Κάποιες πιο «ξεχωριστές» αγορές στο μπάσκετ

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Πριν από λίγο καιρό, διαβάσατε στο Betarades.gr χρήσιμα πράγματα για τις βασικές αγορές στο στοίχημα μπάσκετ. Σήμερα, θα ασχοληθούμε ξανά με το μπάσκετ, αλλά με κάποιες πιο «εναλλακτικές» επιλογές.

Εκτός από το νικητή του αγώνα, το νικητή με χάντικαπ, το Over/Under, υπάρχουν κι άλλες αγορές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ας δούμε λοιπόν, κάποιες από αυτές.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινάμε με το στοίχημα σε κάθε περίοδο, ή σε κάθε ημίχρονο, ξεχωριστά. Οι παραπάνω επιλογές, του νικητή, του χάντικαπ, και του Over/Under, εκτός από το σύνολο του αγώνα, μπορούν να αφορούν και μια συγκεκριμένη περίοδο, ή ενα από τα δύο ημίχρονα. Η λογική του στοιχήματος είναι ακριβώς η ίδια. Απλώς, αφορά ένα μέρος του παιχνιδιού και όχι το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον οι παίκτες μελετήσουν και διαπιστώσουν τα χρονικά σημεία που οι ομάδες παίζουν καλύτερα, ή χειρότερα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τέτοιου είδους αγορές.

Όπως και στο ποδόσφαιρο, έτσι και στο μπάσκετ, εκτός από ένα μονό αποδεκτό παιχνίδι, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε παρολί. Δηλαδή, να ποντάρουν σε δύο ή περισσότερα ματς τα οποία θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλα, για να είναι έγκυρο το στοίχημα. Έτσι, η απόδοση μεγαλώνει, όπως και το ρίσκο.

Το ίδιο ισχύει και με τα συστήματα. Π.χ., μπορεί κανείς να παίξει πέντε αγώνες μπάσκετ και να ζητά να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον οι τέσσερις προβλέψεις του. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χάσει όλα τα χρήματά του αν δεν βγουν αληθινές και οι πέντε προβλέψεις του. Αντίθετα, εφόσον χάσει μόνο ένα παιχνίδι, θα πάρει ένα ποσό πίσω, το οποίο σχετίζεται με τις αποδόσεις των αναμετρήσεων.

Κλέινουμε με τα μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία φυσικά είναι διαθέσιμα και στο μπάσκετ. Οι ενδιαφερόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στον πρωταθλητή μιας διοργάνωσης ή σε ποικίλες άλλες αγορές. Οι αποδόσεις συνήθως κινούνται σε υψηλά επίπεδα και το ενδιαφέρον των παικτών για τα εν λόγω στοιχήματα είναι όλοένα και μεγαλύτερο.