Κουπόνι Σαββάτου (11/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Στο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (11/01) υπάρχουν πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Φυσικά, η ελληνική Σούπερ Λιγκ έχει δράση, ενώ η προσοχή στρέφεται και στα μεγάλα πρωταθλήματ του εξωτερικού. Οι επιλογές για το στοίχημα λοιπόν, ποικίλουν. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στη Novibet και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Σε σούπερ φόρμα ο Άρης

Με τρία ματς ξεκινά σήμερα η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Ξεχωρίζει το ματς Λάρισα – Άρης, εκεί που οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα απ’ τις διαδοχικές νίκες και καλές εμφανίσεις. Με πολλά προβλήματα ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Βόλος υποδέχεται την Ξάνθη. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Ελλιπής στο ντέρμπι η Τότεναμ

Εφτά ματς σήμερα στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Τότεναμ – Λίβερπουλ, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς τους Κέιν και Σισοκό. Χωρίς σοβαρές απουσίες η Λίβερπουλ. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Build A Bet μόνο με ένα κλικ
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα φώτα στο Μπορντό

Έξι ματς στο πρόγραμμα της Α’ Γαλλίας για την 20η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπορντό – Λυών, με τους γηπεδούχους να έρχονται απειλητικά κόντρα στην ελλιπή Λυών. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Μεγάλες μάχες σε Ρώμη και Μιλάνο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει την αυλαία της η 19η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου στη Σέριε Α. Η Κάλιαρι υποδέχεται τη Μίλαν στη Σαρδηνία, ενώ στις 19:00 η Νάπολι ταξιδεύει στην έδρα της Λάτσιο. Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η σπουδαία μάχη της Ίντερ με την Αταλάντα. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Προβάδισμα για Τσίβας

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται τα ξημερώματα της Κυριακής για την πρεμιέρα του Κλαουσούρα στο Μεξικό. Η Τσίβας έχει τον πρώτο λόγο για νίκη επί της Χουάρεζ, την ώρα που η Λεόν υποδέχεται την Κερετάρο. Νωρίτερα, η Κρουζ Αζούλ διασταυρώνει ξίφη με την Άτλας. Τέλος, η Τίγκρες φιλοξενεί την Σαν Λουίς. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Υπό πίεση η Σπόρτινγκ

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 16η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με την Πορτιμονένσε να υποδέχεται την Πάκος Φερέιρα σε ένα παιχνίδι “must win”, με τις δυο ομάδες να δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να δώσει η Φαμαλικάο, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία, κόντρα στην Μποαβίστα που βρίσκεται στην 8η θέση και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη τη δεδομένη στιγμή με την εικόνα της. Αντίδραση μετά την ήττα από την Πόρτο αναζητά η Σπόρτινγκ που δοκιμάζεται στην έδρα της Σετούμπαλ, με τα “λιοντάρια” να αγωνίζονται χωρίς περιθώρια λάθους. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Σκοράρουν στη Λεμεσό

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στην Α’ Κύπρου, στις οποίες δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. “Μάχη” εξάδας στη Λεμεσό, με τη Νέα Σαλαμίνα να προβάλει αντίσταση στην ΑΕΛ, ενώ στο “Δασάκι”, ο Εθνικός αναζητά την πρώτη του νίκη με το νέο τεχνικό Κλάφουριτς ενάντια στην ΑΕΚ Λάρνακας. (Διαβάστε τις αναλύσεις)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

kouponi stoiximatos

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες  αποδόσεις !
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ