημα ή πρωτάθλημα, πρώτα θα πρέπει να μάθουμε τους κανόνες του σπορ. Αυτό είναι βασικό για κάθε αρχάριο παίκτη στοιχήματος και θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που κάνει πριν ποντάρει. Γνωρίζοντας καλά τους κανόνες του κάθε αθλήματος, καταλαβαίνουμε καλύτερα τη φύση των αγώνων, τις αγορές και μπορούμε να προβλέψουμε καλύτερα.

Τι να αποφύγετε

Όσοι δεν έχουν μυηθεί για τα καλά στο μπασκετικό στοίχημα, θα πρέπει να θυμούνται κάποια βασικά πράγματα. Στο μπάσκετ τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν άρδην πολύ γρήγορα και τα στοιχήματά μας μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν δίχως να το καταλάβουμε.

Όποιος παίζει στοίχημα στο μπάσκετ, καλό είναι να παρακολουθεί τον αγώνα και όχι να ενημερώνεται από κάποιο live score. Δίχως πραγματική εικόνα, ο παίκτης μπορεί να οδηγηθεί σε λάθος αποφάσεις. Οι πιο άπειροι παίκτες, έχουν την τάση να προσπαθούν να ρεφάρουν στο live betting και βρίσκονται σε δεινή θέση ποντάροντας με βάση κάποιο live score.

Άλλαξε τη στρατηγική σου

Όποιος έχει μία συγκεκριμένη στρατηγική για ένα άθλημα, οφείλει να γνωρίζει πως όλες οι στρατηγικές δεν εφαρμόζονται σωστά σε κάθε άθλημα. Αυτό ισχύει και για το μπάσκετ. Για παράδειγμα, στο ποδόσφαιρο κάποιες τακτικές πονταρισμάτων είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με το μπάσκετ και θα πρέπει να γίνεται προσαρμογή ανάλογα το άθλημα και τη λίγκα.

Είναι έξυπνο να ποντάρουμε στα φαβορί;

Υπάρχουν παίκτες που ποντάρουν δυνατά στα φαβορί σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να έχει μεγαλύτερα οφέλη, αυτή δεν είναι η σωστή τακτική. Η αλήθεια είναι ότι στο μπάσκετ και ειδικά στο ΝΒΑ, οι καταστάσεις είναι πολύ ρευστές και οι συνθήκες αλλάζουν άρδην. Στο μπάσκετ δεν έχουν αξία λοιπόν τα πονταρίσματα σε νίκες των φαβορί, σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, αφού μία αλλαγή ή μερικά σφυρίγματα μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Οι καλύτερες επιλογές είναι τα Spread (χάντικαπ), ειδικά σε αουτσάιντερ που είναι ανταγωνιστικά και τα Over/Under.

Σύγκρινε αποδόσεις

Αντί να επιλέγει κάποιος έναν στάνταρ τρόπο πονταρίσματος, είναι προτιμότερο να ψάχνει τις καλύτερες αποδόσεις, ώστε να μεγιστοποιεί τις νίκες του. Αυτό σημαίνει, ψάξιμο στις στοιχηματικές, με στόχο τον εντοπισμό της καλύτερης απόδοσης σε κάθε αγώνα. Οι online στοιχηματικές πλέον είναι πολλές και αξιόπιστες. Ο ανταγωνισμός είναι δυνατός και από αυτόν επωφελούνται οι παίκτες. Η δημιουργία λογαριασμού σε αρκετες στοιχηματικές μας δίνει την ευκαιρία να συγκρίνουμε και να βρίσκουμε την καλύτερη τιμή.

Κατανόησε τις αποδόσεις

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο βγάζουν τις αποδόσεις οι bookmakers μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στοιχείο για την στοιχηματική επιτυχία. Άλλωστε οι αποδόσεις είναι ο #1 παράγοντας στο στοίχημα. Άρα το να αντιλαμβανόμαστε πως βγαίνουν οι αποδόσεις για τον κάθε αγώνα είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να μας οδηγήσει σε αξιόλογες επιλογές.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα