--> Live Bet στα… τυφλά!
+3

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Live Bet στα… τυφλά!

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα στο στοίχημα είναι να βλέπεις ένα παιχνίδι σε ζωντανή μετάδοση και μετά να καταλήγεις στην επιλογή σου.
live bet

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα στο στοίχημα είναι να βλέπεις ένα παιχνίδι σε ζωντανή μετάδοση και μετά να καταλήγεις στην επιλογή σου. Υπάρχει και η περίπτωση να ποντάρεις σε ένα παιχνίδι  live χωρίς να έχεις εικόνα και άποψη, με τα δεδομένα απλά που σου δίνει η εταιρία. Υπάρχουν και σπάνιες φορές που το ματς, για το οποίο έχεις πλήρη στοιχεία, μπορεί να μην έχει γίνει καν! Φαίνεται απίστευτο και όμως έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Παρακάτω θα αναφερθούμε σε μια περίπτωση, που συνέβη πριν από δύο χρόνια.

Τον Φλεβάρη του 2015 πολλές στοιχηματικές εταιρίες είχαν στο πρόγραμμα τους ένα φιλικό παιχνίδι στη Λευκορωσία ανάμεσα στη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και την Σλουτσκ, που θα γινόταν στην Αττάλεια της Τουρκίας. Οι εταιρίες διάβασαν ότι διοργανώνεται κανονικά το φιλικό και έβγαλαν αποδόσεις για το ματς. Επειδή όμως δεν υπήρχε εικόνα και πληροφορίες για το παιχνίδι, έπαιρναν μόνο στοιχεία από τα επίσημα σάιτ των δυο ομάδων. Σύμφωνα με τα reports που δημοσίευαν οι επίσημες σελίδες των δύο ομάδων, η Σαχτάρ προηγήθηκε στην αρχή του ματς, αλλά στα τελευταία λεπτά η Σλουτσκ εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές που έγιναν και με δύο γκολ στο φινάλε κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι εταιρίες αφού τσέκαραν τα επίσημα σάιτ των δύο ομάδων και δεν είδαν τίποτα το περίεργο, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να πληρώσουν όλα τα κερδισμένα στοιχήματα. Μετά από λίγες ώρες όμως, άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω ύποπτες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν ποτέ φιλικό εκείνη την ημέρα, απλά έκαναν την προετοιμασία τους ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινούσε. Για την ακρίβεια, η διοίκηση της Σλουτσκ κατήγγειλε ότι κάποιοι κατάφεραν να χακάρουν την ιστοσελίδα της ομάδας και «ανέβασαν» το live report του παιχνιδιού χωρίς να τους καταλάβει κανείς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλες μα όλες οι εταιρίες να αφαιρέσουν τα ποσά από όλους τους λογαριασμούς των «τυχερών» και να τους θέσουν ως «ύποπτους» για τη συμμετοχή τους στοιχηματικά στο παιχνίδι.

Με λίγα λόγια καταλήγουμε στο συμπέρασμα: «Πόσο σίγουρος είσαι που τα στατιστικά του παιχνιδιού που βλέπεις στην εταιρεία είναι πραγματικά;» ή για να τεντώσουμε ακόμη λίγο το σκοινί: «Πόσο σίγουρος είσαι ότι το ματς διεξάγεται πράγματι;».

Διάβασε επίσης

Ο δρόμος προς την επιλογή

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο, ωστόσο δε θα πρέπει...

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο...

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας του στοιχήματος στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...

Γκανιότα, σημειώσεις και μελέτη

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι πολυσύνθετος. Τα δεδομένα αναδιαμορφώνονται ανά δευτερόλεπτα και η κίνηση της αγοράς επηρεάζει την εξέλιξη...
Κορυφαία εταιρία