4 αλήθειες για το στοίχημα!

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Στο σημερινό μας άρθρο θα παραθέσουμε 4 αλήθειες για το στοίχημα, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητες. Κάποιοι μπορούν να τις αμφισβητήσουν ή να μην τις πιστεύουν, όμως αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

  • Η πλειοψηφία των παικτών στοιχήματος χάνει
  • Οι στοιχηματικές είναι πολύ έξυπνες
  • Το value betting δουλεύει
  • Οι έξυπνοι παίκτες είναι κερδισμένοι

Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των παραπάνω δηλώσεων.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πλειοψηφία των παικτών στοιχήματος χάνει

Αυτό είναι ευρέως γνωστό ως πραγματικότητα, οπότε δεν υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν. Είναι 100% αλήθεια ότι οι περισσότεροι που παίζουν στοίχημα χάνουν. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνουν κάθε ποντάρισμα που κάνουν. Σημαίνει ότι δεν κερδίζουν αρκετά πονταρίσματα για να αναπληρώσουν αυτά που έχουν χάσει. Οπότε ο συνολικός λογαριασμός βγαίνει μείον.

Συμπεριλαμβάνουμε αυτή την αλήθεια διότι υπογραμμίζει τη δυσκολία του να βγάζει κέρδος κάποιος από το στοίχημα. Δεν μπορεί απλά κάποιος να μάθει μερικές απλές στρατηγικές και ξαφνικά να αρχίσει να μαζεύει κέρδη. Η επιτυχία στο στοίχημα δεν έρχεται εύκολα. Χρειάζεται προετοιμασία και σκληρή δουλειά για να αποδειχθεί το στοίχημα επωφελές.

Οι περισσότεροι που ποντάρουν στο ποδόσφαιρο δεν είναι προετοιμασμένοι να προσπαθήσουν αρκετά. Η πλειοψηφία τους είναι αυτοί που λέμε “ψυχαγωγικοί” παίκτες. Παίζουν στοίχημα μόνο για να κάνουν τα ματς που παρακολουθούν πιο διασκεδαστικά. Πολλοί από αυτούς είναι γνώστες του αθλήματος και κερδίζουν ικανοποιητικό αριθμό δελτίων για να είναι χαρούμενοι. Δεν τους πειράζει που στην τελική το ταμείο είναι μείον, επειδή παίζουν ως χόμπι. Είναι κάτι απόλυτα κατανοητό και όλοι μας το έχουμε κάνει κατά διαστήματα.

Επειδή η πλειοψηφία των παικτών χάνει, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους

Οι στοιχηματικές είναι πολύ έξυπνες

Οι στοιχηματικές έχουν ένα έμφυτο πλεονέκτημα απέναντι στους παίκτες. Αυτές είναι που επιλέγουν τις αποδόσεις και τις αγορές. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν την προμήθειά τους (γκανιότα) σε κάθε στοίχημα που παίζεται και με αυτό τον τρόπο έχουν κέρδη. Το πως όμως δημιουργούν τις αποδόσεις και τις αγορές είναι πολύ σημαντικό.

Οι στοιχηματικές δεν είναι τυχερές. Δεν αρκεί μόνο η γκανιότα. Είναι πολύ έξυπνες και απαρτίζονται από πολύ έμπειρους ανθρώπους. Προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα προσφέρουν λάθος αποδόσεις και γι αυτό είναι δύσκολο να τις κερδίσει κανείς.

Ωστόσο πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν είναι και αλάνθαστες. Είναι ικανές να κάνουν λάθος εκτιμήσεις και να προσφέρουν λάθος αποδόσεις. Όταν συμβαίνει αυτό ο παίκτης πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες.

Το value betting δουλεύει

Κάποιοι παίκτες δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στη στοιχηματική αξία. Είναι δικαίωμά τους, αλλά κάνουν λάθος. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η αξία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του στοιχήματος. Ο εντοπισμός της αξίας σε αποδόσεις και αγορές δουλεύει και αυτό είναι πραγματικότητα.

Αν κάποιος μπορεί να παίζει με συνέπεια σε αγώνες με αξία, τότε σίγουρα θα βγει κερδισμένος.

Προφανώς η συνέπεια στο στοίχημα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Όσοι είναι γνώστες αυτής της ιδέας καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις αξία σε σταθερή βάση. Όμως αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο κάθε παίκτης αν θέλει να είναι πετυχημένος στο στοίχημα.

Οι έξυπνοι παίκτες είναι κερδισμένοι

Όπως προαναφέραμε, είναι δύσκολο να βγει κανείς κερδισμένος από το στοίχημα σε βάθος χρόνου. Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν ότι δεν είναι δυνατό να βγεις κερδισμένος από το στοίχημα. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως είναι απόλυτα πεπεισμένοι για αυτή τους την αντίληψη. Κάνουν λάθος όμως.

Υπάρχουν και κερδισμένοι από το στοίχημα και αυτό μπορεί να αποδειχθεί με παραδείγματα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν καταφέρει να βγουν πολύ ωφελημένοι.

Τι τους κάνει να ξεχωρίζουν από την πλειοψηφία; Είναι έξυπνοι και προσπαθούν σκληρά.

Δεν πρέπει να είναι κανείς διάνοια για να μπει σε αυτό το κομμάτι των κερδισμένων. Πρέπει να είναι έξυπνος και κυρίως να παίζει έξυπνα. Πρέπει να ενημερώνεται διαρκώς και να ψάχνει για στρατηγικές που του ταιριάζουν. Επιπλέον, χρειάζεται έντονη προσπάθεια για να βρει κανείς τον έξυπνο τρόπο πονταρίσματος.

Όποιος επενδύσει χρόνο και προσπαθήσει αρκετά μπορεί να αποδειχθεί πετυχημένος παίκτης στοιχήματος.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική