Θεωρία Στοιχήματος: Τι είναι το Yankee;

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

To στοίχημα τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται , όπως εξελίσσεται η τεχνολογία. Οι στοιχηματικές βελτιώνονται μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό και οι παίκτες στοιχήματος έχουν περισσότερες ποιοτικές επιλογές. Οι πλατφόρμες προσφέρουν πλήθος αθλημάτων, πρωταθλημάτων και αγορών καθημερινα, ενώ πολλοί είναι πλέον και οι τρόποι στοιχηματισμού. Πέραν από τα μονά αποδεκτά και τα παρολί, υπάρχουν αρκετά συστήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Ένα από τα λιγότερο δημοφιλή συστήματα είναι το Yankee, το οποίο θα επεξηγήσουμε στο σημερινό άρθρο.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Με λίγα λόγια, το Yankee περιλαμβάνει 11 στοιχήματα από 4 επιλογές σε 4 διαφορετικούς αγώνες. 6 δυάδες, 4 τριάδες και μία τετράδα. Για να υπάρξει θετικό πρόσημο στο Yankee θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον δύο επιλογές.

Όλα τα συστήματα, έτσι και το Yankee bet προσφέρει τη δυνατότητα στον παίκτη να βγάλει κέρδος ακόμη κι αν δεν πιάσει όλα τα σημεία του. Υπάρχουν οι επιλογές του Win Only Yankee και του Each way Yankee.

Όπως και στα περισσότερα συστήματα, στο Yankee παίζουν ρόλο οι αποδόσεις που επιλέγει ο παίκτης στο δελτίο του. Αν οι αποδόσεις που θα επιλέξει είναι σχετικά χαμηλές συνίσταται το Win Only. Όταν κάποιος επιλέξει υψηλές αποδόσεις τότε υπάρχει αξία στο Each Way, καθώς τα κέρδη είναι ικανοποιητικά ακόμη κι αν επιβεβαιωθούν μόνο δύο από τις τέσσερις επιλογές.

Αφού περιγράψαμε τι είναι το Yankee, ας περάσουμε σε μερικά παραδείγματα:

Win Only Yankee

Aς πούμε ότι επιλέγουμε  μία 4αδα με αποδόσεις: 2.50, 1.67, 2.88 και 1.73.

Σε αυτό το παράδειγμα ένα yankee bet της 1 μονάδας κοστίζει 11 μονάδες και αν επιβεβαιωθούν όλα τα σημεία, τότε ο παίκτης κερδίζει 89.21 μονάδες. Ωστόσο, αν πούμε ότι το τελευταίο σημείο χαθεί, τότε το Yankee πάλι επιστρέψει 28.2 μονάδες, για μία τριάδα και τρεις δυάδες.

Όπως είπαμε το Yankee είναι ένα σύστημα που αποφέρει ικανοποιητικό κέρδος ακόμη κι αν δεν βγουν όλα τα σημεία. Στο παραπάνω παράδειγμα με 3/4 επιστρέφει διπλάσιο ποσό από αυτό που επενδύθηκε.

Each Way Yankee

Ας πούμε ότι επιλέγουμε μία 4αδα με αποδόσεις: 8.50, 3.50, 4.00 και 8.00

Σε αυτή την περίπτωση, ένα yankee bet της 1 μονάδας κοστίζει 22 μονάδες. Αν επιβεβαιωθούν και τα τέσσερα σημεία, τότε ο παίκτες κερδίζει 1,975.12 μονάδες! Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει σημαντικό κέρδος σε περίπτωση που χαθεί κάποιο από τα σημεία, αφού οι αποδόσεις που επιλέγουμε στο Each Way είναι αρκετά πιο υψηλές.

Συμπερασματικά, το Yankee είναι ένα σύστημα που μπορεί να φέρει θετικό πρόσημο σε περίπτωση που χαθούν σημεία και αξιοποιεί και τις χαμηλές αποδόσεις.

Πως παίζεται το Γιάνκι;

Κλείνοντας, όποιος θέλει να παίξει Yankee, επιλέγει τα 4 σημεία που του αρέσουν και έπειτα πάει στο κάτω μέρος του δελτίου του στην επιλογή “Περισσότερα”, όπου μπορεί να βρει τις επιλογές “δυάδες” ,”τριάδες” “τετράδα” και “Γιάνκι”

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα