Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που λόγω των κλάδων απασχόλησής τους, είναι πιθανό να είναι ιδιαίτερα ικανοί και στο αθλητικό στοίχημα. Συκγκεκριμένα, τα επαγγέλματα αυτά είναι τρία, και θα σας τα παρουσιάσουμε αμέσως.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Αρχικά, θα αναφερθούμε στους οικονομικούς αναλυτές και τους χρηματιστές. Πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν ως κύριο αντικέιμενό τους να κερδίζουν χρήματα, μέσω αγορών και πωλήσεων προϊόντων της οικονομίας. Τέτοια προϊόντα, είναι οι μετοχές τα νομίσματα κλπ. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί άνθρωποι αυτού του κλάδου, μόλις ξέσπασε η οικονομική κρίση, στράφηκαν στο στοίχημα ώστε να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους. Εξάλλου, και στον τομέα του στοιχήματος, αυτό που συμβαίνει η αγορά και η πώληση αποδόσεων, προκειμένου να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή η κατάλληλη ευκαιρία.

Ένα επάγγελμα, στο οποίο πιθανόν δεν πάει εύκολα το μυαλό του κόσμου, είναι αυτό των επαγγελματιών gamers. Ανθρώπους δηλαδή, που παίζουν είτε video games, είτε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια, και έχουν συνηθίσει να διαχειρίζονται «επικίνδυνες» καταστάσεις και να εκτιμούν πότε πρέπει να παίρνουν ρίσκα, και πότε όχι. Οι gamers, έχουν αφιερώσει «άπειρες» ώρες από τη ζωή τους για να εξελιχθούν και να γίνουν πολύ καλοί στο παιχνίδι που εξειδικεύονται, και τα χαρακτηριστικά αυτής της ασχολίας τους κάνουν δυνατούς παίκτες και στο στοίχημα. Ακόμα και το σκάκι, και άλλα κλασικά επιτραπέζια, έχουν τη δυνατότητα να «βγάλουν» ικανότατους παίκτες του στοιχήματος.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τέλος, αξίζει να να γίνει ιδιαίτερη μνεία και στο επάγγελμα του ασφαλιστή. Οι ασφαλιστές, είναι ειδικοί στο να αναλύουν ποικίλα δεδομένα και να υπολογίζουν π.χ. πόσο καιρό θα ζήσει ο πελάτης, πόσο καλά οδηγεί, πόσο «αντέχει» το σπίτι του ή το αυτοκίνητό του, τι αντοχή έχει στις ασθένειες. Έτσι, οι ιστοσελίδες καταλήγουν στο πόσα χρήματα θα ζητήσουν από τους πελάτες τους, για να έχουν στο τέλος κέρδος. Κάπως έτσι, δρουν και οι επαγγελματίες που διαμορφώνουν τις αποδόσεις στα αθλητικά γεγονότα, με τη διαφορά ότι είναι άλλο το… θέμα. Ωστόσο, σε αμφότερα τα επαγγέλματα, είναι εξαιρετικά σημαντική η ακρίβεια στο να υπολογίζει κανείς το ρίσκο. Επομένως, οι καλοί ασφαλιστές, μάλλον είναι και καλοί παίκτες στο στοίχημα.