Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (19.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής (19/06) με τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας, Αργεντινής και Βραζιλίας να ξεχωρίζουν. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα πιο κάτω.

Αναζητείται αντίδραση στην Ρίβερ

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική στην Αργεντινή. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι εξορμήσεις των Ρίβερ και Μπόκα, με την πρώτη να ψάχνει την πρώτη νίκη και το πρώτο της γκολ στο νέο πρωτάθλημα, ενώ η Μπόκα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα μετά τη μεσοβδόμαδη 5αρα. Νωρίτερα, η Τίγκρε θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας επιτυχίες υποδεχόμενη την Μπάνφιλντ, η Κολόν ταξιδεύει στο “Φορταλέσα” για να αντιμετωπίσει την υπό πίεση Λανούς και η Ουρακάν θέλει να σπάσει το αήττητο σερί της Τουκουμάν.

Με υπηρεσιακό η Νιου Γιορκ Σίτι

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα στο MLS σήμερα και ισάριθμα ξεκάθαρα φαβορί τους γηπεδούχους. Με τον βοηθό του Ντέιλα, που πήγε στο Βέλγιο, συνεχίζει η πρωτοπόρος της Ανατολής Νιου Γιορκ Σίτι, υποδεχόμενη το Κολοράντο, αντίδραση ψάχνει η Ατλάντα απέναντι στην Ίντερ Μαΐάμι. Το εντός έδρας αήττητο θέλει να υπερασπιστεί το Νάσβιλ απέναντι στο Κάνσας, ενώ η Νιου Ίνγκλαντ δίνει τρίτο παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, φιλοξενώντας τη Μινεσότα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δράση με δυο ντέρμπι στην Α Βραζιλίας

Με το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο (22:00), που είναι γνωστό και ως “Galo vs Mengão”, συνεχίζεται απόψε η 13η αγωνιστική στην Α Βραζιλίας. Την ίδια ώρα διεξάγεται και το ντέρμπι “Atletiba” της Παρανά, ανάμεσα σε Κοριτίμπα και Ατλέτικο Παραναένσε, όπως και το Κορίνθιανς – Γκοϊάς. Στις 00:00 είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Ζουβεντούδε, Φορταλέζα – Αμέρικα Μινέιρο και Ιντερνασιονάλ – Μποταφόγκο, ενώ μια ώρα αργότερα, η Φλουμινένσε φιλοξενεί την Αβαΐ

Επιστρέφει στις νίκες η Φλόρα

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Εσθονίας.ς Η Ταμέκα υποδέχεται τη Λίζιον, ενώ η Φλόρα υποδέχεται τη Νόμε Κάλιου έχοντας σύμμαχο την παράδοση.

Ντέρμπι κορυφής στη Λιθουανία

Σαν πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή φαντάζει η Γιόναβα στην έδρα της Κάουνο Ζαλγκίρις, το απόγευμα η Πανεβέζις υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Λιθουανίας.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ