Κουπόνι Σαββάτου (27/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Φουλ πρόγραμμα στο Σαββατιάτικο κουπόνι πάμε στοίχημα με πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια. Πλέον έχουμε δράση σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι πολλές! Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Bet365 και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Δύσκολη έξοδος για Φιορεντίνα

Στην έδρα της άκρως ποιοτικής Λάτσιο ταξιδεύει η Φιορεντίνα, νωρίτερα η Κάλιαρι υποδέχεται την Τορίνο και η Μπρέσια την Τζένοα για την 28η αγωνιστική της Σέριε Α. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Με την πλάτη στον τοίχο η Βέρντερ Βρέμης

Σήμερα διεξάγεται η 34η και τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, στην οποία έχουμε μάχες σε όλα τα μέτωπα εκτός από αυτό της κορυφής. Με την πλάτη στον τοίχο η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την αδιάφορη Κολωνία, την ώρα που η Φορτούνα Ντίσελντορφ ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Ουνιόν. Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν φιλοξενούν Χέρτα και Μάιντς, αντίστοιχα, στη μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Μονόδρομος η νίκη για Ντούισμπουργκ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της γερμανικής 3. Λίγκα η Ντούισμπουργκ υποδέχεται την Χάλεσκερ και η Μόναχο 1860 την Ουντερχάκινγκ, στην προσπάθεια που κάνουν για απευθείας άνοδο. Η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου Β’ ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού Ιένα, ενώ η πλέον ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στο Βούρτζμπεργκερ ανάμεσα σε Κίκερς και Χάνσα Ρόστοκ.  (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό πίεση Τραμπζονσπόρ και Φενερμπαχτσέ

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 29η αγωνιστική της Super Lig, με την υπό πίεση Φενερμπαχτσέ να υποδέχεται τη Μαλάτιασπορ σε ένα παιχνίδι “must win”. Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Τραμπζονσπόρ, αναζητά μόνο τη νίκη κόντρα στην ουραγό Ανκαραγκουτσού, τη στιγμή που η Αλάνιασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκεζτέπε. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Με απουσίες η καταδικασμένη Σανταντέρ

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα Σάββατο (27/06) η 36η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Η Λα Κορούνια υποδέχεται την Πονφεραδίνα, η Κάντιθ φιλοξενεί την ανεβασμένη Κάντιθ, η Λας Πάλμας την Έλτσε και η καταδικασμένη σε υποβιβασμό Σανταντέρ την Αλμπαθέτε.  (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Υποβιβάστηκε η Σίλκεμποργκ

Με το παιχνίδι της Σοντερίσκε κόντρα στη Σίλκεμποργκ συνεχίζεται η 4η αγωνιστική στα πλέι άουτ της Δανίας. Μονόπλευρο καθαρά το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, η Σοντερίσκε δίνει μάχη για την 2η θέση, ενώ η Σίλκεμποργκ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική τον απευθείας υποβιβασμό και αναμένεται αδιάφορη για το υπόλοιπο της σεζόν. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Για το 4Χ4 η Νόρκεπινγκ

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Έστερσουντ και τη Νόρκεπινγκ ανοίγει αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Σουηδίας. Η Έστερσουντ είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και θα χρειαστεί να δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Νόρκεπινγκ έκανε το 3Χ3 και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση επιθετικά. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Φορμαρισμένη η Νταεγού

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της K-League 1. Η Σεούλ υποδέχεται την Ιντσεόν, η Μπουσάν φιλοξενεί τη Σεονγκνάμ, ενώ η ανεβασμένη Νταεγού υποδέχεται τη Γκανγκβόν. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)