Ακτινογραφία Κουπονιού (18/01): Ενδιαφέρον σε ευρωπαϊκά κύπελλα

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Έντονο ενδιαφέρον αγωνιστικό και στοιχηματικό έχει το πάμε στοίχημα κουπόνι της Τρίτης (18/01), με αγώνες σε πρώτης τάξεως διοργανώσεις. Τα βλέμματα τραβάνε κυρίως η Πρέμιερ Λιγκ, η Λα Λίγκα, αλλά και τα κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας. Ας δούμε τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας παρακάτω.

Πάντα απειλητική η Μπράιτον

Με τον αγώνα Μπράιτον – Τσέλσι συνεχίζεται η Πρέμιερ Λιγκ. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα, θέλουν να δείξουν κάτι διαφορετικό. Με απουσίες η Μπράιτον, επιστρέφουν στην ενδεκάδα Ζορζίνιο και Μάουντ για τον Τούχελ.

Με ηθικό στα ύψη η Μπέτις

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 21η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Μπέτις με το ηθικό στα ύψη έπειτα από τη νίκη και πρόκριση στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Σεβίγια, φιλοξενεί την Αλαβές. Επίσης, η Κάντιθ με το ντεμπούτο Σέρχιο στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την Εσπανιόλ.

Τίτλοι τέλους για Ντ’ Αβέρσα

Παρελθόν αποτελεί ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα από τον πάγκο της Σαμπντόρια, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Γιουβέντους για τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας. Νωρίτερα η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε στο “Olimpico”.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+ 
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κύπελλο Γερμανίας: Πράξη πρώτη

Το Κύπελλο Γερμανίας επιστρέφει με τέσσερις αναμετρήσεις για τους “16”. Το Αμβούργο φιλοξενείται στην Κολωνία, ενώ η Μόναχο 1860 υποδέχεται την Καρλσρούη. Μπόχουμ και Μάιντς τα λένε και πάλι μετά από λίγα 24ωρα, την ώρα που η Ντόρτμουντ ταξιδεύει στην έδρα της Σαν Πάουλι.

Τσεκάρει τα προημιτελικά η Φίτεσε

Τρεις αγώνες για τους “16” του κυπέλλου Ολλανδίας περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Η Φίτεσε έχει εύκολο έργο απέναντί στην ερασιτεχνική DVS 33, σαφώς πιο αμφίρροπα τα άλλα δύο παιχνίδια. Η Βααλβάικ υποδέχεται την Ντεν Χαάγκ, ενώ η Χέρενφεν την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Εμβόλιμη στην Τουρκία

Η 22η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Super Lig ξεκινά σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Στις 16:00 η πλέον ισχυρή εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας Γκαζιαντέπ υποδέχεται την ουραγό Μαλάτιασπορ και στις 19:00 η Μπεσίκτας θέλει να βγάλει διπλό μετά από καιρό σε μία “φιλόξενη” έδρα, ενώ την ίδια ώρα η Κόνιασπορ καλείται να ξεπεράσει την τραγωδία με το χαμό του Τσαλίκ απέναντι στη φορμαρισμένη Άδανα Ντεμιρσπόρ.

Να αποφύγει τα λάθη

Για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου στην Κύπρο, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται απόψε την ΠΑΕΕΚ (19:00), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πάλι την περασμένη Παρασκευή, για το πρωτάθλημα, με το ματς να λήγει ισόπαλο 2-2 και την ΑΕΚ να χάνει τη νίκη από ένα πέναλτι στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κρίσιμες μάχες στο Κόπα Άφρικα

Τελευταία αγωνιστική στον Β όμιλο του Κόπα Άφρικα με τη 2η Γουινέα (4β.)να αντιμετωπίζει την αδιάφορη Ζιμπάμπουε και να χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από το Μαλάουι (3ο, 3β.)για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη δυάδα του γκρουπ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Μαλάουι χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει στις πρώτες δύο θέσεις του γκρουπ και έρχεται αντιμέτωπο με την 1η Σενεγάλη (4β.). Οι Σενεγαλέζοι, σε περίπτωση ήττας, χρειάζονται ήττα της Γουινέας στο άλλο παιχνίδι για να μείνουν σίγουρα στην πρώτη δυάδα.

Τελευταία αγωνιστική του Γ ομίλου στο Κόπα Άφρικα, με την Γκάνα (3η, 1β.)να αντιμετωπίζει τα Κομόρες (4η θέση, 0β.)και την Γκαμπόν (2η, 4β.)με τη σειρά της να αντιμετωπίζει το αδιάφορο Μαρόκο (1ο, 6β.). Γκάνα και Κομόρες χρειάζονται αμφότερες τη νίκη για να έχουν ελπίδες να συνεχίσουν στην επόμενη φάση, με τους Γκανέζους να έχουν τις πιο ρεαλιστικές πιθανότητες. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Γκαμπονέζοι χρειάζονται τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, σε περίπτωση που η Γκάνα κερδίζει τα Κομόρες με πάνω από 1 γκολ διαφορά, για να είναι εκείνοι σίγουρα στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα