Κουπόνι Τρίτης (15/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Τρομερά ενδιαφέρον το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (15/09), με τους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League φυσικά να κλέβουν τις εντυπώσεις. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα

Ο ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για το αποψινό παιχνίδι, ξέρει πως αν ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Μπενφίκα, θα ανοίξει -σε ο δρόμος για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βγάζει τρομερή ενέργεια στην επίθεση, περιμένουμε να ταλαιπωρήσει την άμυνα της Μπενφίκα και να αποδειχθεί σκληρό καρύδι στη μάχη της πρόκρισης. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Ντιναμό Κιέβου – Αλκμάαρ

Ντιναμό Κιέβου είναι πιο έμπειρη σε αυτό το επίπεδο από την Αλκμάαρ, παίζει εντός έδρας και βρίσκεται σε καλύτερη ετοιμότητα από την ολλανδική ομάδα, αφού πρόλαβε να δώσει τρία παιχνίδια στην Ουκρανία. Ωστόσο, η Αλκμάαρ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, κόντραρε την περασμένη σεζόν τον Άγιαξ στη μάχη της κορυφής και το σημαντικό είναι ότι κράτησε τον περσινό της κορμό. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονπελιέ – Λυών

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Ligue 1, με τη Μονπελιέ να έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νις και θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί. Δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μπορντό η Λυών, που έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική και αναζητά αντίδραση στο σημερινό ματς. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Με ψυχολογία η Αλμέρε Σίτι

Δύο αναμετρήσεις της Β’ Ολλανδίας περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Για την 3η αγωνιστική, η Αλμέρε Σίτι υποδέχεται την Ος, ενώ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική η Φόλενταμ φιλοξενεί τη Ναϊμέγκεν. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Σε καλή κατάσταση η Έστερ

Με το παιχνίδι της Έστερ κόντρα στην Τρέλεμποργκ ξεκινάει η 18η αγωνιστική στη Β’ Σουηδίας. Η Έστερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έδειξε χαρακτήρα στο προηγούμενο και απέφυγε την ήττα από την Ακρόπολις, επιστρέφει στην έδρα της και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην προβληματική εσχάτως Τρέλεμποργκ. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Το Λιμπερταδόρες επιστρέφει

Μετά από αρκετό καιρό, το Κόπα Λιμπερταδόρες επιστρέφει και πάλι στη δράση. Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων και αυτές είναι οι Κόλο Κόλο – Πενιαρόλ (01:15), Χόρχε Βίλστερμαν – Ατλέτικο Παραναένσε (01:15), Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ – Λίγκα ντε Κίτο (03:30) και Σάντος – Κλαμπ Ολίμπια (03:30). (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Κρίσιμη μάχη στο “La Portada de La Serena”

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χιλής. Η ουραγός Λα Σερένα υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν από την οποία απέχει τρεις βαθμούς, ενώ δύσκολο έργο θα έχει η Κοκίμπο στην έδρα της Κούρικο Ουνίδο. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)