Κουπόνι Πέμπτης (13/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπονι οπαπ της Πέμπτης (13/05). Στο πρόγραμμα εντοπίζουμε δυνατές αναμετρήσεις σε πρώτης διαλογής πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα φώτα στο Βερολίνο

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Ντόρτμουντ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος οι “κιτρινόμαυροι” πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες (6-3 τα γκολ).

Αδιάφορη μάχη στον Κρότωνα

Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει η αναμέτρηση της ουραγού Κροτόνε με αντίπαλο την Ελλάς Βερόνα, που ολοκληρώνει την 36η αγωνιστική της Σέριε Α.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Με πολλά παιχνίδια στα πόδια της η Γιουνάιτεντ, η οποία εξασφάλισε την τετράδα εντός συνόρων, έχει περισσότερο το μυαλό της στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και σιγά σιγά ο Σόλτσκιερ θα αρχίσει να ξεκουράζει βασικούς. Η Λίβερπουλ είναι με την πλάτη στον τοίχο, παίζει τα… ρέστα της για την τετράδα στο “Ολντ Τράφορντ” και βγάζει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας. 

Χαμός για 2η θέση, πλέι οφ και παραμονή

Φουλ δράση σήμερα Πέμπτη (13/05) στην Α’ Ολλανδίας με τη διεξαγωγή της 33ης αγωνιστικής. Ο Άγιαξ υποδέχεται τη Φένλο, η Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Τσβόλε, η Αλκμάαρ δοκιμάζεται στην έδρα της Αλκμάαρ και η Φίτεσε φιλοξενείται από την Φορτούνα Σιτάρντ. Στα άλλα ματς, η Χέρακλες υποδέχεται τη Φέγενορντ, η Ντεν Χάαγκ τη Βίλεμ, η Έμεν την Χέρενφεν, η Βααλβάικ την Τβέντε και η Σπάρτα Ρότερνταμ την Ουτρέχτη. 

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ στη Σέριε Β

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β. Η Τσιταντέλα υποδέχεται την Μπρέσια, ενώ η Κιέβο ταξιδεύει στη Βενετία.

Κάνει βήμα ανόδου η Χόλσταϊν Κίελ

Τη νίκη που θα “καθαρίσει” μία θέση στην τριάδα της 2. Μπουντεσλίγκα θα κυνηγήσει η Χόλσταϊν Κίελ με αντίπαλο την Ρέγκενσμπουργκ, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 28ης αγωνιστικής.

Αναζητούν την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Jupiler League του Βελγίου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλητή, η Κλαμπ Μπριζ καλείται να δώσει απαντήσεις στην έδρα της Άντβερπ, καθώς δεν έχει νίκη σε δύο ματς. Επίσης, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Γάνδη φιλοξενεί την Οστάνδη, με τον ίδιο στόχο και η Σταντάρ Λιέγης τη Μέχελεν.

Τελικός κυπέλλου στη Δανία

Ράντερς και Σοντερίσκε τίθενται σήμερα (16:00) αντιμέτωπες στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Δανίας, με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η αναμέτρηση διεξάγεται στην έδρα της Άαρχους. Δεύτερος σερί τελικός για τη Σοντερίσκε, που θέλει να κάνει το back to back.

Συνεχίζεται η δράση στη Σουηδία

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η εμβόλιμη έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας. Στην πρώτη χρονικά (18:00), η Χάλμσταντ υποδέχεται τη Μιάλμπι, ενώ λίγο αργότερα (19:30), η πρωταθλήτρια Μάλμε δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΪΚ. Την ίδια ώρα, η ανεβασμένη Νόρκεπινγκ φιλοξενεί τη Ντέγκερφορς.

Φαβορί Μόλντε και Ρόσενμποργκ

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Μόλντε έπειτα από την πειστική εμφάνιση στην πρεμιέρα, πάει στο βορρά της χώρας, να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη Τρούμσε. Επίσης, η Ρόσενμποργκ αναζητά την πρώτη της νίκη εναντίον της Βίκινγκ στο “Λέρκενταλ”, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή ψυχολογία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Αμφίρροπες αναμετρήσεις

Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Σουδαμερικάνα. Η Γκρέμιο υποδέχεται τη Λανούς, ενώ η Νιούελς Ολντ Μπόις αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λιμπερτάδ. Επίσης, η Πενιαρόλ υποδέχεται την Κορίνθιανς και η Γκουαμπιρά τη Μπαΐα. Η Αράγουα φιλοξενεί την Εκιδάδ και η Ρίβερ Πλέιτ τη Σπορτ Ουανκάγιο. Τέλος, η Αούκας κοντράρεται με τη Μέλγαρ.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 13 05 2021