Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (21.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Δυνατή δράση με τελικούς κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία, αλλά και ματς για τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν σε εμπορικά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (21/05). Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Όλα τα φώτα στο ΟΑΚΑ

Ο σπουδαίος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Για πρώτη φορά σε τελικό οι “πράσινοι” από το 2014, πέμπτη συμμετοχή στα έξι τελευταία χρόνια για τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Για τον παρθενικό τίτλο τους

Φράιμπουργκ και Λειψία θα διεκδικήσουν το παρθενικό Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία τους. Πρώτη συμμετοχή στον τελικό για τους “Βραζιλιάνους του Μπράισγκαου”, τρίτη για την Λειψία που μετράει δύο αποτυχίες κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

Τελευταία ευκαιρία για Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα θα παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία θα της δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Την ίδια ώρα η Αταλάντα υποδέχεται την αδιάφορη Έμπολι και η Ελλάς Βερόνα ταξιδεύει στην έδρα της Λάτσιο.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κίνητρο στο “Μεστάγια”

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Βαλένθια που είναι στο μέσο της κατάταξης και δεν έχει κίνητρο, υποδέχεται τη Θέλτα η οποία επίσης δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Φινάλε στην Α’ Γαλλίας

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Γαλλίας με την 38η αγωνιστική να διεξάγεται ολόκληρη στις 22:00. Το ενδιαφέρον σε αυτά τα δέκα παιχνίδια στρέφεται κυρίως γύρω από τις μάχες της Ευρώπης (Μαρσέιγ – Στρασβούργο, Λανς – Μονακό, Ρεμς – Νις, Λιλ – Ρεν), αλλά και σε αυτή της 18ης θέσης ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μετς. Οι «Στεφανουά» παίζουν στην έδρα της Ναντ, ενώ η Μετς σε αυτή της Παρί.

Για το τελευταίο βήμα

Η Εξέλσιορ θριάμβευσε απέναντι στην Χέρακλες (3-0) και ταξιδεύει στο Άλμελο για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση των πλέι οφ. Σίγουρα πιο αμφίρροπο το ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντεν Χάαγκ, εκεί όπου η ομάδα της Χάγης νίκησε οριακά στο πρώτο παιχνίδια με 2-1.

Κρίνονται άνοδος και υποβιβασμός

Δέκα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 41ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Αλμερία υποδέχεται την Αλκορκόν και η Έιμπαρ την Τενερίφε. Η Σπόρτινγκ Χιχόν παίζει με τη Φουενλαμπράδα, η Καρταχένα με την Αμορεμπιέτα και η Ουέσκα υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’. Σπουδαίο ματς επίσης το Λας Πάλμας – Οβιέδο.

Τελευταία “στροφή” χωρίς κανένα ενδιαφέρον

Δύο αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η πρώτη του γκρουπ των πλέι οφ Ευρώπης, Γάνδη, παίζει με τη Σαρλερουά και η δεύτερη και εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων πλέον Γκενκ, αντιμετωπίζει την επίσης αδιάφορη Μέχελεν.

Τα βλέμματα στην Αμμόχωστο

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 10η και τελευταία αγωνιστική στην Κύπρο. Στις 18:00 και για πλέι άουτ, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Μια ώρα αργότερα, η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Άρη Λεμεσού στα πλαίσια των πλέι οφ, με τις δυο ομάδες να μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη.

Δεύτερη ευκαιρία για τη Μορεϊρένσε

Πρώτος αγώνας μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού στην Πορτογαλία απόψε, με την Τσάβες που τερμάτισε 3η στην Segunda Liga να υποδέχεται την τρίτη από το τέλος της Primeira Liga, Μορεϊρένσε. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην αντίθετη έδρα την άλλη Κυριακή, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ σε ισχύ.

Αποδεκατισμένη στην αυλαία η Μπεσίκτας

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Τουρκία, όλες αδιάφορες βαθμολογικά. Με πολλές απουσίες η Μπεσίκτας υποδέχεται την Κόνιασπορ που τερματίζει 3η, στην έδρα της διαλυμένης ουραγού Μαλάτιασπορ ταξιδεύει η Φενέρμπαχτσε που έχει εξασφαλίζει τα προκριματικά του Champions League.

Σάντερλαντ-Γουίκομπ

Σήμερα ο τελικός των πλέι-οφ προβιβασμού της Α’ Αγγλίας. Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεπέρασαν τα δύο “φαβορί” για την άνοδο. Μία από τις δύο όμως θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Τσάμπιονσιπ (17:00).

Ρέιντζερς-Χαρτς

Σήμερα ο τελικός του κυπέλλου Σκωτίας. Το τελευταίο τρόπαιο που μπορεί να διεκδικήσει για φέτος είναι αυτό για τη Ρέιντζερς και ύστερα από την ήττα στο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει ιδανικά να κλείσει τη σεζόν κατακτώντας έστω μία εγχώρια διοργάνωση (17:00).

Το απόλυτο στην έδρα της

Η ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Σουηδίας ανοίγει σήμερα αυλαία με δυο παιχνίδια να είναι στο πρόγραμμα. Στις 16:00, η ΑΪΚ υποδέχεται τη Σίριους, κόντρα στην οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το απόλυτο που έχει στα εντός, για να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Λίγο αργότερα (18:30), Χέλσινγκμποργκ και Βάρναμο κοντράρονται με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Στο χέρι της Βίμποργκ τα μπαράζ

Ολοκληρώνεται απόψε η δράση στα πλέι άουτ της Δανίας, με τη διεξαγωγή και των τριών αγώνων της 10ης αγωνιστικής, στις 18:00. Το βαθμό που θα της εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα μπαράζ της Ευρώπης, θέλει η Βίμποργκ στην έδρα της Σοντερίσκε, την ίδια ώρα που η Οντένσε δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Βέιλε. Στο άλλο παιχνίδι, η Άαρχους υποδέχεται τη Νόρντζελαντ.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Ντέρμπι στο στάδιο “Άκερ”

Δύο παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 7η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας που διεξάγονται νωρίτερα. Η φορμαρισμένη και αήττητη έως τώρα Λίλεστρεμ παίζει στην έδρα της Σάντεφιορντ, ενώ η Μόλντε παίζει στο στάδιο “Άκερ” το γειτονικό ντέρμπι με την Κρίστιανσουντ που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη.

“Μάχη” στο Μπέργκεν

Μία έχει το “μενού” της ημέρας για την 7η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπραν η οποία είναι αήττητη στη σεζόν έως τώρα, υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Φρέντρικσταντ που έκανε δύο διαδοχικές νίκες και είναι σε θετικό μομέντουμ.

Αυλαία δίχως ενδιαφέρον στην Πολωνία

Δίχως κανένα ουσιαστικό διακύβευμα η τελευταία αγωνιστική στην Ekstraklasa, όλα έχουν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική και οι 9 αναμετρήσεις του προγράμματος είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Φιέστα τίτλου ετοιμάζει η Λεχ Πόζναν, “κηδεία” στην Κρακοβία όπου η Βίσλα παίζει τον τελευταίο της αγώνα στη μεγάλη κατηγορία μέχρι νεωτέρας.

Τίγκρες – Άτλας

Στη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού για τα πλέι οφ στο Μεξικό, η Άτλας δοκιμάζεται στην έδρα της Τίγκρες, έχοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά και το 3-0 που επικράτησε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.