+147

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 06 / 03 / 2021

Αποτυχία: Το μυστικό της επιτυχίας;

Θεωρία Στοιχήματος

Οι παίκτες του στοιχήματος συχνά εστιάζουν την προσοχή τους στην ιδέα της επιτυχίας στο στοίχημα. Θέλουν να χάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο και να κερδίζουν όσο περισσότερο μπορούν. Ο Άντριου Μακ, συγγραφέας του βιβλίου Statistical Sports Models in Excel, πιστεύει ότι η αποτυχία μπορεί να αποδειχθεί το μυστικό της επιτυχίας στο στοίχημα.

“Τίποτα στον πλανήτη δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επιμονή. Όχι το ταλέντο, δεν υπάρχει τίποτα πιο σύνηθες από ταλαντούχους ανθρώπους που δεν έχουν πετύχει. Ούτε η εξυπνάδα, είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι έξυπνοι άνθρωποι που δεν έχουν επιβραβευτεί καταλλήλως. Ούτε η εκπαίδευση, ο κόσμος είναι γεμάτος από μορφωμένους φτωχούς ανθρώπους. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα είναι παντοδύναμες.” δήλωσε κάποτε ο Κάλβιν Κούλιτζ.

Όσον αφορά το στοίχημα, η αποτυχία μπορεί να αποτελέσει θεμέλιο για μελλοντική επιτυχία. Το στοίχημα θέλει επιμονή και αποφασιστικότητα και μελέτη. Όταν αποτυγχάνει κάποιος είναι πολύ σημαντικό να γυρίσει πίσω και να αντιληφθεί γιατί απέτυχε. Θα πρέπει να κάνει κριτική ανάλυση στο παιχνίδι του. Όπως και σε πολλές εκφάνσεις της ζωής ο άνθρωπος μαθαίνει περισσότερα όταν αποτυγχάνει παρά όταν κερδίζει.

Καθοριστικό όμως για την μετέπειτα επιτυχία είναι η ανάλυση των λαθών, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον και συλλογή πληροφοριών.

Ένας τρόπος εξάσκησης στην αποτυχία είναι δημιουργία στατιστικών πινάκων (π.χ. σε μορφή Excel) με τις ομάδες που παρακολουθεί πιο στενά ο καθένας, στους οποίους θα καταγράφει τα αποτελέσματα και τα σκορ των ομάδων και στη συνέχεια θα προσπαθεί να τα εφαρμόσει ως πρόβλεψη για τα επόμενα παιχνίδια. Πιθανότατα αυτό το μοντέλο θα οδηγήσει σε αποτυχίες. Πολλοί θα πουν από μέσα τους τζάμπα ο κόπος και ο χρόνος για έναν τέτοιο πίνακα. Εκεί είναι όμως που έγκειται η χρησιμότητα της αποτυχίας.

Μέσα από ένα αποτυχημένο μοντέλο προβλέψεων μπορούν να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Με τη χρήση πινάκων, ακόμη και αποτυχημένων μπορεί ο παίκτης να προσδιορίσει τι πήγε στραβά και να εστιάσει την προσοχή του εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να δημιουργήσει ένα μοντέλο δίχως πολύ “θόρυβο” και να συγκεντρώσει τα δεδομένα που θα τον οδηγήσουν στο στόχο του.

Κάθε μοντέλο περιλαμβάνει υποθέσεις. Όταν ένα μοντέλο αποτυγχάνει, είναι πολύ χρήσιμο να εντοπίζει και να ερωτά ο παίκτης αυτές τις υποθέσεις και να ψάχνει για πιθανές ευκαιρίες. Συμπέρασμα: αμφισβήτησε τις υποθέσεις του μοντέλου σου. Αμφισβήτησε ότι πληροφορίες έχεις συλλέξει και χρησιμοποίησε τις γνώσεις σου στο στοίχημα για να ψάξεις νέες πηγές που θα σου δώσουν την ανέλπιστο στοιχείο.

Επέμεινε στο μοντέλο σου, κατέγραψε τις πληροφορίες και τις σκέψεις που θα σε οδηγήσουν στο ταμείο, διόρθωσέ το όταν δεν αποδίδει και μην σταματάς να ψάχνεις νέες ιδέες που θα σου δώσουν το αβαντάζ στο μέλλον.

Μη φοβάσαι να αποτύχεις. 

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική

Διάβασε επίσης

theoria stoiximatos

Θεωρία Στοιχήματος: Τι είναι το Yankee;

To στοίχημα τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται , όπως εξελίσσεται η τεχνολογία. Οι στοιχηματικές βελτιώνονται μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό...
Θεωρία Στοιχήματος

Θεωρία Στοιχήματος: Τι είναι το Trixie;

Το στοίχημα στις μέρες μας παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη. Περισσότερες στοιχηματικές, περισσότερα πρωταθλήματα, περισσότερες αγορές, περισσότερες επιλογές στοιχημάτων, περισσότερα συστήματα....
Θεωρία Στοιχήματος

Πλήρες λεξικό για το στοίχημα

Πολλοί είναι οι παίκτες που παίζουν στοίχημα στο ίντερνετ χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή ορολογία, το Betarades.gr ετοίμασε για...
Θεωρία Στοιχήματος

Θεωρία στοιχήματος: Goal/Goal & No Goal

Μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στο στοίχημα ποδοσφαίρου είναι το ποντάρισμα στα γκολ και συγκεκριμένα το αν θα σκοράρουν...