Κουπόνι Κυριακής (25/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (25/10) είναι συναρπαστικό! Πολλοί και ιδιαιτέρως σημαντικοί αγώνες σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται! Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Bet365 και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Δύσκολη έξοδος για ΑΕΚ

Τον ΟΦΗ υποδέχεται ο Αστέρας Τρίπολης, λίγο αργότερα ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει την Λαμία, προτού ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

Με παράδοση υπέρ της η Άρσεναλ

Με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας τη Λέστερ. Οι “κανονιέρηδες” αναζητούν το αποτέλεσμα ψυχολογίας, κόντρα στη Λέστερ που δεν “πατάει” καλά τη δεδομένη στιγμή, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός την ΑΕΚ. Στην έδρα της Σαουθάμπτον δοκιμάζεται η Έβερτον, ενώ η φορμαρισμένη Γουλβς φιλοξενεί τη Νιούκαστλ. (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εν μέσω Ευρώπης Σοσιεδάδ, Γρανάδα και Βιγιαρεάλ

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 7η αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας. Η Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Αλαβές, η Βιγιαρεάλ φιλοξενείται από την Κάντιθ, η Χετάφε φιλοξενεί τη Γρανάδα, η Σοσιεδάδ την Ουέσκα και η Λεβάντε τη Θέλτα. (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

Προβάδισμα για Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι κόντρα στην Μπίλεφελντ στην Μπουντεσλίγκα. Στις 19:00 η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

Βαρύ το κλίμα στην Φλωρεντία

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Σέριε Α. Η Κροτόνε ταξιδεύει στην Σαρδηνία, ενώ Μπενεβέντο και Νάπολι αναμετρώνται στο ντέρμπι της Καμπανίας. Βαρύ είναι το κλίμα στην Φιορεντίνα που υποδέχεται την ανεβασμένη Ουντινέζε. Τον πρώτο λόγο έχει η Γιουβέντους κόντρα στην Ελλάς Βερόνα. (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

 Σε σούπερ φόρμα η Λιλ

Με επτά παιχνίδια συνεχίζεται η 8η αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας. Η Λανς υποδέχεται τη Ναντ, η Μετς φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν, η Μονπελιέ τη Ρεμς και η Μπορντό τη Νιμ. Στα άλλα ματς, η Μπρεστ υποδέχεται το Στρασβούργο, η Λιλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νιμ και η Λυών φιλοξενεί τη Μονακό.  (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

Με παράδοση στο Άρνεμ η Αϊντχόφεν

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική στην Α’ Ολλανδίας. Η Αϊντχόφεν φιλοξενείται στο Άρνεμ από τη Φίτεσε, η Φέγενορντ δοκιμάζεται στην έδρα της Βααλβάικ και η Αλκμάαρ παίζει στη Χάγη με τη Ντεν Χάαγκ. Στα άλλα δύο ματς, η Φορτούνα Σιτάρντ υποδέχεται την Γκρόνινγκεν και η Σπάρτα Ρότερνταμ φιλοξενεί την Χέρακλες. (Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)