Ο τρόπος στοιχηματισμού σε διοργανώσεις κυπέλλων

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Συμβαίνει συχνά οι προπονητές ομάδων ποδοσφαίρου να μη δίνουν το μεγαλύτερο βάρος στις διοργανώσεις κυπέλλων. Ο λόγος είναι συνήθως για να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων πρωταθλήματος. Τα κύπελλα ίσως να μην ενδιαφέρουν και ορισμένους που ασχολούνται με το στοίχημα

Αν κάνετε κάτι τέτοιο, αξίζει να αναθεωρήσετε γιατί μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Στο άρθρο αυτό θα σας εξηγήσουμε με απλά λόγια το γιατί και το πώς.

Το κύπελλο Ελλάδας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιατί να ποντάρετε σε κύπελλα

Εν μέρει, οι προπονητές μπορούν να συγχωρεθούν για το γεγονός ότι στρέφουν την προσοχή τους ολοκληρωτικά στο πρωτάθλημα. Και δεν δίνουν, δηλαδή, την ίδια βαρύτητα σε διοργανώσεις όπως το Κύπελλο Ελλάδας, το Copa del Rey, το Coppa Italia, το FA Cup κλπ. Ωστόσο, οι παίκτες του στοιχήματος δεν πρέπει να κάνουν αυτό το λάθος.

Στα κύπελλα, υπάρχει η ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις αποδόσεις που έχουν εκτιμηθεί λάθος από τους bookmakers. Επειδή πρόκειται για τελείως διαφορετική διοργάνωση, που δεν έχει και αγώνες back to back, τα λάθη από τους μπουκ δεν είναι και σπάνια. Τα δεδομένα είναι άλλα και φυσικά με βάση και τους στόχους τους οι ομάδες ίσως και να αλλάξουν τελείως πρόσωπο.

Αυτό είναι κάτι που συμφέρει απόλυτα την πλευρά του παίκτη. Αν κάνετε την έρευνά σας σωστά, υπάρχει περίπτωση να ανακαλύψετε “τσιμπημένες” αποδόσεις που προσφέρονται για πονταρισμα. Είναι τα λεγόμενα value bets, δηλαδή στα ελληνικά τα στοιχήματα με αξία. Με απλά λόγια, σε απόδοση πιο μεγάλη από αυτή που θα περίμενε κάποιος κανονικά. Άρα, δίνουν τη δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Επομένως, την επόμενη φορά που το αγαπημένο σας πρωτάθλημα θα σταματήσει εξαιτίας αναμετρήσεων κυπέλλου, λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω και μη φοβηθείτε να στοιχηματίσετε με αυτοπεποίθηση.

1. Κατανοήστε τους κανόνες και τη μορφή της διοργάνωσης

Είναι πολύ σημαντικό, πριν στοιχηματίσουμε, να γνωρίζουμε τον τρόπο που οι ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση. Υπάρχει η πιθανότητα τα παιχνίδια να είναι νοκ-άουτ, ώστε μια και μοναδική απώλεια να στοιχίζει στους συλλόγους. Επίσης, μπορεί τα ματς να είναι διπλά, και να υπάρχει επαναληπτικός του πρώτου αγώνα. Σημαντική είναι και η παράμετρος του εκτός έδρας γκολ, που δίνει προβάδισμα στην ομάδα που το πετυχαίνει.

Όλα τα παραπάνω, επηρεάζουν φυσικά τον τρόπο με τον οποίο οι προπονητές προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Αυτά θα ορίσουν την τακτική που ακολουθούν στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα, είναι πιθανό μια αδύναμη ομάδα να αρκείται στην ισοπαλία στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι. Έτσι, να μη τα δώσει όλα για τη νίκη, παίζοντας ιδιαίτερα αμυντικά, ώστε να παλέψει για την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα της.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι οφείλετε να προσέξετε όλους τους κανονισμούς του θεσμού πριν παίξετε στοίχημα. Είναι απαραίτητο να κάνετε αυτή τη γνώση σας πλεονέκτημα για το «διάβασμα» των παιχνιδιών.

Βρες κάθε μέρα δυνατά προγνωστικά στο Betarades.gr!

2. Δείτε τους στόχους της ομάδας πριν ποντάρετε

Είναι λογικό, εφόσον οι σύλλογοι έχουν πολλά ματς για διαφορετικές διοργανώσεις, οι προπονητές να βάζουν προτεραιότητες. Κάποιοι λοιπόν, αποφασίζουν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο. Για παράδειγμα, ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, σπάνια δίνουν σημασία σε αγώνες κυπέλλου. Αντίθετα, υπάρχουν προπονητές που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο κύπελλο. Τόσο λόγω πρεστίζ, όσο και γιατί συχνά οι φιναλίστ κυπέλλου παίρνουν εισιτήριο για ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μπορείτε να ακούτε συνεντεύξεις προπονητών και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας. Για το πόσο υπολογίζουν τους θεσμούς των κυπέλλων, και τι βλέψεις έχουν σε αυτούς. Οι συγκεκριμένοι παράγοντες παίζουν ρόλο στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής. Δηλαδή στο αν θα έχει βασικούς ποδοσφαιριστές, μέρος αυτών, ή κανέναν!

Μέρος αυτού, αποτελούν και οι μεταγραφές και οι δανεισμοί του Ιανουαρίου. Μάθετε για το τι ισχύει στις εν λόγω κινήσεις, όσον αφορά τη διοργάνωση που σας ενδιαφέρει, καθώς αλλάζει η σύνθεση των ομάδων. Γνωρίζοντας όλες αυτές τις πληροφορίες, μεταβάλετε ανάλογα και την κρίση σας για την έκβαση του αγώνα.

3. Στοίχημα προσφορές*

Όπως κάθε φορά που στοιχηματίζετε, έτσι και τώρα, είναι απαραίτητο να εντοπίζετε την εταιρία που σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τις επιλογές σας. Υπάρχει, γενικά, μεγαλύτερη δυσκολία να προβλέψει κανείς την έκβαση ενός αγώνα κυπέλλου, για τους λόγους που αναφέραμε. Έτσι, οι πάροχοι συνήθως να παίρνουν πιο υψηλή προμήθεια από ό,τι σε ένα αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος.

Ακόμη, η εταιρία που συνηθίζετε να παίζετε, μπορεί να έχει καλές αποδόσεις για το πρωτάθλημα αλλά όχι τις καλύτερες και για τα παιχνίδια του κυπέλλου. Πρέπει λοιπόν να κάνετε την έρευνά σας. Είναι αναγκαίο να επιλέξετε με προσοχή τον πάροχο για το ποντάρισμά σας σε αγώνα κυπέλλου.

Επιπλέον, είναι καλό να μαθαίνετε τις προσφορές* των εταιριών ειδικά για τις αναμετρήσεις κυπέλλων. Υπάρχει η πιθανότητα κάνετε εγγραφή σε πάροχο για να επωφεληθείτε μιας προσφοράς σε τελικό κυπέλλου. Οπότε, μην επαναπαύεστε και αναζητήστε κάθε ευκαιρία.

Το κύπελλο Ιταλίας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα στο κύπελλο

Αν ασχοληθείτε σοβαρά με τους θεσμούς των κυπέλλων, μπορείτε να βρείτε τις ευκαιρίες που ζητάτε. Λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τις παραμέτρους που αναφέρθηκαν παραπάνω, και αφού είστε σίγουροι, προχωρήστε στις επιλογές σας.

Τα κύπελλα και οι σχετικές διοργανώσεις, όπως διαπιστώσαμε, κακώς υποτιμούνται από ορισμένους παίκτες στο στοίχημα. Αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα, μπορείτε να έχετε περισσότερες επιλογές αλλά και πιθανότητες επιτυχία!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις