Κουπόνι Τρίτης (27/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (27/10) δεσπόζουν φυσικά οι αγώνες για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League! Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου

Η Λοκομοτίβ έκανε καλή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στην Αυστρία και φρόντισε να διαψεύσει τους μπουκ που τη θεωρούν “καυτό” αουτσάιντερ του ομίλου. Η Μπάγερν Μονάχου, από την άλλη, σκορπά τον φόβο και τον τρόμο για κάθε αντίπαλη άμυνα, η λογική λέει ότι θα περάσει από τη Μόσχα και θα κάνει το 2Χ2. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Γκλάντμπαχ στάθηκε αξιοπρεπώς στην πρεμιέρα του ομίλου και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να φύγει με το διπλό απ’ το Μιλάνο. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν ικανοποιεί συνολικά με την εικόνα της και υποδέχεται τη Ρεάλ, η οποία έρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη στο κλάσικο με τη Μπαρτσελόνα. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαχτάρ – Ίντερ

Για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σαχτάρ υποδέχεται την Ίντερ, στο ουδέτερο Κίεβο (19:55). Αήττητη σε επτά σερί ματς οι Ουκρανοί (3-4-0), ερχόμενοι από μεγάλο διπλό κόντρα στη Ρεάλ. Από την άλλη, η Ίντερ αναζητά την πρώτη νίκη μετά και το εντός 2-2 με τη Γκλάντμπαχ, στην πρεμιέρα. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Λίβερπουλ – Μίντιλαντ

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μίντιλαντ, οπότε και στο μεταξύ τους είναι εμφανές ποιος είναι το φαβορί. Πιο ποιοτικοί και πιο έμπειροι οι Άγγλοι, δύσκολα θα χάσουν βαθμό ή βαθμούς. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζάλτσμπουργκ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ξεχάσει τη βαριά ήττα που υπέστη στην πρεμιέρα των ομίλων στο Μόναχο, από τη Μπάγερν (4-0) και να πάρει το πρώτο “τρίποντο”. Προέρχεται από την… κλασική νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-0 κόντρα στη Μπέτις. Η Ζάλτσμπουργκ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Μόσχας (2-2) και θέλει να ρεφάρει με ένα θετικό αποτέλεσμα. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι

Μετά την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, η Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από το φαβορί του ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι. Οι “Πολίτες” βγάζουν προβλήματα στην άμυνα, έχουν απουσίες στην επίθεση και έχουν χάσει πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο, ξεκίνησαν με νίκη επί της Πόρτο (3-1). (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)