Προγνωστικά Eurocup

Το Eurocup είναι η δεύτερη πιο σημαντική διασυλλογική διοργάνωση της εταιρίας Euroleague Basketball. Τελευταία, για χορηγικούς λόγους ονομάζεται 7DAYS EuroCup. Διεξήχθη πρώτη φορά τη σεζόν 2002-2003. Αρχικά, ήταν γνωστό ως ULEB Cup. Δεν έχει την αίγλη της Ευρωλίγκας, αλλά απασχολεί πολύ το μπασκετικό κοινό. Τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr περιλαμβάνουν συνέχεια προτάσεις για το Γιούροκαπ. Οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα προσφέρουν πάρα πολλές αγορές για τα ματς της εν λόγω διοργάνωσης.

Eurocup – Σύστημα διεξαγωγής

Με το παρόν φορμάτ, στο Eurocup συμμετέχουν 20 ομάδες. Αυτές προκρίνονται στη διοργάνωση μέσω των θέσεων που καταλαμβάνουν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Χωρίζονται λοιπόν, σε δύο ομίλους των δέκα ομάδων.

Οι πρώτες οκτώ ομάδες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων, προκρίνονται στην επόμενη φάση. Εδώ, γίνονται αγώνες νοκ-άουτ. Τα ζευγάρια της φάσης των 16 προκύπτουν από τη διασταύρωση των δύο ομίλων. Οι θέσεις που παίζουν μεταξύ τους είναι οι εξής:

  • 1-8
  • 2-7
  • 3-6
  • 4-5

Οι αγώνες είναι μονοί. Γίνονται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε πιο ψηλά στη regular season.

Οι νικητές των αγώνων της φάσης των 16 προκρίνονται στα προημιτελικά. Και εδώ, οι αγώνες είναι μονοί νοκ-άουτ.

Στα ημιτελικά λοιπόν, παίζουν οι ομάδες που κέρδισαν στα μονά ματς της φάσης των 8. Ξανά, τα παιχνίδια είναι μονά. Αυτό ισχύει σε όλες τις φάσεις από τους 16 και μετά. Έτσι, προκύπτει ο μεγάλος τελικός!

Συχνά, ελληνικές ομάδες δίνουν το “παρών” στο θεσμό. Συνεπώς, τα προγνωσικά μπάσκετ Eurocup αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φίλους του αθλήματος!

👉 Δες εδώ τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα με στοιχήματα Eurocup!

Τα Προγνωστικά Eurocup στο Betarades.gr

Τι θα βρείτε στο Betarades.gr στην ενότητα Eurocup Προγνωστικά; Οι πιο… ψαγμένοι, εκτός από την Ευρωλίγκα, ασχολούνται και με αυτή τη διοργάνωση στο στοίχημα. Στα Γιούροκαπ Προγνωστικά του Betarades.gr θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τις ημέρες των αγώνων, θα δείτε τις προτάσεις του μπασκετικού tipster για το Eurocup. Εδώ, υπάρχουν αποκλειστικά τα σημεία για τον συγκεκριμένο θεσμό. Από τη φάση των ομίλων, μέχρι και τον τελικό! Δεν υπάρχουν… κενά στο ανέβασμα των προγνωστικών. Αντιθέτως, κάθε εβδομάδα εντοπίζετε τα tips που αναζητάτε. Μόλις τα εξετάσετε, μπορείτε φυσικά να περάσετε και από τα Προγνωστικά Euroleague για ακόμα περισσότερες προτάσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος Μπάσκετ Eurocup: Ο πίνακας

Όπως σε κάθε κατηγορία προγνωστικών του Betarades.gr, έτσι και στα Προγνωστικά Eurocup υπάρχει ο αγαπημένος σας πίνακας. Πάνω-πάνω, βλέπετε τα ενεργά tips. Δηλαδή τις προτάσεις που αφορούν επόμενους αγώνες, που δεν έχουν γίνει. Διακρίνετε τον τίτλο του ματς, τη διοργάνωση (Eurocup) και δεξιά την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του ματς. Φαίνονται φυσικά, το ενδεικτικό ποντάρισμα, το προγνωστικό, η απόδοση και η στοιχηματική εταιρία στην οποία εντοπίζεται το σημείο. Από κάτω, σε λίγες σειρές αναγράφεται η αιτιολόγηση της πρότασης. Υπάρχει και το κουμπί “Διαβάστε την ανάλυση” για να μεταβείτε στο κείμενο της ημέρας. Εκεί, ο tipster αναλύει όλα τα σημερινά ματς, με απουσίες, φόρμα ομάδων, ειδήσεις και στοιχηματική εκτίμηση. Όταν το ματς τελειώνει, προστίθεται και το αποτέλεσμα στο σχετικό πεδίο.

Επειδή πολλά σημεία αφορούν αγορές χάντικαπ, είναι χρήσιμο να μάθεις τι είναι το χάντικαπ μπάσκετ στο στοίχημα πριν τσεκάρεις τα προγνωστικά!

Στα κλειστά προγνωστικά, που έχουν ολοκληρωθεί, βλέπετε με πράσινο τα κερδισμένα, και με κόκκινο τα χαμένα.

Ανάμεσα στα ενεργά και μη tips, υπάρχει ένας άλλος πίνακας. Εκεί γίνεται το… ταμείο των προτάσεων. Διακρίνετε πόσα είναι τα συνολικά προγνωστικά στοιχήματος στη διοργάνωση, πόσα τα κερδισμένα, πόσα τα χαμένα. Υπάρχει το νούμερο με τις συνολικές μονάδες πονταρίσματος, αλλά και με τις μονάδες επιστροφής. Έτσι, βγαίνει το ισοζύγιο, κατά πόσο είναι θετικό ή αρνητικό. Στο Κέρδος (ROI) είναι φανερό το ακριβές νούμερο που κρίνει την επιτυχία ή την αποτυχία της στήλης.

Μάλιστα, έχετε και το γράφημα που δείχνει τις επιδόσεις της στήλης κάθε μέρα ξεχωριστά! Διαλέγετε τον μήνα που θέλετε και βλέπετε το ταμείο των ημερών.

Κάτω από το τελευταίο κλειστό προγνωστικό της σελίδας, υπάρχει το κουμπί για Ιστορικό Προγνωστικών. Το πατάτε, και βλέπετε και τις προηγούμενες προτάσεις. Ακριβώς μετά, είναι ο πίνακας με το Top-10 Πρωταθλημάτων σε όλο το Betarades.gr, όσον αφορά το ποσοστό επιτυχίας στα προγνωστικά. Και σε αυτόν τον πίνακα, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα νούμερα για να καταλάβετε σε ποιά διοργάνωση οι tipsters του Betarades.gr είναι πιο “καυτοί”, μέσα στο έτος που αναγράφεται.

👉 Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για στοίχημα Eurocup!

Πότε «ανεβαίνουν» τα σημεία

Την προηγούμενη από τη μέρα του αγώνα, και συγκεκριμένα το βράδυ, ανεβαίνουν στο Betarades.gr τα προγνωστικά για στοίχημα στο ματς. Αν φυσικά ο tipster έχει κάτι για το παιχνίδι. Έτσι, έχετε το χρόνο να μελετήσετε την πρόταση, να την αξιολογήσετε και να αποφασίσετε αν θα την ακολουθήσετε. Αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες. Σκοπός της ομάδας του Betarades είναι να υπάρχουν έγκαιρα στη διάθεσή σας όλα τα προγνωστικά Eurocup.