Κουπόνι Δευτέρας (16/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (16/11) είναι περιορισμένο σε αριθμό, με τους αγώνες για τα Προκριματικά του Κόπα Άφρικα να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νότιο Σουδάν – Ουγκάντα

Για το γόητρο και μόνο θα αγωνιστεί στα επόμενα τρία παιχνίδια του ομίλου το Νότιο Σουδάν, ενώ η Ουγκάντα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και με νίκη θα κάνει τεράστιο άλμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σάο Τομέ & Πρίνσιπε – Νότια Αφρική

Το Σάο Τομέ & Πρίνσιπε έχει ρόλο κομπάρσου στον όμιλο, υπολείπεται σε ποιότητα απ’ όλες τις ομάδες και δεν έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Η Νότια Αφρική δε θέλει να αφήσει βαθμούς σ’ ένα βατό παιχνίδι, παίζει εντός έδρας και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Μοζαμβίκη – Καμερούν

Η Μοζαμβίκη έρχεται από την πρώτη ήττα στον όμιλο, προσεγγίζει επιθετικά τα παιχνίδια της και είναι αναγκασμένη να αναζητήσει κάτι θετικό σήμερα. Το Καμερούν, από την πλευρά του, έχει το πάνω χέρι για την “πρωτιά” του ομίλου, παίζει χωρίς κανένα άγχος (έχει εξασφαλίσει ως διοργανώτρια ομάδα την παρουσία του στα τελικά της διοργάνωσης) και διαθέτει εξαιρετικές μονάδες στην επίθεση.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Μαλάουι – Μπουρκίνα Φάσο

Πολύ καλύτερη η εικόνα που παρουσιάζει η Μπουρκίνα Φάσο, που επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Μαλάουι, την περασμένη Πέμπτη, επικρατώντας με 3-1. Είναι το φαβορί και πάλι.

Εσουατίνι – Κονγκό

Πολύ καλύτερο σε ποιότητα και σε αγωνιστική κατάσταση το Κονγκό, είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη σήμερα κόντρα σε μια από τις χειρότερες ομάδες της ηπείρου, το Εσουατίνι, το οποίο παραμένει χωρίς νίκη για 20 σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ ισοπαλίες και δώδεκα ήττες.

Ζιμπάμπουε – Αλγερία

Και πάλι τον πρώτο λόγο έχει η Αλγερία, καθώς είναι πιο ποιοτική και με διαθέτει ένα σαφώς πιο αξιόλογο ρόστερ από αυτό της Ζιμπάμπουε. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι καλούνται να τα δώσουν όλα, με το στόχο να είναι η δεύτερη προνομιούχος θέση.

Γκάμπια – Γκαμπόν

Ένα θετικό αποτέλεσμα αναζητούν και οι δυο ομάδες, που θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στα τελικά, έχοντας τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου για την ώρα. Η Γκαμπόν είχε επικρατήσει με 2-1 στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς, την Πέμπτη.

Μποτσουάνα – Ζάμπια

Η Μποτσουάνα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης, αλλά πολύ δύσκολα θα εκπληρώσει αυτόν τον στόχο. Η Ζάμπια, από την άλλη, απέκτησε καλό ηθικό με τη νίκη στο προηγούμενο και μπορεί πηγαίνει αποκλειστικά με στόχο τη νίκη.

ΗΠΑ – Παναμάς

Έχοντας ένα ιδιαίτερα νεανικό και ποιοτικό ρόστερ, οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τον Παναμά σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην πόλη Βίενερ Νόισταντ της Αυστρίας.

Προβληματίζει η Βαγιεκάνο

Από ήττες έρχονται αμφότερες, η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι δυνατή εντός έδρας και “τρέχει” αήττητο πέντε αγώνων, ενώ η Βαγιεκάνο απογοητεύει εσχάτως με την εικόνα της, έρχεται από δύο ήττες και μακριά από την έδρα της είναι τραγική,  έχοντας μείνει άσφαιρη στις τέσσερις  από τις πέντε πρόσφατες εξόδους της.

Μάχη για τη σωτηρία

Το παιχνίδι της Μποταφόγκο με την Μπραγκαντίνο κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα που ολοκληρώνει την 21η αγωνιστική στη Serie A στη Βραζιλία. Οι δύο μονομάχοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και παλεύουν για την παραμονή τους. Παράλληλα, η αποδυναμωμένη λόγω κορωνοϊού Κοριτίμπα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μπαΐα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Η ευκαιρία της Βελέζ

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες η Βελέζ αναζητά την πρώτη της νίκη κόντρα στην Πατρονάτο, που ηττήθηκε και στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει η Κολόν, κόντρα στη Σεντράλ που αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα δυο αγωνιστικών.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)