Κουπόνι Δευτέρας (10/08): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Tο κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (10/08) έχει πολύ δυνατά ματς. Φυσικά, ξεχωρίζουν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις για το Europa League! Όμως, η δράση δεν μένει εκεί και επεκτείνεται και σε άλλα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη

Ακόμη πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Κοπεγχάγη. Νοκ άουτ παιχνίδι για τους “8” της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Τουν – Βαντούζ

Μια ανάσα από τον υποβιβασμό η Τουν μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς από τη Βαντούζ για τα μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Super League Ελβετίας. Έρχεται στον σημερινό “τελικό” με μοναδικό στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, κόντρα στη Βαντούζ που έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Πρώτη μάχη για παραμονή

Πεσκάρα και Περούτζια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο “Adriatico-Giovanni Cornacchia” στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι άουτ παραμονής της Σέριε Β. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Όλα ανοιχτά στη “Vivacom Arena”

Την Μπερόε υποδέχεται στην “Vivacom Arena” η Λέφσκι Σόφιας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Βουλγαρίας. Στις 3/4 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτή η Μπερόε πανηγύρισε τη νίκη. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)