Τι είναι το Draw No Bet!

Ανανεώθηκε:
Θεωρία Στοιχήματος

Πολλές είναι οι φορές που σε συνομιλία δύο οπαδών αντιπάλων ομάδων θα ακούσατε την εξής κουβέντα. “Πάμε στοίχημα, εγώ θα πάρω το διπλό, εσύ τον άσσο. Αν βγει Χ δεν κερδίζει κανείς”. Έχετε σκεφτεί ποτέ αν μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τις στοιχηματικές εταιρίες; Κι όμως, γίνεται!

Την επιλογή αυτή σας δίνει το Draw No Bet. Μια αγορά που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλείς στους παίκτες τα τελευταία χρόνια.

Με απλά λόγια, σε αυτή μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα. Όπως λέει και ο τίτλος της σε μετάφραση, αν έρθει ισοπαλία δεν υπάρχει στοίχημα. Σε περίπτωση λοιπόν που το παιχνίδι λήξει “Χ”, παίρνετε πίσω τα λεφτά που ποντάρατε. Πρόκειται για τρόπο στοιχηματισμού που έχει πολλούς φανατικούς φίλους.

Η επιλογή Draw No Bet είναι διαθέσιμη στους αγώνες ποδοσφαίρου στην βετ365

Παράδειγμα DNB

Για παράδειγμα, έστω ότι ο Ολυμπιακός είναι να παίξει στην έδρα του Παναιτωλικού με απουσίες και μεσοβδόμαδα είχε ευρωπαϊκό αγώνα. Εσείς ενθουσιασμένοι πιστεύετε ότι “θα σπάσει το διπλό” και δίνετε πολλές πιθανότητες στον άσσο. Καθώς είναι ελκυστικό το 5.00 της νίκης του Παναιτωλικού, βάζετε το ποντάρισμά σας εκεί. Τελικά, το ματς έρχεται 0-0, το διπλό όντως σπάει και παρόλο που είχατε σωστή έμπνευση στο στοιχημα ποδοσφαιρο, βγήκατε χαμένοι!

Τα χρήματά σας θα τα παίρνατε πίσω απλά παίζοντας το ποσό που ποντάρατε στον άσσο διά την απόδοση της ισοπαλίας, και αν τα στοιχηματίζατε στην ισοπαλία. Έστω ότι παίξατε για παράδειγμα 20 ευρώ στον Παναιτωλικό και η ισοπαλία είχε απόδοση 3.30. Έπρεπε να παίξετε 20 / 3.3 = 6 ευρώ στην ισοπαλία και τα υπόλοιπα 14 στον άσσο.

Αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού είναι ευρέως διαδεδομένος στο διαδίκτυο, με την ονομασία Draw No Bet (Ισοπαλία Όχι Στοίχημα στα ελληνικά). Οι αποδόσεις είναι υπολογισμένες όπως ακριβώς εξηγήσαμε μόλις. Δηλαδή, ώστε από αυτές να κρατάνε οι ιστοσελίδες τα χρήματα που εσείς θα ποντάρατε στο “Χ” για κάλυψη.

Για παράδειγμα, αντί να τοποθετήσετε τα δύο στοιχήματα ξεχωριστά (14 ευρώ στον άσσο με 5.00 απόδοση και 6 ευρώ στο “Χ” με 3.30), ο bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ένα ενιαίο. Το συγκεκριμένο στοίχημα με καθορισμένη απόδοση, στην προκειμένη περίπτωση 3.50 το άσσο Draw No Bet (1 DNB). Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, μιας και 14×5=70=20×3.50.

Αν δεν καταλάβατε κάτι ή θέλετε περαιτέρω βοήθεια, η ομάδα του site είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του live chat (θα το βρείτε στα δεξιά της ιστοσελίδας, όπως και πάνω πάνω κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη κατηγορία). Ή εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μήνυμα είτε μέσω e-mail στο support@betarades.gr είτε στη σελίδα μας στο Facebook.


👉 Τσέκαρε τις αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα:

🔹 Stoiximan
🔹 Bet365
🔹 Bwin
🔹 Betshop
🔹 Betsson
🔹 Interwetten
🔹 Winmasters
🔹 Fonbet gr
🔹 Netbet gr
🔹 Pamestoixima
🔹 Sportingbet
🔹 Vistabet