Κουπόνι Δευτέρας (07/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Για σήμερα Δεύτερα (07/09), στο κουπόνι πάμε στοίχημα συνεχίζεται η δράση σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ολλανδία – Ιταλία

Πρόκειται για την σπουδαιότερη αναμέτρηση της βραδιάς στο Nations League. Η Ολλανδία υποδέχεται την Ιταλία έχοντας αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση κατάκτησης της πρωτιάς στον 1ο όμιλο της League A. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βοσνία – Πολωνία

Η Πολωνία προβλημάτισε στην αναμέτρηση με την Ολλανδία, την ώρα που η Βοσνία απέσπασε τον βαθμό κόντρα στην Ιταλία στο “Artemio Franchi”. Απόψε διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League A. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Τσεχία – Σκωτία

Με 23 νέους παίκτες και προπονητικό τιμ θα παραταχθεί κόντρα στη Σκωτία η Τσεχία, μετά το θέμα που προέκυψε λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Αυστρία – Ρουμανία

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Νορβηγίας η Αυστρία, παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία ματς και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κόντρα στη Ρουμανία που προβλημάτισε με την εικόνα της κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Καζακστάν – Λευκορωσία

Το Καζακστάν δεν έκανε καμία σούπερ εμφάνιση την Παρασκευή κόντρα στη Λιθουανία, η Λευκορωσία ήταν κακή κόντρα στην Αλβανία και θα αναζητήσει αντίδραση. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, η λογική λέει ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Αλβανία – Λιθουανία

Η Αλβανία μπήκε δυνατά στο Nations League, θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένα φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην αδύναμη Λιθουανία, στοχεύει στην πρώτη θέση και περιμένουμε να κάνει το 2Χ2 στον όμιλο. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι κορυφής στη Superettan

Με το παιχνίδι της Χάλμσταντ κόντρα στη Ντέγκερφορς ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική στη Β’ Σουηδίας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη βδομάδα, αυτή τη φορά στην έδρα της πρώτης, με την Χάλμσταντ να περνάει νικηφόρα με 2-0. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, δύσκολο για στοιχηματισμό, ίσως αμφότερες ικανοποιηθούν με τον πόντο στο φινάλε. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos