Κουπόνι Τετάρτης (17/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Σημαντικοί αγώνες περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (10/06). Το πρόγραμμα είναι γεμάτο από αναμετρήσεις και ξεχωρίζουν αυτές σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες χώρες που παίζουν μπάλα και αξίζουν στοιχηματικά. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Δράση ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ!

Με δύο εξ αναβολής παιχνίδια ξεκινά εκ νέου η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από περισσότερο από τρεις μήνες. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, ενώ λίγο νωρίτερα η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι Βάσκων

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η καθημερινή -πλέον- δράση στην Α’ Ισπανίας. Η Έιμπαρ υποδέχεται την Μπιλμπάο σε τοπικό ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων, την ίδια ώρα που θα διεξαχθεί ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Βαγιαδολίδ και Θέλτα. Το πρόγραμμα κλείνει με το ματς Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Τα φώτα στρέφονται στο “Olimpico”

Νάπολι και Γιουβέντους διασταυρώνουν ξίφη στο “Olimpico” της Ρώμης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Δύσκολη έξοδος για Μάιντς

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάιντς και η Λειψία την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε, προβάδισμα για νίκη έχει η Λεβερκούζεν κόντρα στην Κολωνία. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η ευκαιρία της Μπενφίκα

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 27η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με την Μπενφίκα να δοκιμάζεται στην έδρα της επικίνδυνης Ρίο Άβε. Οι “αετοί” θέλουν να εκμεταλλευτούν την γκέλα της Πόρτο, προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή, αλλά και στις επιτυχίες. Στο αλλο παιχνίδι η Πάκος Φερέιρα δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, κόντρα στην Μπελενένσες που βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Κακή παράδοση για Χάμαρμπι

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Τετάρτη η 2η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν. Η Χάμαρμπι δοκιμάζεται στην έδρα της Έλφσμποργκ στην οποία δεν έχει καλή παράδοση, η ΑΪΚ υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ και η περσινή πρωταθλήτρια Τζουργκάντεν φιλοξενεί στη Στοκχόλμη την Έρεμπρο. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Απογοήτευση στην Κοπεγχάγη

Δύο παιχνίδια για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ στην Α’ Δανίας περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Η Άαρχους υποδέχεται τη Νόρντζελαντ και η απογοητευμένη από τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου Κοπεγχάγη φιλοξενεί την Άαλμποργκ, κόντρα στην οποία έχει τρομερή παράδοση εντός έδρας. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η αντεπίθεση της Βαγιεκάνο

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 33η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η Αλμερία υποδέχεται τη Λας Πάλμας, η Εξτρεμαδούρα φιλοξενεί την Αλμπαθέτε, η Οβιέδο τη Λα Κορούνια και η Βαγιεκάνο τη Φουενλαμπράδα. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Με την πλάτη στον τοίχο η Καρλσρούη

Η ανεβασμένη Μπόχουμ ταξιδεύει στην έδρα της Άουε, ενώ το Αννόβερο υποδέχεται την Σαν Πάουλι για την 32η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Δύσκολο έργο θα έχει η Καρλσρούη στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ, μονόδρομος αποτελεί η νίκη για Στουτγκάρδη κόντρα στη Σαντχάουζεν. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Επανέναρξη στη Σέριε Β

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση Άσκολι – Κρεμονέζε γίνεται η επανέναρξη στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Ιταλίας, τη Σέριε Β. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε άνοδο Γκουανγκζού, Μπουσάν

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη (17/06) η 7η αγωνιστική στη Νότια Κορέα. Η Γκουανγκζού υποδέχεται την Ιντσεόν, η Σανγκγιού φιλοξενεί τη Σεούλ, ενώ η Νταεγού δοκιμάζεται στην έδρα της Μπουσάν. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos