Κουπόνι Τρίτης (02/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αρκετές οι αναμετρήσεις που βρίσκονται στο σημερινό (02/06) κουπόνι πάμε στοίχημα. Δράση έχουμε σε Γερμανία, Αυστρία, Δανία, Τσεχία, Πολωνία και Σερβία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στο Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Δύσκολη έξοδος για Ίνγκολσταντ

Στην έδρα της 2ης Ουντερχάκινγκ δοκιμάζεται η Ίνγκολσταντ στο πλαίσιο της εμβόλιμης 29ης αγωνιστικής της 3. Λίγκα. Την Μανχάιμ υποδέχεται η Χάνσα Ρόστοκ, ενώ η Μέπεν ταξιδεύει στην έδρα της Ουέρντινγκεν. Εξαιρετικά σημαντική χαρακτηρίζεται η μάχη της Βικτόρια Κολωνίας με την Τσβίκαου, οι οποίες παλεύουν για παραμονή. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα επανέναρξης στην Αυστρία

Στη δράση επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη διακοπή το πρωτάθλημα της Αυστρίας, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο των πλέι άουτ. Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Αούστρια που θέλει να καταλάβει την 1η θέση και υποδέχεται την Αντμίρα. Την ουραγό Σεντ Πόλτεν φιλοξενεί η Βάτενς, ενώ η Άλταχ δοκιμάζεται στην έδρα της Μάτερσμπουργκ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Ψάχνει εκδίκηση η Μπρόντμπι

Με το παιχνίδι της Μπρόντμπι κόντρα στη Σοντερίσκε ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στην Α’ Δανίας. Η Μπρόντμπι θέλει να κλειδώσει από σήμερα τη συμμετοχή της στην εξάδα, έχει στόχο να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Σοντερίσκε. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν και εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και την ήττα στο πρώτο γύρο. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Η ευκαιρία της Σλάβια Πράγας

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας, με το ντέρμπι Γιάμπλονετς – Λίμπερετς να ξεχωρίζει. Στην έδρα της ουραγού Πρίμπραμ δοκιμάζεται η Σλάβια Πράγας που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ η Μπόλεσλαβ φιλοξενεί τη Ζλιν. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Τα… θέλει όλα ο Ερυθρός Αστέρας

Με το παιχνίδι της Ίντιγια κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ξεκινάει η φάση των “8” του Κυπέλλου Σερβίας. Το παιχνίδι για τους γηπεδούχους αποτελεί πρόκληση, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στοχεύει και σε αυτή του Κυπέλλου. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Αδικούν οι αποδόσεις την Ταλίνα Κάλεφ

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Α’ Εσθονίας. Η Ταλίνα Κάλεφ υποδέχεται τη Λίζιον, ενώ η Τάρτου Ταμέκα φιλοξενεί την Κουρεσάαρε. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σύμμαχο την παράδοση η Στρέιμουρ

Θετικές αναμνήσεις έχει η Στρέιμουρ στην έδρα της Φουγκλαφιορντούρ τα τελευταία χρόνια, η μεταξύ τους μάχη ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νησιών Φερόε. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos