+53

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 07 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Στοίχημα στη Χειμερινή Ολυμπιάδα

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το μεγάλο ραντεβού του Φεβρουαρίου
χειμερινη ολυμπιαδα στοιχημα

Ολοένα και πιο κοντά έρχονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν στο διάστημα 9-25 Φεβρουαρίου 2018 στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα σε Πιονγκτσάνγκ, Γκανγκνέουνγκ και Τζεονγκσέον. Πρόκειται για ένα μεγάλο «ραντεβού», ασφαλώς όχι το σημαντικότερο του έτους, καθώς το καλοκαίρι δεσπόζει το Παγκόσμο Κύπελλο ποδοσφαίρου (Ρωσία), ωστόσο δεν είναι ψέματα ότι το δέος των Ολυμπιακών Αγώνων πάντα μαγνητίζει τα βλέμματα. Περιλαμβάνουν 15 αθλήματα και συγκεκριμένα 7 αθλήματα χιονιού (Αλπικό Σκι, Δίαθλο, Σκι Δρόμων Αντοχής, Ελεύθερο Σκι, Βόρειο Σύνθετο, Άλμα με σκι, Χιονοσανίδα), 5 αθλήματα πάγου (Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα, Πατινάζ ταχύτητας, Καλλιτεχνικό πατινάζ, Χόκεϊ επί πάγου, Κέρλινγκ), 3 αθλήματα ολίσθησης (Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον) και συνολικά 102 αγωνίσματα μεταλλίων.

Αποδόσεις

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχουν «ανοίξει» οι αποδόσεις στα πιο διαδεδομένα σπορ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το κορυφαίο εξ αυτών είναι το χόκεϊ επί πάγου, όπου ο Stoiximan προσφέρει ως φαβορί τη Ρωσία με απόδοση 3.00, δεύτερο φαβορί είναι ο Καναδάς με 3.50, τρίτο η Σουηδία με 4.50 και τέταρτο η Φινλανδία με 6.00. Αντιστοίχως δημοφιλή είναι σχεδόν όλες οι παραλλαγές του σκι, με τον Stoiximan να έχει «ανοίξει» ήδη τα πονταρίσματα σε Σπριντ Σκυταλοδρομίας και το Δίαθλο (συνδυασμός σκι ανωμάλου δρόμου και σκοποβολής). Όπως σε κάθε ποντάρισμα, έτσι και στα χειμερινά σπορ, οφείλουμε να ενημερωθούμε για τους αθλητές που συμμετέχουν, τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και την κατάσταση τους. Επίσης, καλό θα ήταν να διαβάσουμε όσο περισσότερο δυνατόν τους κανόνες διεξαγωγής ενός σπορ σε περίπτωση που τυγχάνει να μην τους γνωρίζουμε, προκειμένου να μην ποντάρουμε στα… τυφλά!

Ιστορία και παράδοση

Η Νορβηγία είναι η πιο επιτυχημένη χώρα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας συνολικά 329 μετάλλια σε 22 συμμετοχές (118 χρυσά). Δεύτερη πιο επιτυχημένη είναι οι ΗΠΑ με 282 μετάλλια (96 χρυσά) και τρίτη η Γερμανία με 209 μετάλλια (78 χρυσά). Το 2014 πρώτοι ήταν οι Νορβηγοί με 26 μετάλλια (11 χρυσά), δεύτερος ο Καναδάς με 25 μετάλλια (10 χρυσά) και τρίτες οι ΗΠΑ με 28 μετάλλια (9 χρυσά). Στους Ολυμπιακούς του 2010 την πρώτη θέση πήρε ο Καναδάς με 26 μετάλλια (14 χρυσά), δεύτερη η Γερμανία με 30 μετάλλια (10 χρυσά) και τρίτες οι ΗΠΑ με 37 μετάλλια, αλλά 9 χρυσά, ενώ το 2006, πρώτη ήταν η Γερμανία με 29 μετάλλια (11 χρυσά), δεύτερες οι ΗΠΑ με 25 μετάλλια (9 χρυσά) και τρίτη η Αυστρία με 23 μετάλλια (9 χρυσά).

Αποκλεισμός Ρωσίας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Ρωσία προσφέρεται απ’ τις στοιχηματικές εταιρίες ως νικήτρια στο χόκεϊ επί πάγου, όπως και σε άλλα σπορ. Ωστόσο, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΔΟΕ ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018. Η ΔΟΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της WADA, καθώς η Ρωσική πλευρά δεν είχε συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Διεθνών Οργανισμών σχετικά με την εθνική της επιτροπή καταπολέμησης του ντόπινγκ. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελλάδα δεν έχει κατακτήσει ποτέ κάποιο μετάλλιο. Επιτυχία θεωρείται αν κάποιος Έλληνας αθλητής συμπεριληφθεί στους 30 πρώτους του αγωνίσματος του.

Διάβασε επίσης

Αναζητούμε το κίνητρο

Έχοντας πλέον μπει στον Απρίλιο, τα περισσότερα πρωταθλήματα οδεύουν προς το τέλος τους. Είναι προφανές ότι οι μεγάλες και...

Στοίχημα στο ακριβές σκορ

Προσεγγίζουμε τις αναμετρήσεις με γνώμονα τη μελέτη, τόσο αν ποντάρουμε στα καθιερωμένα στοιχήματα, όσο κι αν επιλέγουμε πιο ειδικές...
Κορυφαία εταιρία