Στοίχημα στη Χειμερινή Ολυμπιάδα

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Μικρό χρονικό διάστημα απομένει μέχρι να ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022. Που φυσικά θα μας δώσουν ακόμη πιο πολλές ευκαιρίες για παμε στοιχημα. Είναι γεγονός πως τέτοια μεγάλα γεγονότα έχουν απήχηση μεταξύ των παικτών. Επομένως, για στοίχημα χειμερινή ολυμπιάδα είστε στο κατάλληλο σημείο για πληροφορίες.

Με χρονική διάρκεια περίπου δύο εβδομάδες, προσφέρονται για μια θέση στο δελτίο σας, καθώς διαθέτουν πληθώρα αθλημάτων. Ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός για να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση για ποντάρισμα στη διοργάνωση.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί 2022

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, ώστε να είστε προετοιμασμένοι πριν προχωρήσετε στις επιλογές σας για ποντάρισμα. Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι 24οι συνολικά και διεξαχθούν το διάστημα 4-20 Φεβρουαρίου 2020 στο Πεκίνο. Εκτός από την ίδια την πόλη, αγωνίσματα θα διεξαχθούν και στις περιοχές Σαοχαϊτουό και Ταϊτσιτσένγκ.

Πρόκειται, πάντως, για ένα μεγάλο «ραντεβού» σε διεθνές επίπεδο. Ασφαλώς όχι το σημαντικότερο του έτους, καθώς προς το τέλος του δεσπόζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ. Ωστόσο, δεν είναι ψέματα ότι το δέος των Ολυμπιακών Αγώνων πάντα μαγνητίζει τα βλέμματα. Και όπως είπαμε, μας δίνει την ευκαιρία να προσθέσουμε επιπλέον επιλογές στο παμε στοιχημα δελτιο μας.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Περιλαμβάνονται 15 αθλήματα στο σύνολο. Συγκεκριμένα, αυτά είναι 7 αθλήματα χιονιού (Αλπικό Σκι, Δίαθλο, Σκι Δρόμων Αντοχής, Ελεύθερο Σκι, Βόρειο Σύνθετο, Άλμα με σκι, Χιονοσανίδα), 5 αθλήματα πάγου (Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα, Πατινάζ ταχύτητας, Καλλιτεχνικό πατινάζ, Χόκεϊ επί πάγου, Κέρλινγκ), 3 αθλήματα ολίσθησης (Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον) και συνολικά 102 αγωνίσματα μεταλλίων. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ στα σπορ, που για τον παίκτη στοιχήματος σημαίνει και μεγαλύτερη ποικιλία για το ποντάρισμά του.

Αποδόσεις στη Χειμερινή Ολυμπιάδα

Οι αποδόσεις όπως σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις συνήθως ανοίγουν από νωρίς, τουλάχιστον στα πιο διαδεδομένα σπορ για στοίχημα χειμερινή ολυμπιάδα. Το κορυφαίο εξ αυτών είναι, όπως δείχνουν οι προτιμήσεις και στα προγνωστικά στοιχήματος, το χόκεϊ επί πάγου.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ποντάρετε σε αυτό. Η πιο δημοφιλής αγορά είναι αυτή για τη χώρα που θα πάρει το χρυσό. Ενδεικτικά, πριν την έναρξη της Χειμερινής Ολυμπιάδας 2018 οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν ως φαβορί τη Ρωσία με απόδοση 3.00. Από εκεί και πέρα, δεύτερο επικρατέστερο τον Καναδά με 3.50, τρίτη τη Σουηδία με 4.50 και τέταρτη τη Φινλανδία με 6.00.

Αντιστοίχως δημοφιλείς είναι σχεδόν όλες οι παραλλαγές του σκι. Τα πονταρίσματα εδώ πηγαίνουν κυρίως στο σπριντ σκυταλοδρομίας και το δίαθλο (συνδυασμός σκι ανωμάλου δρόμου και σκοποβολής).

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τι να προσέξουμε στο στοίχημα χειμερινή ολυμπιάδα

Όπως σε κάθε ποντάρισμα, έτσι και στα χειμερινά σπορ, οφείλουμε να ενημερωθούμε για τους αθλητές που συμμετέχουν. Δηλαδή για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και την κατάσταση τους.

Επίσης, καλό θα ήταν να διαβάσουμε όσο περισσότερο δυνατόν τους κανόνες διεξαγωγής ενός σπορ σε περίπτωση που τυγχάνει να μην τους γνωρίζουμε. Ίσως να μην είμαστε εξοικειωμένοι με κάποια αθλήματα και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές για στοίχημα χειμερινή ολυμπιάδα. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τους κανονισμούς προκειμένου να μην ποντάρουμε στα… τυφλά!

Φαβορί και παράδοση

Συγκεντρώσαμε ορισμένες πληροφορίες που ενδεχομένως να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο εύστοχες επιλογές στο στοιχημα. Μιλάμε φυσικά για τις χώρες που συνήθως είναι τα φαβορί και τις επιδόσεις τους.

Η Νορβηγία είναι η πιο επιτυχημένη χώρα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας συνολικά 368 μετάλλια σε 23 συμμετοχές (132 χρυσά). Δεύτερη πιο επιτυχημένη είναι οι ΗΠΑ με 305 μετάλλια (105 χρυσά) και τρίτη η Γερμανία με 240 μετάλλια (92 χρυσά).

Στους Ολυμπιακούς του 2018 την πρώτη θέση πήρε η Νορβηγία με 39 μετάλλια (14 χρυσά), δεύτερη η Γερμανία με 31 μετάλλια (14 χρυσά) και τρίτος ο Καναδάς με 29 μετάλλια (11 χρυσά). Το 2014 πρώτοι ήταν οι Νορβηγοί με 26 μετάλλια (11 χρυσά), δεύτερος ο Καναδάς με 25 μετάλλια (10 χρυσά) και τρίτες οι ΗΠΑ με 28 μετάλλια (9 χρυσά).

Αποκλεισμός Ρωσίας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Ρωσία προσφέρεται συχνά από τις Στοιχηματικές Εταιρίες ως νικήτρια στο χόκεϊ επί πάγου, αλλά και σε άλλα σπορ.

Ωστόσο, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΔΟΕ είχε αποφασίσει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018. Η ΔΟΕ είχε κάνει αποδεκτή την εισήγηση της WADA. Ο λόγος ήταν πως η ρωσική πλευρά δεν είχε συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Διεθνών Οργανισμών σχετικά με την εθνική της επιτροπή καταπολέμησης του ντόπινγκ. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, καθώς η χώρα και πάλι δεν επιτρέπεται να λάβει μέρος στη Χειμερινή Ολυμπιάδα 2022.

Επομένως, δώστε προσοχή σε τέτοια νέα, καθώς αυτό σημαίνει πως αλλάζει η λίστα και η σειρά των φαβορί, όπως και οι αποδόσεις τους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις χωρών που θα αποκλειστούν από τη διοργάνωση στην πορεία. Σε τέτοιες ανακατατάξεις είναι πιθανό να προκύψουν και value bets που αξίζει να αναζητήσετε.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Η Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελλάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ κάποιο μετάλλιο. Μάλιστα, μαζί με την Αργεντινή είναι οι χώρες με τις περισσότερες συμμετοχές, 19 συγκεκριμένα, και κανένα μετάλλιο. Επιτυχία θεωρείται αν κάποιος Έλληνας αθλητής συμπεριληφθεί στους 30 πρώτους του αγωνίσματος του.

Μπορεί η χώρα μας να μην έχει παράδοση στα χειμερινά σπορ, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σας πτοεί. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι άλλη υπόθεση και μπορείτε να έχετε επιτυχία και κέρδη από την ενασχόλησή σας. Αρκεί να κάνετε την απαραίτητη σε κάθε περίπτωση μελέτη και έπειτα θα είστε έτοιμοι για δράση και παιχνίδι.