Στοίχημα με την ώρα: Τακτική ή «καταστροφή»;

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Υπάρχουν πολλές τακτικές και μέθοδοι που επινοούν όσοι ασχολούνται με το στοίχημα. Άλλοι παίζουν καθαρά με τις τιμές των αγορών. Δηλαδή θέλουν να ποντάρουν σε αποδόσεις από 2.00 και πάνω ή σε ισοπαλίες με απόδοση μεγαλύτερη του 3.00. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και όσοι διαλέγουν να παίξουν με τις θεωρίες στοιχήματος όπως είναι το Martingale, το Labouchere, το D’ Alembert ή η ακολουθία Fibonacci.

 

Κάποιοι παίκτες πάλι κάνουν παιχνίδι αποκλειστικά με τη διαχείριση κεφαλαίου. Τι χρήματα θα διαθέσουν και με ποιον τρόπο θα ποντάρουν. Θα κάνουν ποσοστιαίο, αναλογικό, προοδευτικό ή άλλου τύπου ποντάρισμα; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι.

Επίσης κάποιοι παίκτες εμπιστεύονται τον tipster της αρεσκείας τους ή προτιμούν να διαβάζουν μόνοι τους και να καταλήγουν στα δικά τους συμπεράσματα. Αφού κατασταλάξουν κάπου, τότε αυτό είναι και το ματς ή τα ματς πάνω στα οποία θα ποντάρουν, ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποντάρισμα με την ώρα

Κι εδώ έρχεται μία άλλη μέθοδος, την οποία εφαρμόζουν κάποιοι παίκτες και έχει να κάνει στο ποντάρισμα με την ώρα. Παιχνίδι με το ρολόι δηλαδή με άλλα λόγια.

Πώς γίνεται αυτό; Είναι απλό. Χωρίζετε το κουπόνι σε ζώνες σύμφωνα με την έναρξη των αγώνων. Για παράδειγμα από τις 13:00 ως τις 16:00. Από τις 16:15 μέχρι τις 18:30 κ.ο.κ. Αυτό επαφίεται στη δική σας βούληση αλλά και στο πρόγραμμα που υπάρχει διαθέσιμο. Σίγουρα είναι πιο εύκολο να βρείτε επιλογές και ζώνες το Σαββατοκύριακο παρά τις καθημερινές, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποικιλία και στις δεύτερες. Αφού το κάνετε αυτό, αρχίζετε μελετάτε τα παιχνίδια, ή συνδυάζετε κάποιες από τις παραπάνω τακτικές στο ποντάρισμα με την ώρα. Για παράδειγμα μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά ιδανικά με τον διπλασιασμό (Martingale), ξεκινώντας από νωρίς για να φτάσετε μέχρι αργά το βράδυ. Κάπως έτσι ξεκινάτε να παίζετε έχοντας το ρολόι στο χέρι σας ή τον υπολογιστή σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κάθε τι στη φύση και στη ζωή έχει μία ισορροπία ανάμεσα σε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είναι όπως αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: «Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις». Έτσι κι εδώ λοιπόν στο παιχνίδι με την ώρα μπορούμε να βρούμε και από τα δύο, ανάλογα με ποια οπτική γωνία θα το δούμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα θετικά.

+

  • Υπάρχει συνεχής διαθεσιμότητα εντός της ημέρας
  • Μπορείτε να καλύψετε άμεσα προηγούμενες απώλειες
  • Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε και να ασχοληθείτε με λίγκες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε
  • Αν εφαρμόσετε σωστά το πλάνο σας βοηθά να τελειώσετε τη μέρα με έναν συγκεκριμένο τρόπο δίχως να παρεκκλίνετε

  • Η διαρκής ροή ενδέχεται να σας παρασύρει. Συνήθως η διάρκεια τρώει τον παίκτη. Αν δεν αποφασίσετε από πριν σε ποιες ζώνες (χρονικές) θα παίξετε, τότε μπορεί εύκολα να χάσετε απόλυτα τον έλεγχο.
  • Ενδέχεται να σας εξαναγκάσει να ποντάρετε κάπου, ακόμη κι όταν σε μία ζώνη δεν βρίσκετε κάποιο δυνατό σημείο.
  • Μπορεί να σας βάλει εύκολα στο κυνήγι των χαμένων. Αν ηττηθείτε με άσχημο τρόπο σε ένα προηγούμενο στοίχημα, ενδέχεται στην επόμενη ζώνη να αφήσετε στην άκρη το πλάνο σας και να ποντάρετε περισσότερα από αυτά που στην αρχή είχατε προγραμματίσει.

Η ώρα δεν είναι σύμμαχος

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και να απαντήσουμε στο ερώτημα του τίτλου. Το παιχνίδι με την ώρα είναι πιο πολύ κοντά στην καταστροφή, παρά στην τακτική. Εκατομμύρια παικτών έχουν εγκλωβιστεί σε ένα ατέρμονο κυνήγι χρόνου και χρήματος. Παίζοντας σε διαρκή ροή δεν έχετε τον χρόνο να πάρετε καθαρές αποφάσεις, να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε. Συνήθως 2-3 σερί απώλειες, φέρνουν τον πανικό και τότε αρχίζει ο κατήφορος. Αν δεν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εγκράτειά σας και προσήλωση στο πλάνο που θα ορίσετε, καλύτερα αφήστε το ρολόι στην άκρη.

Έτσι είναι η αγάπη. Να μένουν 10’’ και να ξέρεις ότι θα κρατήσουν 20’
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ