Οι ειδικοί πίνακες στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
πινακες στοιχημα

Όταν κάποιος πάει να παίξει στοίχημα και δεν γνωρίζει καλά τις δύο ομάδες ομάδες, τότε το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να δει τη βαθμολογία. Συγκεκριμένα κοιτάζει τους βαθμούς που έχουν συλλέξει οι δύο ομάδες, τη φόρμα αμφοτέρων, την κατάσταση που βρίσκονται εντός και εκτός έδρας κλπ.

Άμεσα οι παίκτες αντιλήφθηκαν ότι η όλα τα παραπάνω, όχι μόνο δε βοηθούν σημαντικά στο να καταλήξουμε σε ένα σημείο. Αλλά μπορούν μάλιστα να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ειδικοί πίνακες, οι οποίοι επεξεργάζονται με άλλο τρόπο τα αριθμητικά στοιχεία. Ώστε να αποτυπώσουν με πλήρη αξιοπιστία τη φόρμα των ομάδων. Οι ειδικοί πίνακες είναι έξι στον αριθμό και είναι οι εξής:

1) Τα τελευταία έξι παιχνίδια:

Η πιο δημοφιλής βαθμολογία απ’ όλες, καθώς δείχνει τη φόρμα που έχει μία ομάδα στα πρόσφατα παιχνίδια της. Τώρα είναι λογικό να αναρωτηθείτε γιατί τα έξι τελευταία παιχνίδια και όχι τα πέντε ή τα επτά. Εσείς από μόνοι σας μπορείτε να ορίσετε τον ακριβή αριθμό.

2) Fair:

Εδώ, η συγκεκριμένη βαθμολογία προσπαθεί να αποφύγει τις όποιες παραμορφώσεις, που γίνονται εξαιτίας της ατυχίας που έχουν κάποιες ομάδες ή κάποιων άλλων τυχερών ομάδων ή ακόμη και κάποιων διαιτητικών λανθασμένων αποφάσεων. Οι βαθμοί χωρίζονται ανάλογα με τα όσα έχουν γίνει στην πραγματικότητα σε ένα παιχνίδια και όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Δεν έχει πολλές διαφορές με την κανονική βαθμολογία, αλλά υπάρχουν κάποιες που είναι σημαντικές, σχετικά με την απόφαση για το ποια σημεία αξίζουν ή όχι.

3) Ημίχρονο (half – time):

Πολύ σημαντική βαθμολογία, ουσιαστικά μας δείχνει τι θα γινόταν αν ένα παιχνίδι τελείωνε στο πρώτο ημίχρονο. Χρησιμοποιείται κυρίως απ’ αυτούς που ποντάρουν σε live betting ή ακόμα και απ’ αυτούς που ψάχνουν ανατροπές.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

4) Performance:

Σε αυτή την κατηγορία οι ομάδες βαθμολογούνται βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησαν και όχι βάσει του αποτελέσματος που έφεραν. Οι βαθμοί που παίρνει μια ομάδα είναι από το 1 μέχρι το 5 και όσο ψηλότερα είναι, τόσο σημαίνει ότι η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλύτερη. Σημαντική παράμετρος, ότι πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για όλα τα παιχνίδια, ώστε να είμαστε σωστοί στη βαθμολόγησή.

5) Goal Margin (Διαφορά τερμάτων):

Εδώ πέρα, εξασφαλίζεται προβάδισμα με βαθμό ή βαθμούς στη νίκη μιας ομάδας που κέρδισε με διαφορά παραπάνω απ’ το ένα γκολ. Υπάρχουν φυσικά και παραλλαγές αυτής της βαθμολογίας  που δίνουν ή αφαιρούν βαθμούς ανάλογα με τα γκολ που πετυχαίνει ή δέχεται μια ομάδα, ανεξάρτητα από τη διαφορά στο σκορ.

6) DD-Degree of Difficulty (Συντελεστής Δυσκολίας):

Η νίκη σε ένα παιχνίδι μετράει τρεις πόντους. Ωστόσο, είναι τελείως διαφορετική μια νίκη ενός αουτσάιντερ σε μια δύσκολη έδρα από μια νίκη ενός καθαρού φαβορί σε ένα «βατό» εντός έδρας παιχνίδι. Η βαθμολογία εδώ είναι λίγο περίπλοκη απ’ τις άλλες περιπτώσεις. Καθώς μετριέται  η νίκη μιας ομάδας ανάλογα με τη μέση απόδοση που δινόταν στο σημείο που επιβεβαιώθηκε από αξιόπιστους bookmakers. Δηλαδή, η απόδοση λειτουργεί σ’ αυτή τη βαθμολογία ως συντελεστής δυσκολίας.