Κουπόνι Πέμπτης (13/02): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αναμετρήσεις στα πλαίσια κυπέλλων στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα (13/02), από Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και Τουρκία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε στον Stoiximan.

Όλα “ανοιχτά” στο Περιστέρι

Με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Άρης (19:00) συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ματς της περασμένης εβδομάδας, εκεί οι Θεσσαλονικείς έχασαν πέναλτι με τον Μπρούνο Γκάμα. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώτο λόγο η Σοσιεδάδ

Σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, με τη Σοσιεδάδ να υποδέχεται την ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, Μιραντές, η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία και έχει ήδη αποκλείσει τρεις ομάδες της Πριμέρα (Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ). (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Με την παράδοση η Γιουβέντους

Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται Μίλαν και Γιουβέντους στο μεταξύ τους ντέρμπι, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Μεγάλος στόχος το Κύπελλο για τη Φέγενορντ

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς υποδέχεται την Ουτρέχτη, ενώ η Χέρενφεν φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Φέγενορντ. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

“Μάχη” εξάδας στην Αμβέρσα

Η Άντβερπ φιλοξενεί τη Γκενκ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Jupiler League με στόχο να πλησιάσει εκ νέου στη δεύτερη θέση. Από την άλλη η Γκενκ θέλει να εδραιωθεί στην εξάδα και να αποσπαστεί από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πολλά γκολ παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια, μετρούν 8/10 over 3.5 γκολ τελευταία. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιδρά σωστά η Σίβασπορ

Αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας, με την Τραμπζονσπόρ να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 5-0 του πρώτου ματς κόντρα στην Ερζουρούμσπορ. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στην Αττάλεια, Σίβασπορ και Αντάλιασπορ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η Σίβασπορ έχει ανάγκη τη νίκη μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, κόντρα στηνΑντάλιασπορ που έχει ρίξει το βάρος της στην παραμονή στη Super Lig. (Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Kouponi stoiximatos