Κουπόνι Κυριακής (13/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Στο Κυριακάτικο κουπονι οπαπ, ξεχωρίζει φυσικά η 3η αγωνιστική μέρα του Euro 2020, με τον 3ο και 4ο όμιλο να ρίχνονται στη μάχη! Μπαίνουν στο τουρνουά οι Άγγλοι, ανοίγοντας το πρόγραμμα με τους Κροάτες, ενώ το βράδυ οι Ολλανδοί υποδέχονται τους Ουκρανούς. Επίσης, έχουμε πρεμιέρα και στο Copa America με δύο αγώνες στη Βραζιλία! Παράλληλα, υπάρχει δράση και σε εγχώρια πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία – Κροατία

Πρεμιέρα για τον τέταρτο όμιλο του Euro, με την Αγγλία να υποδέχεται στο «Ουέμπλεϊ» την Κροατία. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους. Αίνιγμα η ενδεκάδα των Άγγλων.

Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία

Η Αυστρία μπορεί να μην άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο υπερέχει σε ποιότητα της Βόρειας Μακεδονίας και θέλει να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στον όμιλο. Η Βόρεια Μακεδονία, από την άλλη, θα βγάλει ενθουσιασμό στην παρθενική της συμμετοχή, θα παίξει προσεκτικά με στόχο το μηδέν στην άμυνα.

Ολλανδία – Ουκρανία

Η Ολλανδία επιστρέφει μετά από χρόνια σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, “διψά” για μια καλή πορεία στο τουρνουά, έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και περιμένουμε να εμφανιστεί αποφασισμένη απ’ το πρώτο παιχνίδι. Η Ουκρανία είναι ανταγωνιστικό σύνολο, δε θα αποτελέσει εύκολο εμπόδιο για τους Ολλανδούς και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των “οράνιε” στην άμυνα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Κολομβία – Εκουαδόρ

Η Κολομβία αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, του Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας. Οι δύο ομάδες κοντράρονται και στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές ως ομάδες και προμηνύεται ένα αμφίρροπο και ανοικτό παιχνίδι, με πιθανότητες να έχει και υψηλό σκορ.

Αντίδραση από τη Μπούντε/Γκλιμτ

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Μπούντε/Γκλιμτ έπειτα από την πρώτη ήττα στη σεζόν, υποδέχεται τη Μιεντάλεν, ενώ η Ρόσενμποργκ παίζει στο Ντράμεν εναντίον της Στρέσμγκουντσετ. Η Σάρπσμποργκ υποδέχεται τη Μπραν και η Βίκινγκ παίζει με τη Βολερένγκα. Τέλος, η Λίλεστρεμ φιλοξενεί τη Χάουγκεσουντ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ρεβάνς για μια θέση στον τελικό

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Απερτούρα στην Κολομβία. Συγκεκριμένα, η Μιγιονάριος υποδέχεται τη Ζούνιορ στη ρεβάνς του 3-2 του πρώτου ημιτελικού μεταξύ τους. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, συνεπώς με νίκη των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-13-06