Κουπόνι Τρίτης (06/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Πλούσιο είναι το κουπονι οπαπ της Τρίτης (06/04), με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνουν το μεγάλο come back! Δράση υπάρχει και σε εγχώριες διοργανώσεις της Ευρώπης, όπως το κύπελλο Γαλλίας. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ

Τον τίτλο του φαβορί του ζευγαριού θέλει να επιβεβαιώσει από την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντόρτμουντ η Μάντσεστερ Σίτι. Στις 21 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε 52 γκολ. Στις τρεις τελευταίες σεζόν έχει απολογισμό 20-4-3 σκοράροντας 68 γκολ, ενώ παράλληλα δέχτηκε 22.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες, έρχονται από θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, έφτασαν εύκολα στα προημιτελικά και είναι τα δύο απ’ τα πιο “βαριά” ονόματα στην Ευρώπη. Η Ρεάλ υποτιμάται από τις αποδόσεις, δεν την έχουμε συνηθίσει αποδόσεις αουτσάιντερ, η Λίβερπουλ διαθέτει ποιότητα μπροστά, αλλά πηγαίνει με άμυνα ανάγκης στη Μαδρίτη.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Μονακό – Μετς

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο, με τη Μονακό να επικρατεί εύκολα της Μετς και να είναι το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναμετρήσεις με ισχυρά φαβορί

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται την Τετάρτη η 40η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ. Η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ και θέλει τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει στην 2η θέση, ενώ η πρωτοπόρος Νόριτς φιλοξενεί την Χάντερσφιλντ με στόχο να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δυνατή εκτός έδρας η Χόλσταϊν Κίελ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει η Χόλσταϊν Κίελ στην έδρα της Χαϊντενχάιμ για την εξ αναβολής 25η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα.

Μειώνει τη διαφορά η ΑΕ Λεμεσού

Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα της Κύπρου, η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αναζητώντας τη νίκη που θα τη φέρει στο -1 από την κορυφή. Στο άλλο παιχνίδι ο Εθνικός Άχνας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του κόντρα στον Ερμή Αραδίππου.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Χρειάζεται βαθμούς η Καϊσέρισπορ

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Καϊσέρισπορ, που δίνει μάχη για την παραμονή, ενώ η Ρίζεσπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκεζτέπε, αναζητώντας βαθμολογική ανάσα. Τη Χατάισπορ υποδέχεται η Καραγκουμρούκ.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 6 Απριλίου 2021